418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
4 tankkal nyomulok mostanában minden este a dupla miatt: SU-85, Ferdinand, VK4502P, T29. Nos, bár ált 8-ból megvan mindegyikkel a dupla, kb. három hete ha nem csinálok egy-két kört kisebb tier 5ös tankokkal, akkor nem megy feljebb a bevétel. Ez van. Kellenek a tier 5ös tankok credit grindre, ha az ember értelmes jószágot akar majd megvenni. Csak a 128-as ágyú 300k credit. Mondjuk van pénzem, de azért gondoltam, hogy megjegyzem: jó ha 250kt ment feljebb a számláló/3 hét, és napi 6-8 csatát (csapattól függően) le kell nyomni a dupláért. Mindez pérmiummal ... -
Adjunktus #23633 Jaj Plata!
Ne linkeld már tele a fórumot a beatles csatáiddal.Ilyeneket akkor is produkálok,ha semmit nem látok és a 4 éves fiamat irányítom telefonon.
Elhiszem,hogy nagy a lelkesedés,de azért itt sokkal komolyabb témákban sincs ennyi post. -
TDantes #23632 Áh. De izé helyzet már, nem sikerült egy millió creditet össze gyűjteni a vk45-el.
Már 992 ezer volt, erre lementem 960ra, meg 940-re, na most vissza 990-re...hajszál híja.
Mindegy, holnap meglesz a millió, csak azt hittem már ma meg lesz.
A lényeg az különben, hogy fenn lehet e tartani, prémiummal tier9-es tankot, és fenn lehet tartani, sőt pluszban lehet kijönni.
Nem kellenek az alacsony tier-ű tankok a credit gyűjtésre, bár tény, azokkal sokkal hamarabb megvolna. -
Egyedül a lee-vel vagyok 100%os (igaz 3 csatából :-) ) és a Hetzer a kedvencem, a legjobban játszható TD a számomra. Nem vagyok normális ez nem kétséges :-) -
Azért a Lee után megváltás a T1. Nekem különösebb bajom nem volt vele, tudni kell a helyén kezelni :)
Utána az M6 a 90-es ágyúval már elég használható :) -
lammaer #23629 Ja, és a mégnagyobb LOL - a Marder top ágyúja gyakorlatilag pont olyan erős mint a T1-é :)
Marder: 118 pen, 125 damage, 16 ROF
T1: 128 pen, 115 damage, 19 ROF
Folytassam, vagy beálltok ti is és gratuláltok Platának? :) -
lammaer #23628 Pedig igen, a T1el az elején én minden elől sikoltozva menekültem, de mivel 2 csata után kiderült hoy ezzel még menekülni se lehet, a vége felé ez átalakult rezignált - menjünk előre, talán a scout bónuszból lesz reward "taktikára".
Nálam a Top3 szar tank a Wot-ban:
- Lee
- T1 Heavy
- Hetzer
Igen, a Hetzer lecsúszott a harmadik helyre.
És hogy még fájdalmasabb legyen a T1 tulajoknak, ugye először jön a Lee, utána amikor fellélegzel hogy túlvagy rajta, jön a T1.
Ja, a másik 13 közt volt olyan hogy
- PZ IV (a Top 3 ágyúja szintén helyből átlövi a T1et bárhol, szemből
is), a 10.5-es konkrétan kb 2 lövés.
- Sturmpanzer (arty ugye)
-
TDantes #23627 Nekem is volt T1-em, és elég vacak főleg azért mert sok a magas tier-ű tank és folyton azok közé dobált be. Ott meg semmire se jó.
De a Marder II-őt kilőni vele, meg egy Bison-t nem valami nagy mutatvány, a PzIV-et már inkább márha a PZIV-en fejlesztett torony, és hosszú 75-ös ágyú volt. -
SirArcheer #23626 Tank kifejlesztésénél a jobb felső sarokban lévő szám a szükséges tapasztalati pont?
Mert elkezdtem az orosz TD és SPG felé fejlődni. Mindkettőben Tier II vagyok, de TD esetén Tier 3 ba ez a szám 600 körül SPG esetén 3000!!!.
A német vonalra még nem tudtam rászánni magam, mert visszaülni abba a kis konzervdobozba...De a Tigrist nagyon ki akarom próbálni. -
lammaer #23625 1. Bison.... hallottam én már sípolni Tier8-akat is Bison miatt. Az ugyanis egy ARTY :)
2. Marder II... csak poénból megnéztem, hogy vajon az emlékeim csalnak a T1-el kapcsolatban, de nem: a Marder 2 a top ágyújával (118 pen) a T1-et MINDENHOL átüti (front turret 102, front hull 83), gyakorlatilag még akkor is ha annyira szerencsétlen hogy éppen a legkisebb PEN jön ki (-20%, azaz 94.4).
A T1-nek a HPja 600, a Marder sebzése 125, tehát 5 lövés kell a mardernek, ami 16-os RPMel pontosan 19 sec, HA CSAK a Marder II lövi.
Tekintetbe véve, hogy
- a Marder maha jól tud rejtőzni
- rajta kivül 13 másik ellenfél is van :)
értékeld hogy milyen érzés ennyit ölni egy T1-ben :)
-
Szerintem csak akkor ha 5x annyit is játszol....
-
Még nem játszottam vele de annyira azért nem lehet szar hogy rettegve menekülj egy bisontól vagy egy mardertől :P -
Neutralpoint #23622 Játszottam, és egy fos, de azért nem kell skill ahhoz hogy marderII között öljél vele. -
lammaer #23621 Erdos, Neutral, lehet hogy megcáfoltok, de van egy olyan érzésem, hogy ti nem játszottatok (vagy csak nem sokat) T1 heavyvel... :) -
egonn #23620 Hali!Mit tudtok lessz a hétvégén 5-ös szorzó ?Vagy csak a szarkeverés megy? ( lehet bepróbálnám a tigrist:)) -
Renegade #23619 háló-háló, szvsz linkelgesenek bátran, jobb ez, mint az én rinyám, hogy köcsög OP szovjet ág, szegény egérkém bezzeg csak mozgó fedezék 
-
Neutralpoint #23618 Majd ha IS-t lősz ki szólj. T5-el T4-3-2 nem nehéz.... -
marder kettő, bison meg ilyenek ellen? nanemá... -
Már ne haragudj de vagyunk itt egy páran akiknek volt már nem egykét talán ennél is eredményesebb csatája, mégse teszünk be minden győzelemről képet mert csak szétmegy a fórum. Elég ha csak beírod hogy jó voltál ;) -
lammaer #23615 Na ehhez gratulálok, T1-ben értelmes dolgot csinálni valami hihetetlenül nehéz... -
Mert nem is az a dolga hogy 1vs1 megverje a top tankot, egy két tierrel feljebbi tankokba azért belemar a 75-ös és nem kell közel menni. Az én stílusomnak jobban ez jobban bejön, menjenek elől a nagyok én meg lemaradva utánuk :-) -
Plata #23613
Marha jó csatám volt,méghozzá azon az átokverte Ruinberg pályán. -
Na megyek vissza melózni, mert nem élünk meg. -
Tél van. Szar a koszt. Kő a vodka. Talán ezért. :) -
lammaer #23610 Viszont érdekes hogy neki felfrissitette egy olyan verzióra ami még nincs is kinn. Szergejék megint alkotnak... :) -
De jól lehet használni - szerintem - mert a PZIVnek viszont forgatható a tornya. Jó az L70, semmi bajom vele, de a PZIVel nincs esélyed nehéztankok ellen, ha L70 van rajtad. Ez van. -
a 10,5-össel az a bajom hogy amíg a Hetzeren bámulatos addig a pzIV-en nem tudom kihasználni. Viszonylag közel kell vele menni mert nem egy snipercsúzlí viszont amíg a Hetzer lopakodó a PIV egy karácsonyfa és a lövésekre is allergiás. Távolról viszont csúcs a 75-össel. -
Nem a launcherrel indítod el, hanem a könyvtárban lévő másik exevel. Pl. -
zolee24 #23606 igazad van :( sorry :) -
lammaer #23605 B+... hinted itt hogy jajj, eddig jó volt ma meg nem, közben meg újraraktad az egész játékot. Tán ha ilyen apróságokat meg tudnál említeni... (tipikus "nem csináltam semmit, magától elromlott")
-
zolee24 #23604 mert ujra raktam tegnap
-
zolee24 #23603 u basszus lehet neked van igazad :) -
Sith #23602 Biztos nem lett újra telepítve a játék? Én egyszer igaz más kapcsán egy hétig leveleztem a supportal mire kiderült hogy nem eu clienst szedtem le... és mivel EU ra voltam regisztrálva nem USA ra jó hogy nem engedett be. -
zolee24 #23601 kértem uj jelszot megse enged be :( hogyan tudom törölni a regisztráciot? és megprobálok ujra regélni hátha ugy jó lesz ha lehet ?
-
lammaer #23600 Most nézem, vmit matattak, szóval nézd meg melyik forgot password szolgáltatást használod :)
change -
lammaer #23599 Nem látok összefüggést a két dolog közt. Ha ott vagy a WOT login képernyőn, bepötyögöd a felhasználói neved meg a jelszódat és nem fogadja el...
Ugye nem a megjegyzett passordot használod a WOT játékba történő belépéskor? Lehet öcséd felülverte a tied :) -
zolee24 #23598 okés köszönöm -
lammaer #23597 Azé próbáld meg a forgot passwordot... jobb ötletem nincs. -
zolee24 #23596 lehet azért mert az öccsém is regisztrált erröl a gépröl de az ö emailjével ?
-
zolee24 #23595 ott be tudok lépni az oldalon csak a játékba nem :(