418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    azért jók az ilyen pvp alapú mmo-k, mert az ember újra és újra rájön, hogy mennyire hülyék az emberek. Sosem fogom megérteni, hogy nem látják be, hogy azon a pályán ahol van középen egy domb, 10-ből 9-szer az a csapat nyer, aki birtokolja a dombot. Gondolom ezek az emberek a szorzótábláig sem jutottak el, elvégre annak az értelmezése lényegesen bonyolultabb.
  • Renegade
    gondolom az is majd akkor lesz használható, amikor az egér: bekötik a másik ágyút
  • lammaer
    Himmelsdorfon 1 ember nem tud elzárni egy utcát. Lakewille mellett a hidas pályákon (a mocsaras meg a kastélyos a 3 hiddal) bevett szokás a hídon meghalni vagy megölni az ellent...
  • lammaer
    Lee után csak azért "megváltás" a T1, mert ugye a Lee a legkreténebb találmány a WOT-ban...

M6 az fényévekkel jobb, főként a 90-es miatt. Nem 1 Tierrel jobb a T1-nél, hanem vagy 3-al :), azt szoktam célpontnak tekinteni. A T1-et csak akkor, ha nincs semmi más piros a nagytérképen :)
  • lammaer
    Isteni a screenshot... főleg az a rész, ahol látszik hogy mi is ölte meg a T1-edet :)

Csak nem egy Marder II ? Erdős, mondom hogy félni kell T1ben a Mardertől :)
  • Renegade
    Lakevillen bevett a középső út lezárása, nekem az volt az első 1shot2kill akcióm GW Tiger-rel. (2 KV, gondolom ez volt a céljuk, csak kicsit lerövidítettem játékukat)
  • ximix #23668
    Lakevill pályán láttam először a tó melletti ösvényen elindultak páran, de nem sikerült az akció viszont úgy haltak meg keresztben, hogy elzárták az utat még taktikának sem rossz pl Himmelsdorfon lezárni így egy két utcát
  • Tono34
    Kb csak arra is való.
  • Wlanseraf
    Mivel nyertek így érthető:)
  • Wlanseraf
  • Gunslinger
    Na a screenshot eszembe se jutott, gyorsan téptem inkább, nem akartam visszalőni. Az a gáz, hogy az egész meccsre ez rátette a bélyeget, több tank legyengülve indul és ráadásul idegesebbek is miatta a játékosok, én is mérgemben vagy 2 percig nem tudtam még koncentrálni, felbaszta az agyam a kis tetű.
    gippy83 volt amúgy a neve, Pz 38(t)-vel ment.
  • ximix #23663
    Kicsi a bors,de...
    .

.
    .
    .
    A jó fiuk ide kerülnek ha jelented

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/98-game-rules-enforcement/
  • Renegade
    A nap képe:

jó tudni, hogy a T-54et már az artyknál is jobban gyűlölik az emberek
    :-)

• Tono34
    Azt hiszem akinek több XP jön össze az viszi a díjat.
  • Wlanseraf
    Screenshot és a hivatalos fórumban posztold ki, és kapja a bant!!

Egyébként csak simán agyhalott.
  • Gunslinger
    Az miért jó egyeseknek, hogy induláskor belelőnek a saját csapattársukba párat? 10 perce előző csatámban egy Pz 38-as legalább 3 baráti tankba belelőtt, egy SPG-t lesebzett vagy 30%-ra mire abbahagyta, belőlem "csak" 40 HP-t szedett le, gyorsan húztam onnan. Ilyenkor kap valami büntit, XP vagy pénz levonást? A program érzékeli, hogy egy friendly fire lövés helyett volt vagy hat?
  • Wlanseraf
    Mondjuk mindig ilyen vereségeket szeretnék

• Wlanseraf
    Mi alapján dől el ki a TopGun?? igaz vesztettünk, de nekem is 6 kill meg a másik csapatban is egy IS-nek is 6... gondolom hogy ők győztek:(

De ebben csak az a vicces hogy én kilőttem őt:D most akkor ki a TopGun?:D
  • maniac78
    Csak tudnám mi élveznek a kis majmok azon, hogy a nyert meccsben elfoglalják a bázist?
    Azt a kis tetves Pz III, IV meg némileg nagyobb osztály is. Nem tudom hozni a Ferdivel az átlagom, mert amikorra belendülnék ezek elba...ák.
  • zsupeti
    Ha már T1
  • zsupeti
    Az én stílusomhoz nagyon passzolt a Dönci T1 Heavy tank.Persze csak akkor ér vmit, ha már ki van gyúrva.De ez minden vasra igaz.Per pill. doppingolt M6 van terítéken,ez sem rossz,ha nem a góliátok között kell vigéckedni.Ami érdekes,h nagyon teperek a T-29re és pont ez a tank amiből a legtöbbet kilőttem. :D
    Az tuti,ha majd megpillantok egy M6-ot addig nem nyugszom,amíg nem sikerül kilőni.
  • Achmed927
    Szép teljesítmény ! T1-el tényleg nehéz ilyen meccseket hozni. GYŰLÖLTEM annó ! :D Sok türelmet még hozzá. ;)

erdos Te meg ne szólogassál már be neki állandóan. Had tegye be a képet ha akarja. Fáj az ujjad ha görgetned kell picit ? Én személy szerint szeretek képeket nézegetni itt. (persze ha lehet mit nézni , pl az ilyen teljesítmények jó képek)
  • peter9228
    Aranyból nem tudsz normális tankot venni, csak prémium tankot...
  • I.C.ram
    Ja, a Tatra Csehszlovák cég volt. Scania meg svéd.
  • Wlanseraf
    Tatrát Csepelnek nézte
  • I.C.ram
    magyar fejlesztésű? Ezt hol látod?
  • Wlanseraf
    Cseh aztán vákia:)
  • Gunslinger
    Ejj, nagyon szopok ezzel a Pz IV-el, Pz III-al sokkal jobban ment, ez lassú, szarul manőverezik, frontpáncélján kívül a többi oldala vékonyka és baromi sok XP-re van még a jó ágyú. :(
  • davidbog
    A Tatra cég nem magyar. Ha jól tudom cseh (illetve volt hogy csehszlovák volt) cég.
  • Wlanseraf
  • byzhouse
    ha van sok aranyam abból érdemes IS4 tankot venni és teljesen felfejleszteni?
  • Gunslinger
    Nem az aranyat konvertálod, hanem ha van elit tankod és ott felhalmozott XP-d, amit abban az ágban már nem tudsz elkölteni, akkor aranyért azt lehet free-re átváltani.
  • byzhouse
    nem engedi átkonvertálni valamiért :|
  • Gunslinger
    De a Marder II-őt kilőni vele, meg egy Bison-t nem valami nagy mutatvány, a PzIV-et már inkább márha a PZIV-en fejlesztett torony, és hosszú 75-ös ágyú volt.

Hi!

A Pz IV én voltam, második csatám volt Pz IV-el, minden alap rajta kivéve a motor, mert azt át tudtam tenni Pz III-ból, tehát a legkisebb 75-ös alap ágyúm volt, alap felfüggő és alap torony és nem egyedül lőtt ki, egy TD is lőtt rám egyszerre vele, ő csak befejezte a melót. Mikor találkoztam vele ő még 100%-on volt, nekem már sérült volt a tornyom és az ágyúm. Nekihajtottam a T1-nek és lőttem közben HE-vel, úgy hogy ketten lőttek egyszerre még így is le tudtam szedni 40%-ig a HP-ját, csak ő vitte be az utolsó lövést és nem a TD, ennyi a történet.
  • Wlanseraf
    Sok Herci volt Magyarországon
  • kobra223
    érdekes hogy német hetzerben magyar fejlezztésű moci van de az hogy kerül bele? nem mintha annyira zavarna :D
  • Tono34
    PzIV-től már használhatóbbak. Előtte lévők majd a hw után 1-2 hétig.
  • spiczi91
    Én szeretem a Lee-t és a T1 hevit is, az M2 és a T2 med meg vadállat gépek :D, engem inkább a német vonal tankjai irritálnak (Pz II, PzIIIa,Pz III, PzIV).
  • ximix #23636
    "Pedig ha tudná mi van a kemencében" az öreganyám mondogatta anno
  • a.carkey
    Tényleg, lesz? Mert akkor leállítom anyósom hétvégi programját és áttesszük más hétvégére.