418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    Eagle, Is-4et ki szeretnéd majd próbálni vagy eladhatom? Mert csak úgy van meg pénz az Is7-re. Kt és T32 amit még eladnék, hogy összejöjjön a pénz, szal tőled teszem függővé.
  • Eagle16
    Azért lehetne valami tájékoztató a szovjet tankokon, hogy kb. a tech fa melyik szintjétől számítsak egy lövéses halálra...alap tornyos KV-3-asomat kilőtte 800 hp-ról egy másik KV-3...KV-val ez nem fordult elő egyszer sem. De amúgy jó cucc, már megvan az erősebb torony is, pattog róla minden :)
  • Imation
    Pont az a szívfájdalmam hogy a erősebbik ágyú is gyakorlatilag az lesz ami most is fent van nekem a VK3601 en és a VK3001 en. Ettől pedig itt tier6 ban sem vagyok már elájulva ahhoz képest hogy a T-34-85 re mit lehet felrakni (D10T)
    Mindegy úgy is piszkálja a fantáziámat a Panther is és biztos megpróbálom kihúzni mire az EU-n meg lesz a hw. (premi nélkül elég combos vállalkozás lesz)
  • lammaer
    TEljesen kifejlesztett VK3002 DB vs T43-ra értettem a sokkal jobbat. Nyilván egy gyenge ágyús VK az még nem über.

Amiben viszont kezdetektől fogva jobb az a páncélzat - a Vk3002DBről hihetetlen dolgok lepattannak, a T43 ebből a szempontból közelében sincs.

Manőverezőképességben kb hasonlóak, a T43-tól elvárná az ember hogy olyasmi legyen mint a T44, de közelében sincs. + A t43 érzékeny az ammo rackra is.
  • ximix #23710
    Annyi előnyöd lesz a kis pennel hogy megtanulsz lőni mármint, hogy hova és majd az orosznál tudod kamatoztatni.
  • Wlanseraf
    Az k. jó cucc, de annyira hogy a tényleg szarabb T-43 is jó tank:D
  • Imation
    Holnapra már remélem az orosz szerveren meg lesz a VK3002DB de miután ott is azzal a fegyverrel megyek mint a tier6 ban igazából nem tudom miben lesz jobb mint a T43? Ahogy figyelem a paramétereket talán valamivel fürgébb de sokra nem megyek vele ha jóval gyengébb az ágyú rajta.
  • lammaer
    Az egyetlen német med ami jobb mint az azonos tierű orosz az sztem a VK3002DB. Igaz, az fényévekkel jobb mint a T43. Minden más orosz med jobb mint a német. Alacsony tierben nem látványosan, magasabban viszont óriási a különbség.
  • Imation
    Most hogy a német med-et akarom megcsinálni figyelgetem hogy az orosz ág tényleg mennyivel barátságosabb a fegyverekben. Tier VI ban már ott van nekik a D10 aminek 176 a pen-je nekem még tier VII ben is a max a rövid 88 as aminek 130 körül van a pen. Gyakorlatilag a sima IS -t is kb 50% eséllyel ütöm át szemből és messzebbről a szaros KV-n is általában csak kopogtatni tudok! :(((
    Biztos hogy hw után mind a két med et húzni fogom, pedig nem így terveztem.
  • Wlanseraf
    Ezt a játék fejlesztői sem fogalmazhatták volna meg szebben:D
  • lammaer
    KT nem egy döntő tényező a tierjében...
  • maniac78
    Nem bántok senkit de elég gáz, ha már a Tigris II is képtelen eldönteni egy meccset.
  • maniac78
    Ezt nem hiszem el.
    Egy VK4502 maradt az ellennél 5 killel, nekem 6. Kilőtt két tetvedék arty maradt, azt hitték, hogy majd ők leverik lőszer nélkül is. Uccsó percben lőtt ki egyet, így nekem ugrott a Top Gun plecsni.
  • ximix #23701
    PzIV ki kell hajtanom még egy kis zsét, de már fogyóban volt a kedvem ekkor akadtam a yutubin két csata között a Rammstein-be pont bejön a csatákhoz :)
  • Ulvar
    Gyere rá magadtól, miért mondtam.
  • Szakesz
    Remélem költői kérdésnek szántad, mert választ nem fogsz rá kapni. :)
  • ximix #23698
    (hopp egy kis fennforgás sikeredett)
    A Paint.NET- ben vannak rétegek(layer), de gondolom a Photoshop-t szoktad meg ahhoz meg van az a plugin amit[/]exoterm[/b] is ajánlott az konvertálás nélkül megnyitja a dds-t asszem.
  • ximix #23697
    Sajnos ilyen szinten nem értek hozzá találtam egy konvertert ami dds-ből psd csinál
    A Paint.NET- ben vannak rétegek(layer), de gondolom a Photoshop-t szoktad meg ahhoz meg van az a http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.htmlamit[/]exoterm[/b] is ajánlott az konvertálás nélkül megnyitja a dds-t asszem.
  • noname23
    ezt a kedves segítőkész kommentedet hogy is érted egész pontosan?
  • Eagle16
    Hát anno a KT 88-asával is lehetett szemből Is-4-et ölni, csak mióta kijavították a páncélzatát szemből 10-ből 9 lepattan.

Csak azért írtam amúgy, hogy lássa mindenki mi az amikor nerfelnek. Amit a T-54-el fognak csinálni az egy nagy 0, pedig van olyan erős a saját kategóriájában mint anno a T29 volt Tier 7-ben és lám, ezt nem nerfelik szét a következő patchben.

Érdekes amúgy, nézegettem a chaten lévő emberek profiljait és nem meglepő dolgot vettem észre. Átlag 45-48%-os győzelmi mutatója van elég sok embernek, de külön a T-54-essel mindenki 58-62%-on van :)
  • V43 1105
    Baromi nagy hülyeséged irtam PSD formátumban kellene, tehát az a formátum amelyet a photoshop saját maga alapból ismer, már csak azért is mert rétegenként szeretnék festeni:)
  • lammaer
    És tényleg... mondjuk használhatóságon egyik változtatás sincs akkora hatásal rá mint az, hogy 20%al kisebb lett a front armor... annó azzal IS4-el is tudtam szemtől szembe 1vs1ezni.. ha nem is tudtam megölni, irdatlanul le lehetett osztani :)
  • malystryx
    Nagyon szépen köszönöm a választ, és Neked is exoterm :))
  • Eagle16
    Gyorsan felejtenek az emberek.

"T29: increased visibility of the tank, +5% influence on accuracy during movement and traverse, 105mm_Gun_T5E1 - reload (in seconds) 9.5->10, by 10% reduced traverse speed for top turret, fixed display of frontal armor for both turrets, changed guns ammunition load."
  • Szakesz
    Egyébként hihetetlen, mert mikor azt hiszem, nyugi van, megcsináltam, összehoztam és végre élvezhetném a játékot, olyanokkal állnak elő, hogy átvariálják a tech tree-t, az eddigi heavy tankokat bevágják TD-nek, visszavesznek és az eddigi jó tank semmire se lesz használható utána.
  • lammaer
    Volt ilyen T29 nagy nerf? Én csak a 20%-os armor "bónuszra" emlékszem... azóta is Tier8-nak tartom a T29et :)
  • Eagle16
    Ez kb. soha nem történik meg, mert nagyon ritkán alakul úgy, hogy a T-54-es csak úgy álldogálhasson a Maus mellett egymagában, úgy hogy senki sem lövi.

A T-54-es "nerf" meg semmi, amit a T29-el csináltak, az a nerf. (traverse speed, turret traverse, ROF, sebesség csökkentés...és mindezt egyszerre)
  • Ulvar
    Nem neked való a T54...
  • Renegade
    nem akarlak elkeseríteni, de jelenleg hp veszteség nélkül tudja kilőni az egeret és ez tippre így is marad
  • noname23
    mi hír a pachről mostanára ígérték vmikor
    mert kíváncsi leszek hogy utána mennyi esélyem van egy maus-al szemben a t54el mert már addig nerfelik hogy semmire se lesz jó így még viszont elég jó egér gyilkos
  • Szakesz
    Ha kilépsz a csatából, a tankod felrobban.
  • zsupeti
    Az mitől lehet,h rögtön a csata kezdetekor felrobban valamelyik tank?Már másodszor látok ilyet,és úgy hogy senki nem lőtt senkibe?
    X atkák :)
  • zsupeti
    Jól van na.Addigra már a végelgyengülésben szenvedtem. :D
  • Met
    team kill-t szeretnék jelezni, a múltkor a [email protected] írtam és amikor válaszoltak akkor írták, hogy legközelebb az eu supportnak jelezzem
  • Szakesz
    Ez lenne az.
  • Met
    az EU supportnak mi a címe?
  • ximix #23678
    ? a WoT/res/vehicles mappája tele van .dds harckocsi irhákkal, vagy másra gondoltál?
    Orosz Paint.NET képes leírásavagy hogyan csináljunk tarka Fredit
  • Renegade
    na most jött el a pillanat hogy hanyagolom egy picit a játékot, mert képtelen vagyok elviselni, hogy az átlag IQ az 40
  • V43 1105
    Tud valaki esetlegesen elérhető harckocsi templateről amelyet photoshoban megnyithatok, lehetőség szerint DDS fájl formátumban?:)
  • ximix #23675
    Várjál csak majd ha megérkeznek a Japán kamikaze tankosok pillanatok alatt úgy körbe halják a zászlót, hogy nem tudsz oda menni :))