418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #23754 a micromaus (H735) az igazi relaxációs tank :-)
a tigrishez nagy rutin kell, meg türelem, mint a többi német tankhoz, mert ugye:
alap tigris (hát ez valami gagyi prototipus) ellenfele az ISI
ha meg szépen felfejleszted Tigrisre, akkor már az ellenfele az IS2, kis kópék :-)
ha meg van a fullos, akkor olyan mint a háborúban, értő kezekben borzasztó dolgokat művel
-
Imation #23753 Ma lesz meg a Tigris-re és a VK3002 is szinte egyszerre az xp viszont pénz csak az egyikre van, a VK jobban birizgálja az agyamat. Pedig kíváncsi vagyok már a tigrisre is annyira sokszor emlegetitek hogy a saját tier-be milyen jó. Meg van az IS is és a T29 de egyik sem nyűgözött le azért kezdtem inkább a med eket húzni nekem valahogy az jobban bejön.
Azt hiszem hw után a tudomány mai állása szerint német med, orosz med, német heavy tigrisig, német td. -
ahha -
Jó tank a Tigris.
Én azt mondom, hogy a következő német tankok jók kiemelkedően (TDt, SPGt most hagyom):
H735
PZ35
PZIV
Tiger
VK3002 Daimler Benz
-------------------
A többi esetében már balancetól függ az ember.
a PZIII/IVet ha KV ellen teszi be, az KO.
a VK3601 meghal a KV-3 ellen, szerintem nem ua kategória a két tank.
a KT szerintem picit gyengébb az IS-3nál, de talán ennél az egynél mondanám azt, hogy jó technika, de a T32nél szarabb, különösen, ha azon fejlesztett torony van.
A Tier VIIIas Panther és T-23 szarabb, mint a T-44, a P2/T-26 vs T-54 párról már szólni se szólnék.
Tier IXes VK4502P szerintem gyengébb, mint az IS-4, szinte mindenben, de talán a T-34et, a lassú ágyúja miatt veri.
Tier Xben a Maus brutál, de csak HPileg. Minden másban szerintem az IS-7 és a T30 is jobb nála. -
az normális,ha sturmpanzer 1bison 1lövéssel kilövi a T46 tankomat?
-
Renegade #23749 a vége felé már dominál az optimális taktika használata, és ha össze kerül 15 rutinos ember, 15 rutintalannnal akkor bizony kijönnek vicces számok, ezen tovább ront, ha a rutinosok között sok a t-54 és a rutintalanok között pedig a stock tank, ha mindez együtt van, akkor garantált a 15:0, akkor is ha a rutinosok fele afk -
Renegade #23748 touche ;) -
Renegade #23747 aláírom, pont tegnap vettem egyet újra, és minden hibája ellenére nagyon jó vele játszani, főleg, hogy már az embernek van annyi rutinja, hogy tudja hol bántsa az IS-t, valószínüleg majd hw után is állandó helye lesz a garázsban -
Ők mondták, hogy lesz soft wipe és hogy márciusban live. -
Erre írtam egyszer, hogy majd jó lesz nézni ahogy a sok szovjet masina lövi egymást :)
""...vót amikor, te! Egyik marcista lőtte a másik marcistát. Gyerekek! Pedig annyira nem ó\'csó a lőszer! Gyerekek! Hogy egyik marcista lövi a másik marcistát? Hát... dögő\'jek meg, ha értem! Anyósom, az igen! Az tudja is. A mama, az tudja is. Mondom: Mama! Hogy van az, hogy egyik marcista lövi a másik marcistát?\"
\"Tudod Géza, lakva ismeri meg az ember a másikat.\""(Hofi: Anyósom az tudja)
Csak mivel ebbe a játékba nem lehet beilleszteni azt, hogy ha én német tankba ülök az ellent szovjetnek lássam mert nem stimmel a találati rendszer és előbb utóbb majd szólnak fentről, hogy ez így nem mehet fiúk egyik szovjet lövi a másik szovjetet :)vagy a történelmi csatára gyúrnak mert akkor ott persze ők lesznek a überek -
Wlanseraf #23744 Persze így van, csak a Tigris elvezhetőbb cucc sokkal... -
Pár napja olvasom itt ezeket a 15:0-ás meg 15:3-as csatákat és nem értem. Én nem is emlékszem, hogy ilyen csatába kerültem volna, mindig legalább 50%-os veszteségeket látok mindkét félnél. Igaz a legnagyobb tankom a KV-3 amivel nyomulok (T-29 és IS nem jött be). Bár mostanában elég durva, hogy legtöbbször a tápláléklánc alján vagyok vele, de olyankor betöltöm a HE lövedéket legalább egy pár százalékot lőjek le a nagyokról. Hülye kérdés lesz, de az AP lőszerrel miért tud pontosabban lőni a 105-ös ágyú, mint HE-vel? -
Neutralpoint #23742 Vajon miért annyira egyforma, jah hát Szásáék ittmaradtak "nyaralni":D -
hmm mikor 1 semmi lő engem akkor mit csináljak? :D -
CaRiuS #23740 Hát ez hatalmas volt szerintem ezután fölösleges is vitatkozni tökéletesen lezártad a témát :) -
Renegade #23739 jaja, és még nem is volt bonyolult összedobni egy ilyen szabályrendszert:
szovjet-amy tankok: ahogy a tervrajzról leálmodták
német tankok: ahol lehet nerf + pár vicces feature (lyukas páncél, mindenhol motor, + a robbanó motor fordításnak sajátos értelmezése)
:-)
de a legvérlázítóbb kijelentés: de hát mindenki fejlesztheti a szovjet ágat, nem muszáj a német tank, ez kb olyan mint a 70-es évek magyar alkotmánya: mindenkinek joga van szavazni -
Renegade #23738 ja, meg a fejlesztők, meg akik kérdezték topikban és akiknek válaszoltak a fejlesztők :-) -
Nem elég, hogy ronda de a súlya miatt lassan forog (23deg/s = 15,65 másodperc/fordulat) nem egy közelharci eszköz mire átfordítod a másik oldalra halott vagy.
HappyHunter
PL: Tigris
játékban 26' deg/s = 13,84 másodperc/ford
valósában 50-120 másodperc/ford
Rosszabb esetben 1 percig tartana hátra fordítani a stukkert :)itt csak a külsők próbálnak hasonlítania valósághoz semmi más és ez nagyon félrevezető.
-
Te tudod. -
Renegade #23735 nincs jelentősége, urban legend -
Azt vettem érszre, hogy ha kevesebb lőszerrel mész, nincs ammo rack. Én pl. mindig -5 lőszert viszek magammal (kivétel Hetzer, ő így is, úgy is max. két lövés). Más megy tropára, de legalább nem gyulladsz ki. :) -
Renegade #23733 német tank, el kell fogadni, hogy egy páncél nélküli lőszeres hordó mind, amiből kilóg egy cső.
Az ember jót mosolyog a t-43 tulajokon, jaj-jaj, eltalálnak ammorack, jaj
német tankból meg visszakérdez az ember, hogy csak ammorack, mázlista? :-) -
Renegade #23732 én ezért vettem egy tigris, az esetek felébe top5 tank vagyok mint az egérrel, de amíg a nagyok között elviselhetetlennek tartom a retardáltakat, addig kicsik között nem zavar annyira, már rá tudom fogni, hogy ó biztos még csak 2 hete játszanak, azért ügyetlenek, így jobban elviselem a zsinorban vesztést :-) -
Wlanseraf #23731 Igen csak máshova dobálja be mint a Tigert:) plusz szarrá lövik:P szó szerint..
Múltkor legjobb az volt amikor egy Tiger 400 méterről rám lőtt, szemből a döntött részt találta el, kigyulladtam/minden modul off és 65 HP-m maradt... remek kis gép a Panther:D előbb bementem elkezdödik a meccs KT-ba bele lövök 2x, kapok egy találatot tőle de még 1000 fölött vagyok bőven... jön egy lövés, persze ammo rack... pukkant is a cucc
Namost ez az emit én nem tapasztalok ennyire sokszor orosz cuccosban:( a Panther meg kb mindig.. -
Még a Panther egész jó. Semmivel nem több, mint egy sima Tigris, max. gyorsabb, de pont ezért jó. A P2 viszont tényleg egy szívás. :) -
Azért tegnap 30 csatából tudtam megszerezni a 4 fejlesztendő tankommal 1-1 győzelmet (értsd: 4 győzelmet!). Minderre 18.42-től 22.10-ig kellett várni. A csapatunkat átl. 5-6 perc alatt verték el. Volt, amikor 2 perc alatt nyertek. Ilyen pályák voltak sorrendben: Malinovka, Komarin, Himmelsdorf, Komarin, Malinovka (ez kb. két órán át, 1-1 El Halluf megszakítással). Ki-be léptem, de nem szűnt meg. Kb. 3 csatában alapból elindulni se tudtam, mert valami okosság miatt 999es pingem volt. Volt olyan csata, hogy 0 xp és creditet kaptam, úgy lőttek ki, és nyertek 15-0ra. Megmozdulni nem tudtam. -
Wlanseraf #23728 És amikor meglesz a Panher kurva nagy anyázásba fogsz kezdeni:D -
Renegade #23727 most miért? van benne egy csomó létező II. VH-s német tank, meg még több fiktív szovjet és amerikai, esetenként a 80-as évek technikája :-) -
Tudtommal a játéknak sincs sok köze a második világháborúhoz. -
Gunslinger #23725 Na az biztos, de sztem a méreteit is eltoszták, mert egy picivel még nagyobb is, mint egy Királytigris. Főleg a fejlesztett toronnyal lett baromi magas, szép célpontot nyújt. -
Jogos...
-
Adjunktus #23723 Már most szólok.TomiSilentel vitatkozni,tökéletesen fölösleges elfoglaltság.:D
Lényegében bármelyik szoba növényeddel emelkedettebb kommunikációra lennél képes. -
Igen, mivel egy olyan tankot mint a t54....nem is használták a második világháborúban...minek teszik bele?! - köze nincs a második világháborúhoz...ennyi erővel bele tehetik a "Leopard 2-es" német tankot...hogy legyen már egy 12-es tier-es tank a németeknek... - sok degerenált - -
Neutralpoint #23721 Kérlek tapsold meg magad. Ha belédlőnek és esetleg meggyulladsz (vagy nem, ebből a képből nekem nem derül ki hogy pontosan mi történt), akkor rögtön anyázni kell?
Ezt nemértem miért? Én is anyázok amikor 25 DB szellemtank nyírja ki hírtelen 100%-ról a tankomat, de nem írom be hogy: te büdös szarházi geci takaroggyál anyádba és hasonlók.
Am meg nem tetszik van még másik játék is, nem kötelező ezzel játszani. -
Na ezen felháborodtam nagyon. El Halluf pálya, rusholok és a szemközti oldalt ott a t54...(legkisebb ágyújával)... 1 lövésétől ez lett az eredmény...lehet tapsolni hogy mennyire van elbaszva ez a retkes játék! 
-
Renegade #23719 a PZIV legnagyobb hibája, hogy a fejlesztett torony, az merénylet a jóizlés ellen, hát hogy néz már ki??? -
Gunslinger #23718 Sztem a Panzer IV is jobb, mint a sima T-34, jobb fegyverei vannak, szemből jobb páncélja, viszont sokkal lassabb. A Pz III is simán arányban van a T-28-al. Egyébiránt átlagban sztem is jobbak az orosz cuccok, hw után valszeg átnyergelek oroszra, addig húzom a németet amíg van idő. -
Eladhatod nyugodtan. -
Renegade #23716 milyen stílust preferálsz?
jelenleg az elmélet az így fest:
német med: pontosan sebez picit, szvacs tank, tehát nem közelharci kütyü
szovjet med: pontatlan, nagyot sebez, gyors, t-44től meg még pattog is róla sok minden
játéktechnikai szempont: a medek dolga, hogy gyorsan elfoglaljanak stratégiai fontosságú helyeket, mire ezt jól megtanulod, már t8-9 medet vezetsz, végeredmény = az a csapat nyer (10-ből 9szer), ahol több szovjet med van, mert medként kénytelen vagy közelharcot kezdeményezni ezen helyeken (már ha csapat játékos vagy, nem passziánsz fan), tehát német tankban ülve be kell áldoznod a tankod összes előnyét a csapat érdekében. -
peter9228 #23715 Nekem is van IS-4, ha kell szívesen odaadom Eagle-nek:)