banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #23745
    Erre írtam egyszer, hogy majd jó lesz nézni ahogy a sok szovjet masina lövi egymást :)

""...vót amikor, te! Egyik marcista lőtte a másik marcistát. Gyerekek! Pedig annyira nem ó\'csó a lőszer! Gyerekek! Hogy egyik marcista lövi a másik marcistát? Hát... dögő\'jek meg, ha értem! Anyósom, az igen! Az tudja is. A mama, az tudja is. Mondom: Mama! Hogy van az, hogy egyik marcista lövi a másik marcistát?\"
    \"Tudod Géza, lakva ismeri meg az ember a másikat.\""(Hofi: Anyósom az tudja)

Csak mivel ebbe a játékba nem lehet beilleszteni azt, hogy ha én német tankba ülök az ellent szovjetnek lássam mert nem stimmel a találati rendszer és előbb utóbb majd szólnak fentről, hogy ez így nem mehet fiúk egyik szovjet lövi a másik szovjetet :)vagy a történelmi csatára gyúrnak mert akkor ott persze ők lesznek a überek