418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én sokszor azt látom, hogy valamelyik azért kezdi el lőni a másikat mert az nekiment. -
Mester61 #23833 jobb gomb elsődlegesnek beállít és lesz csíkod haha.
-
pett3rson #23832 Ha jól értem, akkor egy már maxon van, azaz 100%-on és utána tudsz neki másikat is felvenni? nekem még féltávnál járnak a PzIV-nél a srácok, de erre kíváncsi voltam, hogy ha kimaxolom, akkor vajon tudok-e nekik adni a többi extrából is? ezek szerint igen. nem figyeltem különösebben, de nekem szerintem még nem volt ilyen csíkom, a koszorú az igen, azt ismerem már. -
pett3rson #23831 :DDD -
Plata #23830 Tegnap két csapattárs ugatott nekem mert T1-el bázis közelében egy domboldalon bebújtam nagy bokrok közé és kilőttem 5 tankot úgy hogy azok észre se vettek. -
lammaer #23829 Ez normális cégnél nem nagyon működne. A WOTban csak azért megy, mert ők is google forditót használnak arra, hogy angolról leforditsák tadzsikra hogy mi a rossebet is akar ez a dekadens európai :D
-
Hogy éppen milyen másod/harmad/negyedleges tulajdonságát fejlesztem. Amit látsz az speckó a repair. -
pett3rson #23827 odaraktad ui-ba, hogy sorry, i'm a google translater user? :D -
Használ : google fordító.
Én az összes eddigi levelemet a supportnak azzal készítettem és kaptam is rá normális választ. Ennyit az emberi találékonyságról. ;)
AMúgy én meg azt nem szeretem, hogy csapattárs csak azért lő téged meccs végén mert neki nincs killje, neked meg van jó pár. Utálom az ilyen hisztis tagokat. -
Plata #23825 Ez nagyon jó ötlet. -
pett3rson #23824 akkor itt mindjárt segit valaki aki ért hozzá annyira és összedob egy ilyen levelet. akár mehetne FAQ-ba, mert mások is tudnák használni. Velem ilyen még nem volt szerencsére, de jó felkészülni. -
abban a pillanatban nyomsz egy screenshotot elküldöd a .eu supportnak és kap egy bannt +lehet hogy csinál egy új accot de az fárasztó lesz neki állandóan -
Plata #23822 Csupán 1 gondom van vele,nem tudok angolul. -
pett3rson #23821 már mondták, hogy jelentsd supportnak, talán ki is rúgják idővel ha sokat kapnak róla. -
Plata #23820 Mit csináljak?T1-el mentem egy kört erre T28-al seggbe lőtt csapattárs most is,felé fordítottam az ágyúm mire elhúzta a belét.De marhajó úgy kezdeni hogy seggbe lőnek. -
pett3rson #23819 nem, a jobb alsó sarokban van, olyan mintha előléptetésben lenne a tankod, legalábbis a legénységnél látni hasonlót, de ez most mit jelent? már mindenféle extrát tudnak a katonáid? oltás, javitás, álcázás? -
Am akkor most lesz megint 5ös szorzó v csak fake az egész
-
áh reportáljál ne lődözz hatásosabb előbb megtanulja az fárasztóbb lesz neki
-
A koszorúben lévő tank emblémára gondolsz? Az szerintem neked is van. Ha fullrafejlesztett egy tank, az kap ilyet. Innentől lehet konvertálni a megszerzett xpt gold segítségével free xpbe. -
-
Akkor annyi a kiképzésnek is. Nem jó. A gépi módszerrel nevet, képet lehet cserélni. -
pett3rson #23813 vannak olyan tankjaid akiknek ilyen szalagjuk vagy milyük van. az mi? -
Gunslinger #23812 Hja, az a rövid 75-ös tényleg egy fika, közvetlen közelről Tier 3-4 tankokra tök jó, meg SPG-kre, másról lepattan. -
Gunslinger #23811 Hja, vannak érdekes játékosok, egytől én is megkaptam a noobozást, mikor ketten maradtunk hátra a pályán, én egy Pz III-ban akkor még a kisebbik 50mm-es ágyúval, az ellenfél meg egy Tiger volt és persze nem tudtam megsebezni sem. -
pett3rson #23810 beugrani tényleg hülyeség, de Én is szoktam lopkodni nagytankokat másoktól :) nem szép dolog, de inkább holtan legyen, mint egy esetleges uccsó lövéssel még lesebez valakit vagy netán ki is nyír (kis szerencsével azért lehet rajtuk sebezni, persze inkább HE-vel, ha már akkora a különbség. a noob Ő volt, nem ugrálunk nagy tankok közé, Én legalábbis a nagyok mögül szoktam kandikálni és úgy lőni :) -
Imation #23809 Arty ra vadásszál vele, arra tök jó! -
Imation #23808 Rosszul látod!!! Biztos azért ugrott eléd hogy felfogja a lövést amit rád adtak le, erre te meg szépen hátha durrantod a megmentődet! :) -
Plata #23807 Én is öltem ma csapattársat,utálatos hegyi pályán nem tudom mi a neve fejből,elindultam Luchs tankommal hogy beugorjak az ellenséges bázisra ,erre hátulról egy csapattárs BT-7 tankjával engem lő,először azt hittem véletlen de aztán,egyből jött még 2 találat,mire lefékeztem magam elé engedtem és kilőttem,nem sok hp-m maradt.Nem tudom mire volt ez jó,épp csak elkezdődött a csata,talán az nem tetszett neki hogy olyan gyorsan repesztettem? -
Hát tényleg vicces ez a PzIII, még a 300 HP-s is. A legcombosabb ágyúval semmit sem tudok szinte kilőni, még hátulról sem... -
TDantes #23805 Kilőttem egy csapattársat véletlenül. Himmelsdorfon lőjjük egymást egy IS4-el, erre kettőnk közé beugrik csapattárs, egy Sherman-ban, pont a lövés pillanatában, és kilőttem. Erre szid, hogy noob...
Nem tudom, lehet tényleg én vagyok a hülye, de szerintem elég nagy ostobaság két egymással harcoló Tier 9-es tank közé beugrani, olyan tankkal ami amúgy se tudja megsebezni az IS4-et. -
Ja elképzelem a mecset ketyeg az óra visszafelé kat-kat hátul megszólal egy mobil hátranézünk és a family ott áll egy piros Zsigával
-Há mi vaán ? Mivagyunk a szupport !
mobilból meg behallatszik
-Akkor megtod szerezni a IS7-et okosba ? -
niggerizálodtok
-
sajnos ezt meg kel szokPni
és még rosszabb lesz megszoksz vagy megszöksz mert jön a teir8as arty
pl:ma 1 szép lövés voltam su14nek 100%-ról
és lehet lesz több ilyen is ha játszom tovább -
kis sz*r spg-k :@ nagyban csatázok 2 tank ellen 1iket kilövöm erre isten háta mögötti helyről kilő 1 #&@#&@ -
ha lenne lopott tank akkor ahhoz kellene cigány legénység is :D -
Imation #23799 ooohhh hogy utálom a KV-3 at ha nem én megyek vele!!! :((( Erről aztán tényleg minden lepattog! Főleg a rövid 88 as, az előbb majdnem buktam 1v1 et ellene pedig már csak 14% volt és akkor 3x pattantam róla. -
Az lenne igazán poén ebben a játékban, ha lehetne lopott tank. Tehát amerikai tankba rakhatnál német személyzetet is :) -
Kirúg majd felvesz egy másikat. -
Mármint a csere? Hogy? -
Szakesz #23795 Ingyen is megoldható, szóval nem kell aranyat költeni rá. Bár biztos eltart majd egy darabig. :)