418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nagy szavak egy ötéves szájából! :D -
3601 és nem hulladék, ha HEvel lősz vele. -
"0.6.3.8 update for EU server is rescheduled for February 21 - March 4"
Azigen, jóhogy nem már áprilisra tolják át egy prémium tank miatt. -
Mos lett meg rá az orosz szerveren is a 76mm-es, egymagamban elég könnyen kilőttem vele egy KV-t :D 1k xp-s körök nem ritkák vele, szóval nagyon megéri. -
Renegade #23910 szerintem:
ha tudatosan kilősz egy csapattársat akkor jár a ban, tök mindegy, hogy jogosnak érzed-e vagy sem. Nekem is volt már tudatos tk-m, és ha kapom érte a bant elfogadom
A prémium tankokról annyit, hogy a játék legOP-abb tankja az adott mezőnyt figyelembe véve nem a t-54, hanem egy prémium tank :-) -
Na, itt a Marder II az úr :D
-
Akk Marder II-nél maradok. De majd kifejlesztem Hetzert is. Van már kb.10-12 tankom :D -
Neutralpoint #23907 Tegnap este történt, haverral bemegyünk szutyok map, látom nálunk 3 churchill abból 2 egy platoonban van.
Beírom chatba hogy shit Churchill, azok meg elkezdtek pattogni hogy ők akármikor megszorongatják a KV-3-at. Aztán elkezdtek a valagamba mászni, nem hagytak kifordulni,konkrétan beszorítottak egy 20m-es helyre, mondtam hogy eléglesz mostmár. Haver belement az egyikbe erre az elkezdett lőni, a vége azt lett hogy mind2-t kinyírtuk. Aztán jöttek azzal hogy ők reportolnak, az ilyen minek? ő kezdi hogy baszogat, és csodálkozik ha 107-essel szemből olyat kap hogy eltűnik 3/4-ed HP-ja. És most lehet azzal jönni hogy én kezdtem hogy beírtam, de az csak egy vélemény volt, erre ők dedó mode ON.
Különben is az összes premium tank egy szutyok. T-28-al még féltem a Churchill-től, mostmeg röhögök rajta.
30-as ROF, de az olyan mint a meggymag, ezzel mit lehet csinálni?
Olyan ronda mint a bűn, és a turrent frontja meg 90fok, azt mi nem üti át? Az ilyennel minek keménykednek? -
Renegade #23906 marder2: csak kicsikkel találkozol, mindenkit kilősz, megnyered a csatát, megdícsérnek, de elfelejtesz csapatjátszani
hezi10,5: nagyokkal is találkozol, mindenkit sebzel, de kell a csapatjáték hajlam, mindenki örül neked (a társak azért, mert olyan kis aranyos vagy, az ellen azért, mert ha meglát akkor lőszer pocséklás nélkül tapos el) -
Melyik a jobb? Marder II 76mm-s ágyú vagy hetzer? -
és? -
Faboo #23903 Nyomik a ruszkik?! De hiszen győztek, nem?
-
ha lenne a legk**** díj a WOT-ban tuti hogy ez a **** chillin nevezetű gyökér kapná hogy ez nem unja magát we lose GG és megy öngyilkosságot követni dolgát
egyáltalán így hogy juttott tovább az OBJartyra -
Ha Sztálin élne nyilván az MS-1 is képes lenne kilőni a Maus-t.
-
malystryx #23900 Én meg visszavettem az SU-100-at, amíg lehet elindulok az ISU felé. Dummy kölcsönadta kipróbálásra az acc.-ját, kipróbálhattam a T-54-et és az ISU-152-t. A T-54 semmi izgalmat nem takar, az túl könnyű, simán nyertem vele. De az ISU kell! Első meccs, 4 kill, és még az IS-4-ek is hullottak. Isteni BL-10
Érdekes vétel volt a SU-100. Kb 24 meccs, abból 20 győzelem. Még a Maust is lesebeztem az egyik pályán. 100-ról 40-re, kilőttem egy Ferdit, és további 6 tankot sebeztem. (köztük 2 T-54)
Jó kis gép. Pénzt is jól ad ahhoz képest. -
atee73 #23899 a 105-os a vk3605-on ne viccelj mar nezd meg az ertekeit az egy hulladek....
remelem csak vicceltel.... -
Szakesz #23898 Szerencsétlen? -
Nyomi ruszkik, azt hitték az ő tankjaik az űberek, azután jöttek a Pantherek és Tigrisek. Ők meg bár megnyerték Kurszkot, iszanyatosan sokat veszítettek, annak ellenére is, hogy majd fél évig aknásítottak, meg ásták be a tankjaikat. Még 1* grat nekik, hogy ennyire szerencsétlen felfogásuk van. -
Igaz. Jelen pillanatban pl Ferdi 128mm-es ágyúja 5 ismétlem 5 méterről nem tudta sebezni a T29-et. 530 méterről meg vígan betalált a 0,5 négyzetméternyi helyre. Ki érti, de aggasztó, hogy az iszonyatos sebzés ellenére mindig más vitte el a killem. -
Renegade #23895 Mi a jó nekik ebben, komolyan nem értem, komoly eszköztár van a kezükben, hogy nekik tetsző mértékben úgy variálják a szabályokat, hogy mindig a szovjet tank legyen az erősebb (lásd láthatatlanság, páncélzat, átütés értékek).
Az a baj, hogy csak a hülyéknek tudják beadni, hogy csak véletlen műve, hogy komoly bugok vannak a német tankokon, a nagyobb baj, hogy megpróbálják, tehát hülyének nézik az embereket. -
davidbog #23894 Ez is érdekesen van megcsinállva a WoT-ban. Eagle írta, hogy nem fogják javítani, mert ott a valóságban is 100 mm volt. Annyit korrigálnak, hogy nem szenved majd HP sérülést, csak lánctalp esik le. Fura megoldás.
Ez a 100 mm egy újabb aljas csúsztatás a fejlesztők részéről. Ezért van az, hogy a Mausodat olyan gyakran átütik oldalról is. Akiknek ez sikerült valószínűleg kitapasztalták vagy tudták hogy ott csak 100 mm-es a páncélzat és eleve oda lőttek. Ekkor hiába állsz be srégen a 100 mm kevés. :)
Amúgy érdekes a helyzet, mert a valóságban 100+80 mm volt a páncélzat. A teknő oldala 100 mm, azt takarta a futómű (ami kis futógörgőkből állt) és a futóművet takarta egy 80 mm-es lemez. Véleményem szerint jobban járna úgy a Maus, ha csak 100 mm vastag lenne az a rész, de ha átütik akkor nem sérül HP-t, mintha 180 mm lenne de akkor sérülhetne is. (Ami amúgy hiába 100+80 mm, nem felelne meg 180 mm-nek.)
Majd az E-100-asnál is hasonló helyzet áll elő, csak annál nem fog lenyúlni ilyen mélyen és íves lesz a kötényezés. -
Ezen csodálkoztam én is mert ügye a csúf neve németeknél a "Tommy cooker" azaz Tomi kukta mivel hamar lángra kapott és megsültek a bent ülők. -
spiczi91 #23892 Nem a Wotra gondoltam. :) -
A %-ot adó cuccokból mit érdemes venni? Hányat? Azok ára eladáskor számít? Vagy ezek öröklődő cuccok? -
+ majd buffolni fogják a 88asát. -
lammaer #23889 Pedig a Sherman nem is szokott kigyulladni a WOTban. -
Renegade #23888 hát jelenleg top motorral előlről is hátulról is 20%, hogy leég, volt ennél dúrvább? -
spiczi91 #23887 Az utolsó változtatás amire emlékszek az az, hogy már nem egy sherman gyulladási képességeivel vetekszik. De tervezeik növelni a sebességét. -
Apropó, Tigrisen változtattak valamit? Mostanában van hogy 3-4 lövedék simán lepattan az acélmacskáról, szinte élvezet vele játszani :) -
spiczi91 #23885 A 107es ágyújához még csak prem. lőszer sem szükséges feltétlenül, az már csak a hab a tortán. :D -
Az a helyzet, hogy lényegében a prémium lőszerek nélkül azok ellen, akiknak van, csak szenvedés szerintem. Ők egy lövéssel irtanak, te meg mintha cseresznyemagot pöckölnél sok ellenre... -
SU-85.. esküszöm imádom... :D Prémium lősszerrel csak úgy peregnek kifelé a tankok előlem, sőt még a nagyon tierüeket is simáán sebzem.. tetszik! :) -
Renegade #23882 remélem ezt is javítják, micsoda véletlen hibákkal van tele ez a játék...ha német tankkal játszol -
Az teljesen jó tank, páncélzata ugyan nincs, de mozgékony és jó kis ágyúkat lehet rárakni.
TDantes: hát ezt nem, mert a valóságban is olyan vastag volt ott, viszont azt javítani fogják majd, hogy ha ott lövik meg akkor ne szenvedjen el HP veszteséget, csak a lánctalp essen le. -
TDantes #23880 Jó tudni, de ezt fogják javítani majd valamelyik patch-ben? -
mekkora szopás ez a T28 :S -
Itt egy kis segítség, hogy kis tankkal hol érdemes lőni oldalról a Maust hogy átmenjen az AP. A piros vonal alatt csak 100mm-es a páncél, felette 185mm. Persze nem árt 90 fokban rálőni, mert nagyobb szögből onnan is lepattanhat.
-
105mm VK36-on elég jól szuperál többször van találatom mint a L/48-al. Kipróbálom ezt a harmatos L/58-t :)tier 6.-on 65 átlag sebzéssel én leszek a király 
goldos löszere viszont nem lenne rossz ütne mint az ipari áram. -
Renegade #23876 szerintem: CB 1 tank
preorder +ba? még egy tank
mega giga brutal gyűjtői? sok tank -
Kivel lehetne együtt tolni? A játékosok többsége baszik kommunikálni...