418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Nagy szavak egy ötéves szájából! :D
  • a.carkey
    3601 és nem hulladék, ha HEvel lősz vele.
  • Eagle16
    "0.6.3.8 update for EU server is rescheduled for February 21 - March 4"

Azigen, jóhogy nem már áprilisra tolják át egy prémium tank miatt.
  • Eagle16
    Mos lett meg rá az orosz szerveren is a 76mm-es, egymagamban elég könnyen kilőttem vele egy KV-t :D 1k xp-s körök nem ritkák vele, szóval nagyon megéri.
  • Renegade
    szerintem:

ha tudatosan kilősz egy csapattársat akkor jár a ban, tök mindegy, hogy jogosnak érzed-e vagy sem. Nekem is volt már tudatos tk-m, és ha kapom érte a bant elfogadom

A prémium tankokról annyit, hogy a játék legOP-abb tankja az adott mezőnyt figyelembe véve nem a t-54, hanem egy prémium tank :-)
  • mijki
    Na, itt a Marder II az úr :D
  • mijki
    Akk Marder II-nél maradok. De majd kifejlesztem Hetzert is. Van már kb.10-12 tankom :D
  • Neutralpoint
    Tegnap este történt, haverral bemegyünk szutyok map, látom nálunk 3 churchill abból 2 egy platoonban van.
    Beírom chatba hogy shit Churchill, azok meg elkezdtek pattogni hogy ők akármikor megszorongatják a KV-3-at. Aztán elkezdtek a valagamba mászni, nem hagytak kifordulni,konkrétan beszorítottak egy 20m-es helyre, mondtam hogy eléglesz mostmár. Haver belement az egyikbe erre az elkezdett lőni, a vége azt lett hogy mind2-t kinyírtuk. Aztán jöttek azzal hogy ők reportolnak, az ilyen minek? ő kezdi hogy baszogat, és csodálkozik ha 107-essel szemből olyat kap hogy eltűnik 3/4-ed HP-ja. És most lehet azzal jönni hogy én kezdtem hogy beírtam, de az csak egy vélemény volt, erre ők dedó mode ON.

Különben is az összes premium tank egy szutyok. T-28-al még féltem a Churchill-től, mostmeg röhögök rajta.
    30-as ROF, de az olyan mint a meggymag, ezzel mit lehet csinálni?
    Olyan ronda mint a bűn, és a turrent frontja meg 90fok, azt mi nem üti át? Az ilyennel minek keménykednek?
  • Renegade
    marder2: csak kicsikkel találkozol, mindenkit kilősz, megnyered a csatát, megdícsérnek, de elfelejtesz csapatjátszani

hezi10,5: nagyokkal is találkozol, mindenkit sebzel, de kell a csapatjáték hajlam, mindenki örül neked (a társak azért, mert olyan kis aranyos vagy, az ellen azért, mert ha meglát akkor lőszer pocséklás nélkül tapos el)
  • mijki
    Melyik a jobb? Marder II 76mm-s ágyú vagy hetzer?
  • szabii98
    és?
  • Faboo
    Nyomik a ruszkik?! De hiszen győztek, nem?
  • noname23
    ha lenne a legk**** díj a WOT-ban tuti hogy ez a **** chillin nevezetű gyökér kapná hogy ez nem unja magát we lose GG és megy öngyilkosságot követni dolgát
    egyáltalán így hogy juttott tovább az OBJartyra
  • maniac78
    Ha Sztálin élne nyilván az MS-1 is képes lenne kilőni a Maus-t.
  • malystryx
    Én meg visszavettem az SU-100-at, amíg lehet elindulok az ISU felé. Dummy kölcsönadta kipróbálásra az acc.-ját, kipróbálhattam a T-54-et és az ISU-152-t. A T-54 semmi izgalmat nem takar, az túl könnyű, simán nyertem vele. De az ISU kell! Első meccs, 4 kill, és még az IS-4-ek is hullottak. Isteni BL-10

Érdekes vétel volt a SU-100. Kb 24 meccs, abból 20 győzelem. Még a Maust is lesebeztem az egyik pályán. 100-ról 40-re, kilőttem egy Ferdit, és további 6 tankot sebeztem. (köztük 2 T-54)
    Jó kis gép. Pénzt is jól ad ahhoz képest.
  • atee73
    a 105-os a vk3605-on ne viccelj mar nezd meg az ertekeit az egy hulladek....
    remelem csak vicceltel....
  • Szakesz
    Szerencsétlen?
  • maniac78
    Nyomi ruszkik, azt hitték az ő tankjaik az űberek, azután jöttek a Pantherek és Tigrisek. Ők meg bár megnyerték Kurszkot, iszanyatosan sokat veszítettek, annak ellenére is, hogy majd fél évig aknásítottak, meg ásták be a tankjaikat. Még 1* grat nekik, hogy ennyire szerencsétlen felfogásuk van.
  • maniac78
    Igaz. Jelen pillanatban pl Ferdi 128mm-es ágyúja 5 ismétlem 5 méterről nem tudta sebezni a T29-et. 530 méterről meg vígan betalált a 0,5 négyzetméternyi helyre. Ki érti, de aggasztó, hogy az iszonyatos sebzés ellenére mindig más vitte el a killem.
  • Renegade
    Mi a jó nekik ebben, komolyan nem értem, komoly eszköztár van a kezükben, hogy nekik tetsző mértékben úgy variálják a szabályokat, hogy mindig a szovjet tank legyen az erősebb (lásd láthatatlanság, páncélzat, átütés értékek).

Az a baj, hogy csak a hülyéknek tudják beadni, hogy csak véletlen műve, hogy komoly bugok vannak a német tankokon, a nagyobb baj, hogy megpróbálják, tehát hülyének nézik az embereket.
  • davidbog
    Ez is érdekesen van megcsinállva a WoT-ban. Eagle írta, hogy nem fogják javítani, mert ott a valóságban is 100 mm volt. Annyit korrigálnak, hogy nem szenved majd HP sérülést, csak lánctalp esik le. Fura megoldás.

Ez a 100 mm egy újabb aljas csúsztatás a fejlesztők részéről. Ezért van az, hogy a Mausodat olyan gyakran átütik oldalról is. Akiknek ez sikerült valószínűleg kitapasztalták vagy tudták hogy ott csak 100 mm-es a páncélzat és eleve oda lőttek. Ekkor hiába állsz be srégen a 100 mm kevés. :)

Amúgy érdekes a helyzet, mert a valóságban 100+80 mm volt a páncélzat. A teknő oldala 100 mm, azt takarta a futómű (ami kis futógörgőkből állt) és a futóművet takarta egy 80 mm-es lemez. Véleményem szerint jobban járna úgy a Maus, ha csak 100 mm vastag lenne az a rész, de ha átütik akkor nem sérül HP-t, mintha 180 mm lenne de akkor sérülhetne is. (Ami amúgy hiába 100+80 mm, nem felelne meg 180 mm-nek.)

Majd az E-100-asnál is hasonló helyzet áll elő, csak annál nem fog lenyúlni ilyen mélyen és íves lesz a kötényezés.
  • ximix #23893
    Ezen csodálkoztam én is mert ügye a csúf neve németeknél a "Tommy cooker" azaz Tomi kukta mivel hamar lángra kapott és megsültek a bent ülők.
  • spiczi91
    Nem a Wotra gondoltam. :)
  • Molnibalage
    A %-ot adó cuccokból mit érdemes venni? Hányat? Azok ára eladáskor számít? Vagy ezek öröklődő cuccok?
  • Barrett 50 Cal
    + majd buffolni fogják a 88asát.
  • lammaer
    Pedig a Sherman nem is szokott kigyulladni a WOTban.
  • Renegade
    hát jelenleg top motorral előlről is hátulról is 20%, hogy leég, volt ennél dúrvább?
  • spiczi91
    Az utolsó változtatás amire emlékszek az az, hogy már nem egy sherman gyulladási képességeivel vetekszik. De tervezeik növelni a sebességét.
  • V43 1105
    Apropó, Tigrisen változtattak valamit? Mostanában van hogy 3-4 lövedék simán lepattan az acélmacskáról, szinte élvezet vele játszani :)
  • spiczi91
    A 107es ágyújához még csak prem. lőszer sem szükséges feltétlenül, az már csak a hab a tortán. :D
  • Molnibalage
    Az a helyzet, hogy lényegében a prémium lőszerek nélkül azok ellen, akiknak van, csak szenvedés szerintem. Ők egy lövéssel irtanak, te meg mintha cseresznyemagot pöckölnél sok ellenre...
  • V43 1105
    SU-85.. esküszöm imádom... :D Prémium lősszerrel csak úgy peregnek kifelé a tankok előlem, sőt még a nagyon tierüeket is simáán sebzem.. tetszik! :)
  • Renegade
    remélem ezt is javítják, micsoda véletlen hibákkal van tele ez a játék...ha német tankkal játszol
  • Eagle16
    Az teljesen jó tank, páncélzata ugyan nincs, de mozgékony és jó kis ágyúkat lehet rárakni.

TDantes: hát ezt nem, mert a valóságban is olyan vastag volt ott, viszont azt javítani fogják majd, hogy ha ott lövik meg akkor ne szenvedjen el HP veszteséget, csak a lánctalp essen le.
  • TDantes
    Jó tudni, de ezt fogják javítani majd valamelyik patch-ben?
  • byzhouse
    mekkora szopás ez a T28 :S
  • Eagle16
    Itt egy kis segítség, hogy kis tankkal hol érdemes lőni oldalról a Maust hogy átmenjen az AP. A piros vonal alatt csak 100mm-es a páncél, felette 185mm. Persze nem árt 90 fokban rálőni, mert nagyobb szögből onnan is lepattanhat.

• ximix #23877
    105mm VK36-on elég jól szuperál többször van találatom mint a L/48-al. Kipróbálom ezt a harmatos L/58-t :)tier 6.-on 65 átlag sebzéssel én leszek a király
    goldos löszere viszont nem lenne rossz ütne mint az ipari áram.
  • Renegade
    szerintem: CB 1 tank
    preorder +ba? még egy tank
    mega giga brutal gyűjtői? sok tank
  • Molnibalage
    Kivel lehetne együtt tolni? A játékosok többsége baszik kommunikálni...