A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Neutralpoint #23907 Tegnap este történt, haverral bemegyünk szutyok map, látom nálunk 3 churchill abból 2 egy platoonban van.
Beírom chatba hogy shit Churchill, azok meg elkezdtek pattogni hogy ők akármikor megszorongatják a KV-3-at. Aztán elkezdtek a valagamba mászni, nem hagytak kifordulni,konkrétan beszorítottak egy 20m-es helyre, mondtam hogy eléglesz mostmár. Haver belement az egyikbe erre az elkezdett lőni, a vége azt lett hogy mind2-t kinyírtuk. Aztán jöttek azzal hogy ők reportolnak, az ilyen minek? ő kezdi hogy baszogat, és csodálkozik ha 107-essel szemből olyat kap hogy eltűnik 3/4-ed HP-ja. És most lehet azzal jönni hogy én kezdtem hogy beírtam, de az csak egy vélemény volt, erre ők dedó mode ON.
Különben is az összes premium tank egy szutyok. T-28-al még féltem a Churchill-től, mostmeg röhögök rajta.
30-as ROF, de az olyan mint a meggymag, ezzel mit lehet csinálni?
Olyan ronda mint a bűn, és a turrent frontja meg 90fok, azt mi nem üti át? Az ilyennel minek keménykednek?