418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    A játék a torony tetejét milyennek veszi? Front, side vagy back? Elég érdekes volt, ahogy kaptam oda két lepattanót is, pedig elvileg az a legvékonyabb része a harckocsiknak.
  • noname23
    mostanira mondták egy másik fórumon szóval biztos fake
    azért kérdeztem rá itt mert furcsáltam
  • Renegade
    hej, Lammaer, itt van két elemezni való csapat, mindezt úgy, hogy az elején boritékoltuk, hogy veszítünk:

• balika95
    a HW az azt jelenti, hogy mindent elvesznek, és igen lesz márc 15 körül
  • lammaer
    "Srácok most akkor lesz majd valami HW vagy SW, vagy eltűnik minden amikor indul élesben a játék"

HW = eltűnik minden amikor indul élesben a játék :)

Csak HW lesz, amikor kijön az éles vmikor márciusban.
    Ha nem akarsz már használni vmit, add el.
  • balika95
    én végig nyomtam az is-t és most is-7- nél vok, én kizárólag a 100miliset hazszmáltam az IS en, pénzügyileg semmi esélyed sem lessz az is-3-ra ha azt a szutyok 125-öset használod, és ha belegondolsz, amíg nincs meg a 125-ös addig a 85 össel szórakozol? hagyjuk már vedd meg a d10t-t majd később jó lesz a mediumokra is, nameg pénzt tudsz nyomtatni vele, de szerintem egyik 125-öset se használd a sima isen
  • lammaer
    Szerintem nyugodtan vedd meg a 100-ast. Alapvetően harcértékben ugyanaz mitn a 122-esek (pen azonos, a damage ugyan kisebb de arányosan nagyobb a ROF, tehát a végén a DPS ugyanaz lesz, nem beszélve a lőszerárról).

Statok magukért beszélnek....
  • Neutralpoint
    Akkor szenvedjek az alap szutyival 122-ig? Csak mert a 100-as elérhetőnek tűnik, plusz azzal már sebezni és penelni is lehet alap szutyi lepattan még a Vk3601-ről is...
  • maniac78
    Srácok most akkor lesz majd valami HW vagy SW, vagy eltűnik minden amikor indul élesben a játék? Mert vennék nagyobb gépet, de a régit el kéne adnom hozzá, de akkor nem kapok annyit érte mintha jóváírnák.
  • lammaer
    Annyiban igazad van, a 122-esre minél hamarabb rá kell hangolódni (láttad az Ui-t a hozzászólásomban :) ).
    Azonban pszichésen a 100as az elején kellemesebb, a lőszerköltség miatt (ha jól rémlik a 100->122 átmenetnél vált a lőszer valami 250-ről 1000 creditre).
  • szabii98
    én 100ast kihagytam mind2-t :D
    85ös új toronyig, 122es D-2-5T az új toronnyal majd D-25T és ennyi :D jöhet az IS-3 :P
  • lammaer
    Esküszöm nem értelek, őszintén, olyan nehéz kitalálni hogy az alábbi két ágyú közül melyik a jobb?

Alap ágyú: Pen 120, damage 160
    100mm D10T: Pen 175, damage 230

ui: amúgy 122-es, az való rá :) Meg kell tanulni használni, mert az IS3-on az lesz.
  • szabii98
    85mm D-5T -> 122mm D-2-5-T -> 122mm D-25T
    ebben a sorrendben :)
  • Neutralpoint
    IS-re 100mmD10T jó választás? csak mert az alappal nem tudok semmitse penelni mert egy fos.
  • Szakesz
    NYilván első nap csatája, dupla tapasztalat. :)
  • byzhouse
    2500XP O.O én örülök,ha kapok 100-300 között :D de messze van még az a KV
  • Renegade
    veled mi van?

szerinted mennyire van kiakadva a nép, hogy állandóan buffolni kell a modulokat a német tankokon?

De, hogy teljes legyen az általad feldobott fél mondat:

Az összes tank gyakran szenved modul sérülést, a német tankok emellett még le is égnek.

A fontos hiányosságoknak a tört részét javították, de mindegy, elvégre béta, meg a ruszkiknál éles, tehát eddig a szovjet kütyük fejlesztése, javítása volt prioritás

• Szakesz
    A T32 erősebb. Tier 8 heavy tankok közül egyértelműen a T32 a legjobb.
  • TDantes
    T32
  • HappyHunter
    Végre meglett a várva-várt KT. Vásárlás után valami 5 percig nézegettem a garázsban. Pénzügyileg eléggé kinulláztam magam, de legalább meglett a legjobb rádió, motor és lánctalp. Első csata: top tank másik 3 KT mellett, látom hogy mindenki elviharzott a város felé, mondom jólvan, akkor én maradok itt hátha jön erre valaki. Hamarosan jött az első önkéntes hulla, egy VKháromezerakárhány. Egy lövés a toronyba, utána kapom az arty gránátot valahonnan a map másik végéről - tűz - 20 HP maradt. Mondom nagyszerű. Sebaj, látom hogy a többiek már majdnem elérték az ellenséges cap zonet, írom: foglaljatok gyorsan, feltartom ezeket. (egy magányos IS3 jött az úton, de 20HP-val azért ezis elég merész vállalkozásnak tűnt. Kibukkan a szikla mögül, lövök: -20%, közben egy SU-76B detrackelte, mondom remek, mégegy lövés, feldobja a láncot, mondom na most van végem. Két lövése lepattant rólam. :D (ezt azért tartom olyan nagy dolognak, mert itt állandóan azt olvasom hogy a KT-t mindennel át lehet lőni.) Végül nyertünk, két kill, 2500XP, 35000 credit. Már csak egy szép skint kell találnom és elleszek március 15-ig.
  • Imation
    Ha mindent összevetünk tier 8 ban melyik a jobb gép KT vagy a T32?

Ha minden jól megy kb 1 hét alatt meg lesz a T32 de KT ra esélyem sincs hw előtt.
  • Imation
    EU szerveren igen de az orosz szerveren nagyon kevés a német tank.
  • malystryx
    " © noname23
    2011. feb. 15. 19:48 | privát | válasz erre | #23197
    egy ismerőstől hallottam nem hivatalosan hogy megint lesz 5x szorzó"

Hát qrvára nincs, legalábbis ezen a hétvégén... és mikorra nézte, ha szabadna tudni?
  • Szakesz
    A ruszki tankok rendszeres szenvednek el ammo rack sérülést. Kérdéses, mi az idegesítőbb, amikor a motor sérül és lángra kapsz, de CO2 tartállyal, tűzoltó készülékkel és erre kiképzett személyzettel minimalizálhatod az elszenvedett sérülést vagy egy szerencsétlenül elszenvedett lövéstől 100%-ról felrobbanni? Szerintem mindenképpen utóbbi.

Mellesleg még mindig nyávogunk a német tankok miatt. Egyelőre próbálnak rajtuk változtatni, kiküszöbölni a hiányosságaikat és ha ez nem jön össze, akkor már valóban lesz okunk a sírásra.
    Egyébként tényleg nem tudom elképzelni mi lenne, ha a német harckocsik lennének a legjobbak, ugyanis még ennek ellenére is tele van a csata a legkülönbözőbb panzerekkel.
    Bár megjegyzem, jót mosolygok, mikor beregisztrál PanzerAce, Rommel stb. néven, majd belép a csatába egy T-54-gyel. :)
  • ximix #24010
    :) meg azzal lehetne ha rendes lyukat ütne a talajba az arty és nem lenének sérthetetlen épületek értem ezalatt nem kell, hogy mint a kis házak nullára törjek, csak annyira, mint a romos házak a városban
  • Imation
    ööööö és nagyon fontos hogy minél hamarabb még a tier 8 as spg-k is bekerüljenek a játékba! Azzal lehet a legjobban fokozni a játékélményt! :(
  • V43 1105
    Szokd meg ez ilyen..
  • byzhouse
    AS:D_ASDAS 2másodpercne belül 6 SPG raketta talált el a semmiből :| kicsit furcsa
  • lammaer
    Tanusítom. Ott hallgattuk TSen a lángoló IS7ben égő személyzet sikongatását...

Szar OP orosz tankok.
  • Achmed927
    Jaja. csongi tegnap legalább 3x gyulladt ki IS7-ből. Tudom, mivel együtt toltuk platoonba. Egymás után gyulladt ki, de ha jól emlékxem nem nullázódott. SZval ég az aruszki is ha akar.

AMúgy egyik nap 75 %-ról 0-ra égettem, egy IS7-est. Néha van ilyen is.
  • Renegade

írd meg a sebződés zónát szinekkel jelölő mod csapatnak, hogy rém szarul teszteltek, mert te láttál már olyat, hogy front páncélra kapott találat felgyújtja az is7-est ;)

egyébként nem kizárt, bár tudtommal csak a t-54nek van elcseszve az orra (fuel tank)
  • ximix #24003
    A legénységnek szólni kéne , hogy a vodkát ne üvegben tárolják mert az könnyen eltörik és tűzveszélyes.Ezért pontatlanok az orosz ágyuk, egy az alap szeszfok a másik az elguruló vodkás üvegeket keresgélik ami másik veszély forrás mert rálépve a crew sérülését okozza.

más
    Videókat néztem közöttük voltak ilyenek is hát .. érdekes
    itt látni hogy a tigris ha kellett azért össze tudta szedni magát, ha jól emlékszem a 30km/h parancsba volt adva nekik a tank tudott többet is, de csak harci vészhelyzetben engedték
    http://videa.hu/videok/zene/titkolt-ellenalastigris-harc-haboru-klip-qSNgNt1CaWZuszrC
    http://videa.hu/videok/film-animacio/kistigrisem-haboru-reszeg-tank-5CVDzvY66cW4wdqS
  • noname23
    jah 0%
    akkor tegnap miért láttam a Tcsongi nevü IS7-et ki gyúlladni egy szemből kapott ferdi lövésétől?
    ez kissé elfogult hsz nem gondolod
    javítsd ki 1%
  • Molnibalage
    Vicc %-os értkek...
  • Sippie
    muhahahaha
  • Renegade
    egyébként elég egyszerű a képlet t6 esetén:

Ha támadsz (itt ugye kicsi az esélye,hogy hátúlról lőnek meg):

német tank kigyulladási esélye: 20%
    szovjet tank kigyulladási esélye: 0%
    ami tank kigyulladási esélye: 0%

ha kempelsz vagy városban harcolsz akkor mögéd kerülhetnek

német tank kigyulladási esélye: 40%
    szovjet tank kigyulladási esélye: 15%
    ami tank kigyulladási esélye: 25%
  • Imation
    Biztos egy szomszédos égő német tankról terjedtek át a lángok! :)
  • Renegade
    értelemszerűen túloztam egy picit :-)

én eddig 6094 tankot lőttem ki, a tankok arányát figyelembe véve minimum 40%-a szovjet, ez idő alatt 3, azaz három szovjet járművet gyújtottam fel.
  • Neutralpoint
    Hát érdekes módon a KV-3 lángrakapott, nemtudom mitől de 75% leégett....
  • Renegade
    ja, viszont:

szovjet tankra nem kell
    németre meg felesleges, kivéve, ha van már legalább 70%-os firefighter skilled