A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Végre meglett a várva-várt KT. Vásárlás után valami 5 percig nézegettem a garázsban.
Pénzügyileg eléggé kinulláztam magam, de legalább meglett a legjobb rádió, motor és lánctalp. Első csata: top tank másik 3 KT mellett, látom hogy mindenki elviharzott a város felé, mondom jólvan, akkor én maradok itt hátha jön erre valaki. Hamarosan jött az első önkéntes hulla, egy VKháromezerakárhány. Egy lövés a toronyba, utána kapom az arty gránátot valahonnan a map másik végéről - tűz - 20 HP maradt. Mondom nagyszerű. Sebaj, látom hogy a többiek már majdnem elérték az ellenséges cap zonet, írom: foglaljatok gyorsan, feltartom ezeket. (egy magányos IS3 jött az úton, de 20HP-val azért ezis elég merész vállalkozásnak tűnt. Kibukkan a szikla mögül, lövök: -20%, közben egy SU-76B detrackelte, mondom remek, mégegy lövés, feldobja a láncot, mondom na most van végem. Két lövése lepattant rólam. :D (ezt azért tartom olyan nagy dolognak, mert itt állandóan azt olvasom hogy a KT-t mindennel át lehet lőni.) Végül nyertünk, két kill, 2500XP, 35000 credit. Már csak egy szép skint kell találnom és elleszek március 15-ig.