418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #24194 Sajna az sem fényes:( legalábbis a Panther I:(
Nem tudom most hova dobálja a VK36 de az egy kurva jó cucc -
Gunslinger #24193 VK 3601 ma meglesz, ha minden igaz, igaz fapadosan, mert annyi XP-t ma nem tudok össze csatázni, de tervezem, hogy ott meg is állok hw-ig, elég lesz azt fullra felszerelni+legénységet, Tiger I és II-ről mindenhonnan olyan rosszakat olvasok, hogy nem akarok beleőszülni inkább. A Med ágat fogom inkább tolni utána, ha gyorsan kapkodom magam. -
Wlanseraf #24192 Igen simán kitalálható egy rendszer ami rangsorolja a játékosokat..
Lásd működő verziót iRacing/QuakeLive -
Wlanseraf #24191 Szerintem tuti betolnak egy 5x/10x szorzót, esetleg SW-t:) -
Gunslinger #24190 Igen, ez a random battle valami hihetetlenül elbaszott ratyi.
-
Wlanseraf #24189 Így van, én a Németet kezdtem:P aztán toltam a másik két oldalt is..
TOP tierben nincs tapasztalatom ez igaz, de lényegében a jelen 3 oldal megvan T8-ig vagy meglesz HW-ig...
De csak hogy mért anyázok:) előbbi meccs(KT) 4 killem van, 12:7 nekünk.. dombon egy ISU:) tudom hogy ott van namost én full HP-n vagyok, 2 lövésből pukkantam, nekem mind a kettő lepattant........ oké ez mind szép és jó:) nézem a meccset tovább egy VK3600 jött mögöttem az ISU 2x lepattant a VK36-ról!!! na most ne kurva anyázzak?:))))))
ez nem King Tiger hanem PT Papír Tigris... és a fehérorosz fejlesztő az anyukáját hátulról csípős piros arannyal.... -
Gunslinger #24188 Pre-orderre legutóbb azt írták, hogy 24-én lesz róla hivatalos infó és akkortól lehet előrendelni. Sztem az utolsó pillanatban fogják kitalálni a kondíciókat. A márciusi megjelenés is lesz április, ha így haladnak. -
Wlanseraf #24187
-
Hozzáteszem a hivatalos oldalon semmi nincs a pre-orderrel kapcsolatban,ami ugye 20-25-ig tart...uristen,hogy fognak ezek égni...pedig egy nagyon jó kis játék lett(volna).
Remélem észbe kapnak. -
Wlanseraf #24185 Ez a 3-ik hét hogy az oroszon fönt van egy patch mig nálunk húzzák... pedig ugyan azt fogjuk kapni!! influenzás az egyetlen ember aki le tudná fordítani a patchet?:) -
De sírna.
Én például azért,mert kb 1 éve játszom ezzel a játékkal és olyan kurvanagy durranás nem volt.Beraktak 3 pályát,egy platoon és egy company lehetőséget,amivel kb semmit nem érsz.
Kibaszottul unom ezt a karácsonyi feelinget.Ez is mutatja mennyire törődnek a külcsinnyel igy a pre-order kezdetén.
Magyarán le se vagyunk xarva!Nesze neked igy ahogy van.A fele sincs kész,amit igérnek és fingjuk sincs arról,hogy az eu/us emberek mit várnak egy játéktól.
Okés oroszoknak jó lesz,de akkor maradjanak orosz piacon,jó lesz nekik az a rubel is,ne is áhítozzanak az én eurómra!
A klánharcról csak képeket láttam,egy normális mod nincs a játékban,csak az olyan random battle,amitől a hideg is kiráz.
Nem elég nekem a játék bugjai,hogy egy hetzerről lepattan a 122-es,még tetézik a sok agyatlan játékosok,akik tönkre teszik az estémet.
Olyan játékmódokra van szükség,ami ezt kiszűri,
Plö a statisztikák.Elite mod,ahova csak a profi játékosok mehetnek,bizonyos számok után.S amig ezt el nem éred addig kuss van.
Hardcore módok és persze lássunk már klánharcot.
Aki olvas hivatalost (remélem sokan) azok tudják,hogy megszaporodott a negativ hullám a játékkal kapcsolatban.Nem ok nélkül.Ahhoz,hogy a fizető réteget megtartsák ez a hozzáállás vajmi kevés.Nyalni kellene a seggünket és mindent megtenni,hogy a játéknál maradjunk. -
Gunslinger #24183 A márciusi megjelenéskor a teljes játékban már benne lesznek a teljes tech treek (német E-tank széria, stb.) + franciák?
Vagy ugyanazt kapjuk mint most az oroszok? Az a durva, hogy ők már keményen perkálnak az aranyért és ugyanúgy szar azoknak akik ott nem szovjet tankot választanak (erősen kisebbség persze). Egyébként érdekes volt, mert nem rég voltam egy csatában, 30 tank közül egyetlen egy volt szovjet, egy T-34 és egyáltalán nem volt SPG sem. Néha fura összeállítások jönnek ki. -
Renegade #24182 *ég le -
Renegade #24181 meg az előzőre is:
valóban, így még nagyobb öngól, elvégre a márkahű játékos addig keres más elfoglaltságot.
Egyébként én sem értem, elméletileg egy hónap és itt van, és az általad és általam felsorolt hibák létjogosultságára már nem lehet indok, hogy béta, elvégre ez már a finish, most dől el igazán, hogy ki lesz a vevő kör.
Biztos sok olyan ember játszik, aki egyszerre húz két nemzetet, de mondjuk a német tank kedvesebb neki, ezek az emberek nem lesznek boldogok, ha azt veszik észre, hogy teszem azt a tigris, panther szerencsés napokon csak egyszer leég, míg mondjuk az IS-e, t-23a még nem produkált ilyet. -
Wlanseraf #24180 Egyébként kurvára nem értem... szintbe húznák a láthatóságot, KT javít, modul sérülés és pancél bugod javítása, és kurvára nem sírna senki... -
Wlanseraf #24179 Igen, de ez valahol még nagyobb öngól:) mert aki fizet és később rájön ezekre a dolgokra, na az többet a játék felé sem néz.
Azt az embert olyan szinten bukják hogy képtelenség vissza csábítani.. ezt számtalan MMO megszopta... hiába jó 1 évvel a kiadás után a kutya nem megy vissza.. Warhammer/AOC.. -
Renegade #24178 számomra nem is logikátlan
tételezzük fel, hogy európa lakosságának a feléből jövő játékosok szeretik a német tankokat, de az 5 napos őrületbe kipróbálták (meg amúgy is) a többi nemzet tankjait és legkésöbb akkor rájöttek, hogy valami nem stimmel.
Hogyan tudod lecsitítani azokat a játékosokat, akik nagyon nyűgösek a láthatósági rendszer, meg a kedvenc járműveiket sújtó bugok (lyukas páncél, előlről is leég, stb) miatt? Európa nálunk értelmesebb lakosai nem feltétlen fizetnek olyanért ami szar, meg arra felé a support, mint kifejezés mást jelent, mint a balkánon.
Vagy kijavítod, vagy megsarcolod őket, hogy biztosan fizessenek
Ha tényleg akarnak legalább egyszeri fizetést, akkor késni fognak a javítócsomagok, de kell a pénz.
-
Gunslinger #24177 Szerintem meg kurva nagy öngól..... főleg ha kipróbálják az emberek, ott van esély arra hogy vesz prémiumot! Főleg ha eléri a T7-et...
Igen, ez tök logikus. Ha meg sem veszi nincs arra esély sem, hogy megtetszik neki és vesz még x-szer premiumot. Ha egyszeri fizus lesz én csak akkor leszek hajlandó megvenni, ha kijön lemezes verzióban, régimódi vagyok. -
Wlanseraf #24176 Szerintem meg kurva nagy öngól..... főleg ha kipróbálják az emberek, ott van esély arra hogy vesz prémiumot! Főleg ha eléri a T7-et...
De hogy valami kamu ebben a játékban az tuti.. Pénteken kb 30-40 nyert meccsel hagytam abba a játékot.. ma leültem reggel és amivel 2-3-4 killt szoktam lőni, most 120-150xp- köröket futok... kb 30 vereség eddig.. igen én vagyok a loser most , pénteken meg god modban voltam pffff... -
Gunslinger #24175 Hja, gondolom rájöttek, hogy nem mindenki fog befizetni premiumra, ha nélküle is lehet boldogulni és nem sokkal lassabban. -
Gunslinger #24174 Első Tier 8 killjeim Tier 5 tankkal, egy Ferdinand és egy IS3 + aprólék Tier 6 Sherman.
105mm-es HE atomvillanás powa', 6-ből 5 tankot talált, de a 6. lövés is szándékos volt, szétrobbantottam egy házat, hogy rálássak a mellette álló Ferdinand oldalára. 250 méternél mind messzebb volt, ilyen távon még halálpontos a rövid csövű ágyú, de megfigyeltem, hogy ha megsérül a lövész vagy az ágyú, akkor szenvedek 40-50 méteren is, volt egy 4-ből 4 missem kb. 40 méternyire lévő cél ellen így.
-
Gunslinger #24173 Nem semmi, mondjuk "puha" célpontok voltak többnyire :-D -
ladista #24172 Egyszemélyes hadsereg :)
-
Sok mnden valtozik, most eppen az oroszok azon torik a fejuket, hogy egyszeri fizetos lesz a kliens letoltes. -
Gunslinger #24170 Baró :-) -
Renegade #24169 csecse -
-
Renegade #24167 :-)
a pénz látványos növekedésének van még egy jópofa fékje, az pedig a tier szorzó, ugye t10ben ülve, ez a szorzó 1 vagy egynél kisebb tört szám
tudom, hogy tudod, csak az újaknak :-) -
Renegade #24166 legutólsó hírlevél szerint (ez már a sokadik kitolt dátum)
•Pre-orders launch: February 20-25
•Release date: March 10-15. Hardwipe confirmed.
-
Iron Hawk #24165 Mikorra igérik? -
Renegade #24164 bizony
szerintem ennek azért páran örülünk, mekkora nosztalgia feeling lesz megint loltraktorral, pzIIvel csapatni pár órán át, meg élvezkedni azon, hogy senkinek nincs 500%-as álca skillje, jó lesz az, már várom
:-) -
Iron Hawk #24163 Ha ki fog jönni a teljes verzió, akkor nulláról indul minden?
-
setchoo #24162 Igen. -
egonn #24161 Gondolom magyar nyelven is megvan a könyv! -
Renegade #24160 a játékban az összes német hvy és td egy rakás szar, ráadásul minnél nagyobb tierű, annál csepfolyósabb az álaga
nálam a statokon is tök jól látszik (win/lose/survived):
Tigris: 56/41/42
KT: 52/45/42
Mini: 51/45/48
Maus: 50/47/51 (itt volt jobb is, de amióta megjelentek a t-54esek, és mindenki ismeri a bugokat a páncéján, azóta 10%-ot zuhant)
tippem az, hogy ha szovjet tankom lenne, akkor növekvő lenne a statok aránya
mostanában sokat megyek tigrissel (88 L/71), a játékban szereplő járművek közül csak két tankot nem sikerült még szemből átlőni: t-54, IS7.
Német TD-kről annyit, hogy még a JT-t is 10-ből 10szer átlövöm szemből,
és hogy még egyszerübb legyen az élet, már fél pályáról látom, így sok időm van csipegetni. -
setchoo #24159 :D
Ja, ez olyan marketing duma amit abból jöhet, hogy el sem olvasta!
Ezen én is megakadtam -
Renegade #24158 nálam ennél a mondatnál bukott el a könyv: "A keleti fronton mindkét fél brutális kegyetlenséggel harcolt, és gyakorlatilag nem ejtettek foglyokat és nem gyakoroltak kegyelmet." -
Wlanseraf #24157 igen és megint igen:) -
Hát gyerekek, ez a Tiger II egy rakás ..ar! Asszem legközelebb a tankot az orosz vonalon viszem át, csak nem tudom a TD orosz ágát érdemes érdemes-e választani?
A német TD-k már annyira bejöttek. -
SirArcheer #24155 "készítők a játék idősíkjának a 30-as évektől a koreai háborúig tartó időszakot választották, amikor is a páncélos hadviselés igazán szárnyait bontogatta."