banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Forolto
    De sírna.

Én például azért,mert kb 1 éve játszom ezzel a játékkal és olyan kurvanagy durranás nem volt.Beraktak 3 pályát,egy platoon és egy company lehetőséget,amivel kb semmit nem érsz.
    Kibaszottul unom ezt a karácsonyi feelinget.Ez is mutatja mennyire törődnek a külcsinnyel igy a pre-order kezdetén.

Magyarán le se vagyunk xarva!Nesze neked igy ahogy van.A fele sincs kész,amit igérnek és fingjuk sincs arról,hogy az eu/us emberek mit várnak egy játéktól.
    Okés oroszoknak jó lesz,de akkor maradjanak orosz piacon,jó lesz nekik az a rubel is,ne is áhítozzanak az én eurómra!

A klánharcról csak képeket láttam,egy normális mod nincs a játékban,csak az olyan random battle,amitől a hideg is kiráz.
    Nem elég nekem a játék bugjai,hogy egy hetzerről lepattan a 122-es,még tetézik a sok agyatlan játékosok,akik tönkre teszik az estémet.
    Olyan játékmódokra van szükség,ami ezt kiszűri,
    Plö a statisztikák.Elite mod,ahova csak a profi játékosok mehetnek,bizonyos számok után.S amig ezt el nem éred addig kuss van.
    Hardcore módok és persze lássunk már klánharcot.
    Aki olvas hivatalost (remélem sokan) azok tudják,hogy megszaporodott a negativ hullám a játékkal kapcsolatban.Nem ok nélkül.Ahhoz,hogy a fizető réteget megtartsák ez a hozzáállás vajmi kevés.Nyalni kellene a seggünket és mindent megtenni,hogy a játéknál maradjunk.