418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #24234 Álcahálót igen. -
TDantes #24233 Ez utolsót tudtommal javítani fogják. ( vagy nem?) -
Renegade #24232 ha noob a team (50%+1 kempeli a bázist) támadj, bár sanszos, hogy meghalsz, de legalább izgi, + szinte biztos, hogy veszítetetek, e legalább a sok lövés miatt sok pénzt kapsz
ha értelmes a csapat (teszem azt balról támad, jobról előrébb megy és hídfőállást létesít), akkor ahol úgy érzed nagyobb a szükség, vagy neked megfelelő a terep -
TDantes #24231 Attól függ melyik TD szerintem. -
Szerintem pedig pont az arty balance ami a legkevesbe kirivo, mert ott csak max plusz/minusz 1 arty elteres van altalaban a ket csoport letszamaban.
Ellenben a szintek es a TD-k elosztasa egy ratyi fos.
Van hogy egyik oldalt van 9 db TD masik oldalt egyetlen egy sem, vagy platoon nelkul kepes beletenni 4-5 tieres tankot a kilencesek koze.
Na ezek az elosztasok a vicckategoriaba tartoznak. Pont itt kellene lennie szinten a +-1 elteresnek.
Teszem azt 5os harckocsik melle nem tehetne be csak negyest es hatost, ugy lenne meg jatszhato.
gondoljunk bele mit is erezhet a szerencsetlen A-20 pilotaja, amikor semmit sem tud csinalni, viszont "egypalcas" celpont az ellenfeleknek.
Ne meg a TD-k "kamu"flagja is vicces, hogy loves utan nem latod oket max latotavolsaggal szembol, mikozben elotte ralottel vagy kettot a bozotban, majd visszahuzodva az elso bozotban eltunik es beled lo vagy 4-et ugy hogy nem is latod tobbet, max csak a halalodat.
Ugy tunik a ruszkik meg nem hallottak a torkolattuzrol. -
stoppos #24229 Urak, ha veszek egy álcahálót egy tankra és továbbfejlődök, át lehet tenni valahogy az álcahálót egy másik tankra? -
SirArcheer #24228 TD esetén mi a jó taktika?
Bázisvédelem vagy várható támadási útvonalak fedezése?
-
Ne várd el, hogy átüsse, mivel amúgy is bőven az átlag átütése felett van. 10-ből 1-szer esetleg. 286mm vs. 297mm... -
egonn #24226 T32 toronyról 4x pattant le az objekt!!20méterről!Ez nemnagyon normális!! -
Wlanseraf #24225 1 KT, a Ojjekt:), a T34, 1 IS3, meg én voltam ott.. -
Wlanseraf #24224 Amit itt is sokan nem éreznem problémának:))) lehet itt jönni hogy láma mindenki de ezt a T54-es 50 méteren belül lőttük 5-en..... és mint látható ne csikken volt a mezőny...
-
Wlanseraf #24223 Nekem mindössze ennyi a bajom a KT-vel:(
-
Gunslinger #24222 Aztarohadt, 15-ből 13 heavy. Na ilyenekről beszéltem. -
Renegade #24221 ok, megírom, bedobom ide, véleményezitek, mindenféle céges SLA után üdítő lesz egy ilyet összedobni :-) -
Neutralpoint #24220 mire gondoltál konkrétan mert azt nem írtad le:D Szívesen lefordítom ha tudom:) -
Wlanseraf #24219 Ez viccesebb:D de ahol a Panther ott a vereség:D
-
Gunslinger #24218 Inkább oroszul kéne megírni, van egy tippem, hogy ezek google fordítóval beszélik az angolt. -
Wlanseraf #24217 Írd meg:) valaki csak megcsinálja a fordítást. -
Azért az arti balance se teljesen jó mindig, bár itt a csapaté sem volt túl jó.
El se hiszem, hogy nyertünk. -
Gunslinger #24215 TD-t akartam írni, szorri. Ott néha elszalad a ló. -
Renegade #24214 ne hidd.
ha igaz, hogy van zúgolódás hivatalos fórumon, akkor ez olaj lenne a tűzre, pláne ha kikerülni fb-re is. -
Gunslinger #24213 Egyébként korábban mennyi volt a játékos szám hétvégén, hogy most a 12K kevés? Mondjuk szombaton 15K-t láttam este 10-kor. -
Erre nem panaszkodhatsz,már rég kijavították az SPG arányokat.
Ha egyik oldalon kettő van akkor a másikon is annyi lesz.Esetleg a tierek miatti eltérés lehet +/- 1
-
Wlanseraf #24211 így 100/100 környékén nem tűnt fel:D -
Wlanseraf #24210 Jó ötlet:) szarnának rá:(
De szerintem nem is értik mi a problémájuk az embereknek itt az EU-ban...
Valakinek van USA acca? nézze már meg egy este a szerver terhelést kíváncsi lennék.. -
Renegade #24209 majd rájösz, ha 100%-as lesz a legénység + legalább 200%-as az álca skilled. A nagyok csak akkor vesznek észre, ha neked mennek! :-) -
Gunslinger #24208 Igen, pláne ha gyorsabbak is, mert a Panther is olyan simán lehagyja a Pz IV-emet, hogy ihaj. -
Wlanseraf #24207 Ukránok brutálban tolják ezt megerősíthetem.. -
Renegade #24206 Ha valakinek jó az angolja írhatna egy nyílt levelet (új topikként meg nyitva) szívesen megírom magyarul (sajna a botrány szar angolommal semmire sem mennék), ha valaki képes szépen lefordítani. Aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Jó eséllyel csatlakoznának hozzánk mások is. -
Wlanseraf #24205 Egyébként nem fogadom el azt a dumát hogy scoutnak dobálja be a game a kicsiket... mi a reteknek van a T8/T9 med????? menjenek scoutolni ők!! -
Gunslinger #24204 Ukránok is ugyanez a gárda mentalitás terén, de segédmunkásként hozzáteszem ők a legdolgosabbak, románok meg a leglustábbak, de ez itt már nagyon OFF. -
Wlanseraf #24203 Ami keletre van az nekünk Orosz vagy Kínai:D Ez olyan mint Budapest/Bukarest:) -
Gunslinger #24202 Ez az egyik balance beli hiányosság is, hogy túl tágak Tier szempontból a csaták, tényleg maximum 2 Tiernyi eltérést kéne bevezetni. A másik ilyen hiányosság, mikor 15 tankból 11 Heavy, meg egyik oldalon van két SPG, a másikon hat... -
Gunslinger #24201 Ez hogy béta nem béta ruszkiknál nem igazán jelent sokat, lásd az oroszoknál most futó verziót. Sehol sincs még a márciusihoz, pláne a véglegeshez ami ki tudja hány év múlva jön és már rég perkálnak érte. Itt is simán ez lesz, support nélkül persze, aztán majd lehet csodálkozni a buktán, mert a nyugat-európai játékosok pláne nem szoktak az ilyen szar supporthoz. -
Várj ezek Beloruszok.Nagyon utálják,ha az oroszokkal együtt emlegeted őket.Ez tapasztalat.Sőt itt se szeretik.
De a mentalitásuk tényleg olyan ami. :)
-
Azért a PzJgI is kicsit OP :) Beállítottam a T29-es rekordomat vele.
-
Igyvan.Nem kell új dolgot kitalálni,a jót lehet másolni.
A másik.A tier-ek között óriási az eltérés.Akkor miért rak össze egy pz III-at egy tigrissel?Miért nem lehet max 1-2 tier eltérés egy csatában?
Picit reálisabb esélyekkel küzdenénk.
-
Gunslinger #24197 Gyakran találkozom velük, egy Tierrel van fölöttem úgy hogy valszeg az is csak Tier 8-9-ig fog találkozni ellenfelekkel, Tier 5-ös Pz IV-el ritkán találkozok Tier 8-as gépekkel, Tier 4-7 a jellemző. IS-7-et, T-54-et nagyon nem kívánom később sem. -
Gunslinger #24196 Mármint hova?
Egyébként jobban belegondoltam, csoda hogy legalább ennyire működik ez a játék, oroszokkal való tapasztalatom a való életben eléggé rossz, náluk trehányabb, mindenbe beleszaró bandát nem ismerek. Előfordul, hogy nem azt szállítják amit rendelsz, x raklap mennyiség alatt le se szarnak, késve szállítanak, késve fizetnek, minőségbiztosítás NINCS. Így volt ez régebben is, így is lesz mindig. Trehányak nagyon. -
Addigra a játékosréteg fele megunja.
Az open beta óta csak fogy ez a szám.Az hogy hétvégén 12K játékos van online?Ez vicc.Szerintem a fele ujonc,akik ha meglátják ez a xart,mondjuk tier 6-7 körül kidobják az egészet a francba!
Miért nem lehet azt megcsinálni,hogy hivatalosra kiírják:
Urak!tudjuk a hibákat,próbáljuk javitani,addig nesztek hard wipe,élesben megy a móka és amig fel nem huzzák az emberek a tankjaikat tier 7-8 ra,mondjuk 1 hónap javitunk ezen és ezen és ezt ha törik ha szakad tartjuk!Ennyi.
De nem merik,mert még kevesebb játékos lesz.Akkormeg miért lazulnak?Már rég ki kellett volna adni a klánharcot.Tesztelünk.Tesztelhetjük mi is,nem azért vagyunk?Lesz majd laggolás szervercrash,de legalább tudnák arra fogni,hogy beta teszt.
A karácsonyfát ha elrágom is már rég kiszedtem volna...