418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Molnibalage
    Szóval inkább a Tiger mint a Panhter vonal?

BTW most csináltam megint egy 5 killes MII játékot. 10 lövés, 9 találat.
  • lammaer
    csak beszélgetünk :)

Leginkább a kommentednek az a része ragadott meg hogy "az arty legtöbbszőr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg,", ami sztem - mint ahogy irtam is - nem helytálló.
  • LSSAHPAUL
    Dikk most ezt nekem írtad?? Nem kaptam agyvérzést még szal tisztába vagyok a játék-elemekkel :D amit írtál az mind alap dolog, 2 hét után minden 20év,100 iqszint feletti egyén rájön magától. Én arra a helyzetre fókuszáltam amikor az arty a csapattársak hibájából döglik meg, hogy ez kinél hány % az változó mint ahogy az egyéni tűrőképesség is: van olyan aki nevet egy jót :) van aki odabasz a két tankközé.
  • Imation
    Nekem csalódás a VK3002, tier 7 ben már nagyon kevés a 88-as pen-je.
  • Molnibalage
    A Marder II-vel csináltam már 5 killt is. Egyetlen pozícióból sem adtam le 2-3 lövésnél többet. A Hetzerrel ezt nehéz, mert csigalassú...
  • lammaer
    Szóval, ami izgatja a fantáziádat a német oldalon, arra menj. Ne az alapján dönts hogy a PZIV vagy a PZIII/IV a jobb, mert egyik se :D
  • lammaer
    Jajj már, ezekkel a cuccokkal pedig még lehet lopakodni is :). De legvégső esetben bebújsz egy szikla mögé.
  • Molnibalage
    Késő. Meg szeretek szívni... :)
  • Molnibalage
    Szép dolog a közelharc elmélet, ha nem kerül rá sor, mert távolról lehentelnek...
  • lammaer
    Attól függ mit akarsz elérni... :)

A VK3002DB remek jószág, a Panther már nem... ha meg Mausra hajtasz, az irány adott.

De a legjobban akkor jársz, ha átváltasz az orosz ágra :D
  • lammaer
    Közelharcban nekem nagyon veszedelmes fegyver volt a HE ágyú, Hetzerben, Stugban, PZIII-ban és SU152-ben is egyaránt.

Az mondjuk tényleg megdöbbentő ha a HE lőszer 2x is zsinórban lepattant a célpontról, nekem pont az volt a legnagyobb előnye, hogy szinte soha semmiről nem pattant le.

Stuggal is vigan abáltam a VK45-öt is szemből, a testre célozva, amit kevés tank tud megcsinálni :) Lényegében bármit bárhonnan lehet lőni a nagy átmérőjü HE ágyúkkal.
  • Molnibalage
    A német harckocsiknál a sima Pz. IV vagy a Pz. III/IV irány a jobb?
  • Molnibalage
    Nem igazán. Néha úgy is. Csak egyszerűen az is hatásos, ha eltrafálom az ellent, mert zavarja a célzásban. Hiába üt elvben nagyon a 10,5-ös, ha nevetségesen pontatlan.

Mivel ritkán tudok játszani felgyűlt egy rakás arany. Veszek prémium lőszer. A Pz III-om még egy KV-3-ba is bele tudott marni oldalról egy kicsit. (Modjuk vicces meccs volt. A KV-3-as 7 killel letarolt minket. Vicc...)
  • lammaer
    Hát ott, hogy sniper stilusban játszol, a nagy pukkantók viszont nem alkalmasak arra :)

• lammaer
    "az arty legtöbbszőr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg"

Én ezt pontosan fordítva látom: az arty legtöbbször azért döglik meg, mert a legtöbb tüzér úgygondolja, elég ha a csata elején elvánszorog a legközelebbi kedvenc kemphelyéig és onnantól kezdve nem kell mozognia.

- ha az elején jön a leó és megöli, az akkor a csapattársak hibája ha vannak ott csapattársak és nem tudták kilőni a robogó leót (ami néha nem egyszerű). De amikor az arty ugat, hogy kössz a védelmet, miközben EGYEDÜL kempelt a bal sarokban... az az arty hibája.

- artyt kilövi a counterbattery - az az arty hibája

- meccs felén az artyt kilövi az ellen mert az a szárny összeomlott - az arty hibája, látnia kell hogy a meccs hogyan alakul, és ha omlik össze a frot akkr két lövés közben elhúznia onnan.

A többséggel ellentétben nem vagyok artyellenes, de nagyon utálom azokat az artysokat akik azt hiszik magukról, hogy a csapatnak kutya kötelessége csak azzal foglalkozni hogy az ő lusta seggüket védje, akáűr önfeláldozóan is amig ők két cigizés közben lőnek egyet.
    Szoktam is veszekedni velük ingame, hogy keressenek egy szótért és nézzék meg mi az a situational awareness...
  • Molnibalage
    10 csata alatt egyetlen killt sem tudtam összehozni. Visszaváltottam a régire. Egyből 3 kill. Szerited hol a hiba...?
  • Molnibalage
    Látod, hogy milyen találati aránnyal használtam a régi fegyver. Ezzel a fossal semmit semi tudok eltalálni. Vicc.
  • erdos
    Ne legyen mert meglássák és lebux
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Lenne egy problémám GF 7600gt-vel volt kipufogó füstöm most egy 8600gt van és nincs kipufogó füstöm.Ezt nem lehetne valahol beállítani hogy legyen?Válaszokat előre is köszi.
  • Tuvok #24575
    Jézus .
    Na inkább nem írok erre semmit ...
  • balogh197528
    Nem nyerünk ?
  • Jeffjohnson
    Artysok nagy része nem tud játszani és csak a killre megy. 5x XP után amúgy is tele van a játék olyan játékosokkal akik top járművekben ülnek holott még csak egy T5 ben sem lenne helyük.
  • a.carkey
    Gondolom vesztettetek? :D
  • Wlanseraf
    voltam már 1v1-ben is:)
  • balogh197528
    Ezt nézzétek meg még nem volt szerencsém ehhez hasonlohoz.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/23/shot_064.jpg

• LSSAHPAUL
    nézd artis szemmel: az arty legtöbbszőr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg, de egy tankoson saját magán mullik hogy hova megy mit csinál, az arti viszont bevan határolva a pálya bizonyos szegletébe.. szal ezt a felgyülemlett keserűséget és dühöt 3 féle képpen lehet "szabályosan" levezetni:
    - cigi
    - direkt nem konterartizik had szedjen ki minnél több sajátot az ellenfél, az hogy kinyer érdektelen. (kivétel ha az ellenséges arty konterartyzik)
    - az ilyen egymás melletti szituációknál középre lőni (közelebb a sajátra) és az esetleges :) sebzést az ágyú ponttatlanságával tökéletesen kilehet magyarázni.
  • erdos
    Jah és egy beszedett találatom volt összvisz, a saját artink kigyújtott :-) Nem tudom hogy ezekkel a böszme nagy artikkal miért kell odapörkölni ha látják hogy közvetlen egymás mellett állunk az ellenféllel ami szintén egy arti volt, én a seggében és 4%-on volt...
  • DonZorro
    Ximix, azt a képet honnan szedted???
  • erdos

A reggeli termés :-)
  • Renegade
    most, hogy sokat megyek tigrissel, még szembetűnöbb a szopóág német vonalon.
    Ugye ennél a tanknál még vicces motor van (20%). Egyre több az olyan játékos aki bírja az olvasás képességét, vagy fent van neki a fura skin, mert nem ritka, hogy a csaták negyedébe megvan az engine critical, vagy a kigyulladás, mindezt ugye szigorúan előlről.
  • stork13
    Viszont a nagyobb penetration miatt pl szemből átviszi a Ferdit, ami IS-el még nem sikerült. Nagy helyzeti előny ez. Nem minden a sebzés. Én amcsit választanám akkor is, ha kisebb a ROF.
  • ximix #24563
    Kösz
    sajnos egy 'k'-t lehagytam de a mai napon az ilyen

A #24514 hsz-ben van egy kép arról találgatunk,szemezgetünk.
    Én úgy vettem ki csak mostanra gondoltak, de majd meglátjuk mert itt semmi sem biztos :)
  • I.C.ram
    Mármint itt a 25k gold lesz 10%kal olcsóbban megvehető? Vagy kapsz egy örökös 10%os kedvezményt?
  • ximix #24561
    Az Oroszon már a 6.3.8 nál vagyunk
    T29 5pukatás per perc lett

Az Eun várjuk hogy bejelentsék a pre ordert
    kb
    az oroszról nézve 1USD=250gold
    Így a 25goldos pre order-10%-al kb~18k Forint
  • Tuvok #24560
    Már nem is érdekel :)
  • ximix #24559
    Ja No Merci :))
  • maniac78
    Megkaptam a választ a kérdésemre! Német vagy orosz TD ág.
    Játékon belül összehozott a sors egy ISU-152 vel én JagdPantherban ültem. Látótávom kívül kb 510 méter. Asszem 6 lövés kellett neki, míg ő egyszer sem talált el.
    Vagy fakezű volt, vagy nem volt magánál, vagy csak nyomi volt.
    Nem tagadom közelharcban levert volna, de ezt nem is arra tervezték.
  • Renegade
    valóban, talán még a JPzIV is jó (én szerettem), bár az álca különbségre már nem emlékszem
  • Renegade
    3002DB
  • Sippie
    azzal is van 45 csatám, 62 gyilokkal, szerettem :D