banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "az arty legtöbbszőr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg"

Én ezt pontosan fordítva látom: az arty legtöbbször azért döglik meg, mert a legtöbb tüzér úgygondolja, elég ha a csata elején elvánszorog a legközelebbi kedvenc kemphelyéig és onnantól kezdve nem kell mozognia.

- ha az elején jön a leó és megöli, az akkor a csapattársak hibája ha vannak ott csapattársak és nem tudták kilőni a robogó leót (ami néha nem egyszerű). De amikor az arty ugat, hogy kössz a védelmet, miközben EGYEDÜL kempelt a bal sarokban... az az arty hibája.

- artyt kilövi a counterbattery - az az arty hibája

- meccs felén az artyt kilövi az ellen mert az a szárny összeomlott - az arty hibája, látnia kell hogy a meccs hogyan alakul, és ha omlik össze a frot akkr két lövés közben elhúznia onnan.

A többséggel ellentétben nem vagyok artyellenes, de nagyon utálom azokat az artysokat akik azt hiszik magukról, hogy a csapatnak kutya kötelessége csak azzal foglalkozni hogy az ő lusta seggüket védje, akáűr önfeláldozóan is amig ők két cigizés közben lőnek egyet.
    Szoktam is veszekedni velük ingame, hogy keressenek egy szótért és nézzék meg mi az a situational awareness...