418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tudom mire gondolsz, az a kis lyuk érdekes :D
Én még nem használtam, de tud meglepetéseket okozni, mert hiába van kis piros ikon az ellenség fölött, arrafelé nem is nagyon nézek, aztán foglalás felénél látom csak, hogy ott bent gubbaszt valaki :) -
Renegade #24753 
mindig nagy szemekkel nézek az ilyen sztorikra, mertnincs az a pénz, hogy kocka barátnőt válasszak. -
stoppos #24752 Meg terjed a dolog. Mikor a lemilen olvastam róla, szóltam egy haveromnak, aki szólt egy haverjának, aki most a feleségével együtt tolja. :) Apu felderít, anyu ágyúzik. -
Szakesz #24751 Nyilván itt is többen fognak játszani, amint élesre váltanak. -
A support is csak negyede, ha nem kevesebb :) -
Az USA szerveren vajon hányan lehetnek? :D
Amúgy én nem érzem hogy leszarnák az EU szervert, ez csak a szokásos késés, meg időhúzás. Persze, az oroszon már fizetnek érte, ezért jobban kapkodják magukat.
100k ember azért durva dolgokat tud csinálni egy fő chat ablakban, el se tudod olvasni mit írt valaki, mert már jön a következő adag :D De a fórumuk is ilyen, mikor patchre vártak, ilyen 100+ oldalnyi szemetet irkáltak össze... -
Imation #24748 A 100K játékos az orosz szerveren csak az egy időben játszó játékosok száma. A regisztrált és alkalmanként játszó játékosszám ennek akár a nagyon sokszorosa is lehet. -
Szakesz #24747 Mindig tanul valami újat az ember. :) -
Látszik kezdő vagy
bízd a profikra pl:
-
Ha menet közben forgatod a testet balra-jobbra akkor sokkal nagyobb eséllyel pattan le minden. Kicsit gyakorolni kell, meg kell hozzá pl. T-44 - T-54 - Vk3002DB - T23, tehát olyan tank aminek jó a traverse speed-je és elég gyors is.
Leo-val is meglehet csinálni, pedig annak aztán közel 0 páncélzata van, ha azt nézzük hogy mik lőnek rá amikor épp felderítőt játszik. Mégis, a lemezek döntöttsége nagyon jó.
De ha tapasztalt közepes tankos vagy, ezt már tudod :)
-
TDantes #24744 Jó de 25 ezer is csak a negyede az orosznak. Negyed annnyi, de inkább mégkevesebb EU-s játékos...le van ejtve.
Ezért nincs szó már megint az előrendelésről, se a patch-ról... -
Wlanseraf #24743 Szerintem sokan már nem tolják akik bétáztak.. 20-25 meglehetne most -
Wlanseraf #24742 Igen de T5 oneshot általában:D én nyomtam vele 400 méterről JpZIV oneshotot simán:D rá kell arra a mozsárra érezi:D -
TDantes #24741 Nálunk meg vannak 15 ezren. Épp ezért is szarják telibe az EU szervert, 15 ezer játékos a másikon meg 100 ezer. -
Szakesz #24740 M4 Sherman-nel sikerült ezt összehozni. -
De belehet.
-
Szakesz #24738 Múltkor 34HP-val nekimentem egy 100%-on a bázison álldogáló pz IV-nek, amelyre a hosszú 75mm ágyú volt fölrakva. Amíg felé tartottam mozgás közben tüzeltem (a nagyja sebezte), ő egy helyben állt és 2x pattant le rólam, ennyi elég volt, hogy mellékerüljek és kivégezhessem.
-
gondolom nem mondok újjat, az egyik oldalt a fehérítési körzetben lévő épületnek van egy bejárata ahova még a SU-8-as ágyú pont befér, mindig ez előttről lövök, ha szétesett a front meg csak behúzódok, csak az bánthat aki benéz -valamit valamiért :) és bizony inkább foglalják a zászlót senki nem akar megkockáztatni egy maflást :D, ekkor szoktam úgy csinálni mint a Muréna, kinézek és egyet elkapok. -ezután vége a mókának, 1x tudtam azt megcsinálni még kissebb tierü ágyúval hogy egy ilyen elkapás után betöltöttem mire a feldühödött nép rámrontott :) -
balogh197528 #24736 nem lehet belépni ????
-
Múltkor mikor felmentem 100k fölött volt a játékosok száma, az utolsó számjegy csak félig fért ki :) -
Majd használható lesz az is, valamikor a távoli jövőben, amikor a Maus is lőhet majd a 75mm-esével. -
peter9228 #24733 http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-uj-vilagrekord.html -
Ezt majd még meggondolom :) -
Sir Charles #24731 Hát ez durva.
Most vettem meg a Su-152-t. Nem is tudom mire lehet ezt használni az alap ágyúval. Lassú,mint a dög, az artyk gyorsabban lőnek nálam és pontosabban. Bármelyik tier 5-nél nagyobb tanknak max 3 lövés vagyok.
A statom eddig 11 mérkőzés 2 győzelem, 2 kilőtt tank.
Nem tudok sniperkedni az ágyú miatt, nem tudok bemenni a csatába, mert 2 másodperc alatt meghalok. Valaki adjon valami tanácsot, please. -
SirArcheer #24730 A végleges verzióban is dísz lesz?
Mert többen írták korábban hogy elvileg a többágyús tankoknál mindegyik használható lesz.
Vagy csak a heavy-k kiváltsága lesz?
-
Imation #24729 Gondolom mert kénytelenek akár heavy akár medi kell nekik amerikai vonalon. A torony csak dísz rajta. -
Imation #24728 Este még kitudtam maxolni az M4 et de csak pár kört sikerült vele úgy mennem. Szerintem gyengébb mint a pzIV, ott legalább van esély hogy valami lepattan a tornyáról, ráadásul azt hittem hogy sokkal mozgékonyabb mint az, de ez is kicsit lustának tűnik. Talán majd a következő sherman, ahogy nézem hasonló súlyban van de majdnem 100 LE vel erősebb motor is van hozzá, kár hogy az ágyú gyakorlatilag ugyan az lesz azon is. Bezzeg a muszkáknak Tier 6 on már ott van a D10 a medeknek. -
stoppos #24727 De akkor mér mennek vele annyian? Amúgy annak a szarnak a felső ágyúja lő egyáltalán, vagy dísznek van? -
lammaer #24726 Ha majd egyszer játszok HW után, tuti hogy fizetek vkinek a Lee grindért... mondjuk 1 hónap prémiumot az accountjára, ha az enyémen is kitolja :) -
Imation #24725 Tegnap kénytelen voltam elővenni a Lee-t hogy összehozzam vele a M4 sherman-t. Hát potyogtak a könnyeim mire sikerült összehoznom vele a 13 K-t. Ennyire szar ortopéd jármű tényleg nincs még egy. Rosszul vagyok a gondolattól is hogy hw után ezt megint meg kell csinálnom. -
Akkor szerintem nem rá, mert ennek a stílusa azóta is töretlenül útszéli -
lammaer #24723 Ha a Maust Tigrisben gyilkolászó srácra gondolsz, ő már kezd jó útra térni :) -
kissrac #24722 soha nem néztem, de ma ezért csinálok egy új csatornát és megnézem, egyébként kérdezzétek meg Grippint (mint mondtam most ő indította újra miután visszajöttünk az EU szerverre, csak megtartotta a hun(kissrac) nevet emellé fűzte hozzá a játék még az övét és ezért lett hun(kissrac)(Grippin) ) -
Akartam már kérdezni, a szoba nyitójának van valami kirúgási/tiltási joga ?
Mert újfent betalált 1-2 deviáns alak ... -
Addig amig nem az osszes csapatbeli jatekos ismeros addig felesleges nezni a statisztikakat, hiszen teljesen random milyen csapatba dob be.
Van hogy benak koze, van hogy nem. Mar pedig ha lamak koze dob be lehetsz barmilyen ugyes jatekos a sok lud disznot gyoz elv ebben a jatekban meginkabb ervenyes mint mas shooter gameben.
Kisebb jarmuvel, pedig kifejezetten eselytelen a dolog. Lattam en mar prot is elverezni kis tankban amikor 1v1-ben maradt a vegen egy kv-3-al szemben.
Kb 4-5 percen keresztul szivatta pedig, kilotte a lancat es forgott korulotte, de mivel gyakorlatilag nem sebezte a vegen egyetlen egy loves eleg volt, hogy meghaljon.
Na ilyen egy Q3-ban elo nem fordult volna, mert ott a skill az skill, itt meg eleg lehet egy nagy bohom jarmu vagy tobb ellenfel egyszerre es mar is a garazsban talalod magad. -
Iron Hawk #24719 Köszi!!! -
kissrac #24718 mint most írtam nincs ilyen hogy kissrac szerver, ez az EU szerveren lévő magyaroknak szóló (nem az egyetlen) csatorna az elérhetősége pedig feljebb is látható a banner alatt)
Channels gombra kattintasz, Find channel, beírod hogy hun, majd Find
Alatta kidob egy csomót, abból megkeresed azt amelyiknek az a neve hogy "hun(kissrac)(Grippin)" rákatt, Join, jelszó beír (meglepő módon a jelszó is az hogy hun) -
Köszi, akkor lehajtott fejjel xp gyűjtés, előre :P -
Iron Hawk #24716 Hogy lehet felmenni a kissrac szerverre?
-
stoppos #24715 Marha sok magyart szoktam látni és a legtöbbje tényleg nagyon jól tolja. Legalábbis nálam jobban. :)
Azt figyeltem meg, hogy ha magyarokkal vagyok együtt, akkor nyugodt lehetek, hogy nem lesz fedezetlen szárny.