418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
olvastátok a Nagy Világbajnokságot ? :)
A fő támogató az.
A cikk
Mondjuk előtte nem ártana egy kaptafára hozni a szervereket, meg ügye az Ural gyártotta a T-34 T-44 T-54 vasakat is legalább tudjuk akkor miért olyan sikeres.(még jó hogy nem a AutoVAZ gyár a fő támogató mert akkor egy piros Lada kombi lenne benne a siker jármű) -
stoppos #24833 Pár napja bújtam épp egy bokorban előretolt scoutként egy PzIII-assal, mikor jött két tankocsku. Az egyiket kilőttem, talán PzIII/a volt a lelkem, a másik viszont egy lövéssel átsegített az örök tankmezőkre. Na azóta tisztelem a Shermant. :) -
Imation #24832 Himmelsdorf on KV-3 megy fel a hegyre!!!! :-(
Mikor a végén gratulálok neki a remek munkáért, persze neki áll feljebb hogy én döglöttem meg először. Persze nem csoda miután totálisan egyedül próbáltam védeni a hegy alatt lévő utat! -
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy a pontosságnál a legénység fejlettsége is számít. Nagyon is sokat.
Na meg ha manuálisan céloztok akkor a saját bangaságotok is számít. ;) -
Imation #24830 Nekem a M1A1 van fent a másikat is kipróbálta a 105 milist de az nem tetszett mert valóban pontatlan. Szerintem az M1A1 igen pontos, baromi messziről kikapok vele célpontokat. -
Szakesz #24829 Melyik ágyújáról beszélünk? -
malystryx #24828 Annak pontos az ágyúja????
A Komarin pályán.... áááá végülis tökmindegy milyen pálya, nekem állandóan mellémegy. 75%-os legénységgel bír a tank, de ritka amikor célba találok. Még a SU-152-esemmel is nagyobb távról simán betalálok a 152-es ágyúval, mint a Sherman ágyújával. Nálam legalábbis... -
Wlanseraf #24827 Nekem az jobban tetszik:) igazi csíter agyúja van -
Imation #24826 Na túl vagyok 40 csatán a kis sherman el és most már azt mondom hogy nagyon penge kis gép! Kicsi, néha pattog róla pár lővés, viszonylag mozgékony, pontos az ágyúja és baromi sok lőszert tud vinni magával! Nem kell spórolnom a HE vel sem ha a nagyok közé kerülök. Remélem a következő sherman is ilyen jópofa gép lesz! -
lammaer #24825 Ezért szokásom a KVt a lehető legmesszeebről öldösni... a shotgunjával onnan nem annyira veszélyes. :) -
atee73 #24824 Hi
arrol meg nem is beszelve hogy nincs is szebb latvany mint egy ilyen lanctalpas mosogep altal felgyujtot kiraly tigris (he loszererrel csunya meglepiket tudsz okozni a nagyfiuknak) , csak gondold el a manus arcat mikor megnezte ki/mi lote ki....
-
lammaer #24823 Az az egy veszélye a modellcserének, hogy megszivathatod vele magad.
Vegyük a KVs példát:
Tegyük fel a kis torony alacsony, a nagy torony magas (asszem KVnál igy is van). Amikor lokálisan kicseréled a modellt, nyilván a szerveren ennek nincs hatása, ott még a magasabb van, többiek is azt látják és arra céloznak, szerver is azzal számol :) Igy amikor pl csikicsukizol meg bújkálsz sziklák mögött, lehet hogy te úgy látod nem lóg ki a fejed teteje (mert alacsony modellt raktál be), de valójában igen, és szépen ellőnek a francba miközben nem érted hogy miért hiszen látszólag nem lógtál ki a szikla mögül... -
TDantes #24822 Már megint semmi hír? Beszarás...ahhoz képest, hogy már elméletileg...na mindegy. Már megint halasztani fogják az egészet -
Ha összekerül egy másik KV ellen amin nagy torony van és 107-es vagy 152mm-es akkor semmi esélye nem lesz. -
spiczi91 #24820 A 122es nem szenvedés, nem úgy a nagy torony. -
Értem, de én az U11-re kérdeztem rá, hogy mennyivel jobb mint a majdnem alap 76,2 mm-es. -
Mert attól még az ellenfélnek ugyanazt a böszme nagy tornyot kellene ellőnie, ami sokkal könnyebb, mint az apróbb alap tornyot. -
Wlanseraf #24817 Tudom:) csak nem írtam oda:D -
atee73 #24816 Csatlakozom , en a KV3-on is azt hasznalom, gyilkos cucc es pontos,400+ meteren is .... -
Neutralpoint #24815 Akkor szenvedj a többi ágyúval, csak megsúgom hogy KV-ra kb az a legjobb ágyú, és KV-3-ra is felpakolható, nem utolsó szempont az is hogy üt mint a lapát. -
exoterm #24814 Zsír lenne, ha a házilag gyártott modelleket is be lehetne valahogy rakni a játékba
-
Akkor szenvedj az alap ágyúval :) -
lammaer #24812 Mondtam én hogy nem lehet? :)
De az nem TEXTURA csere, hanem MODELL csere.
-
Szerintem megéri felrakni. Nekem így is tetszett :) -
Wlanseraf #24810 Meg lehet csinálni, a fejlesztett torony helyére a sima torony modelljét kell berakni felül írni, és kész a fejlesztett de normálisan kinéző torony:D -
lammaer #24809 A modellek alakját a textúra nem befolyásolja ;) csak azt hogy milyen a mintázata/szinezése. -
mert nem csereled ki a texturakat ? -
Nem vagyok hajlandó feltenni azt a kockaalakú tornyot, így a 107 mm-es löveg nem opció. -
Én a 107-t használtam a KV-ra, de én mondjuk kifejlesztettem mindent, elite lett a lelkem, megszerettem ezt a jószágot :) -
A KV-hez érdemes kifejleszteni a 122 mm-es U11-es löveget, vagy inkább ne pazaroljam rá, hanem tartalékoljam az xpt a 6-os szintű harckocsi kifejlesztésére? -
lammaer #24804 Hagyd el, tegnap egy GW Panther egy JT-t vitt el igy. Örömködött is a gyerek, meg irta hogy most látott először oneshotot az artijával. Mondjuk a másik srác nem konfirmálta hogy biztos nem volt e ammorack... -
Engem egy Su-14 lőtt ki ammo nélkül 1 lövésből. Meglepődhetett ő is mert rákérdezett, hogy ammo-e? 1200 full HP-m volt (ferdi). -
Ma még semmit sem nyertem.
FErdivel voltam már legnagyobb, de very noob team és recon hiányában 7 kill után kivégzett az ellen. Voltam már középen is, de drága csapattársam mellettem megvárta amíg leamortizálom az ellent, közben pedig ők engem, hogy ő egy lövéssel vihesse a pálmát. Tuti seggbe fogom durrantani ezért. Szerencsére az ilyen hozzáállással veszítettünk. És az hogy lehet, hogy száz méterről harciaskodtam egy másik Ferdivel, szemtől szemben, míg ő kényelmesen halomra lőtt engem, addig az én lövedékeim sorra lepattantak, vagy mellé mentek, vagy Ricoré is főtt közben?! -
lammaer #24801 Ja, a FAQ-ban én kiéltem magam a "Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?" topikban ebben a kérdésben, többet nem nagyon tudok hozzátenni. -
lammaer #24800 Szerencséd van :)
Ebben az esetben Isten hozott a brigádban. -
kiskami #24799 Azokon túl vagyok. :P -
lammaer #24798 Tényleg nem feltünő a banner alatt az a pár link? :) -
kiskami #24797 Mintha lovat... van egy ismerős, akinek ez a szava járása. :D
Kösz, azt a guide-ot olvastam olvastam. Ha középen vagy lent vagyok az étlapon, akkor milyen taktikát érdemes? -
stoppos #24796 Tudod, óvatosan, mintha lovat...
Link
Amúgy mindig attól függ, hol vagy a listában. -
Azon a map-on, igaz más helyen én is ragadtam már be KT-vel...