418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HappyHunter
    Nezi valaki filmplusszon a Halal 50 orajat? Ott most lehet latni tankcsatakat OP szovjetek nelkul :D
  • lammaer
    Mert a leoról tierjében minden lepattan, de még a high tier cuccok is hajlandóak lepattani róla :)
  • davidbog
    Benne lesz a Centurion is. A Centurion Mk3 lesz a tier9-es medium tankjuk. Elvileg.

A késői Centurion verziók, tehát az mk5/2 utániak tűzerőben és mozgékonyságban is jók voltak. De a Centurion Mk1 és Mk2 elég gyenge volt a tömegéhez és az évjáratához képest. Csak a korábbi angol harckocsikhoz képest volt olyan nagyon jó a Centurion.

Az Mk1 és Mk2 a 17 fontos lövege erős volt ugyan APDS lőszerrel, de elég pontatlan is. Ráadásul az űrméret alatti lövedékek "eszik" az löveget, APCBC lövedékkel pedig gyenge volt. Az első kép szériának páncélzata pedig szimplán csak szar a T-54-hez képest:
    Elöl: test= 76 mm 33°, torony=152 mm 90°
    Oldal: test= 50 mm (?°), torony=133 mm 90°, ráadául a torony elejének a jobb oldala egy géppuskát tartalmazott, ami elég rendesen gyengíette a védelmét. A mozgékonyságuk is kb olyan mint a Királytigrisnek. Műúton a max sebessége 34 km/h terepen 24 km/h.

Az Mk3-as típus már jobb volt. A 20 fontos APCBC lőszerrel olyan erős volt mint a 8,8 cm L/71 APCBC lőszerrel. AZ APDS döntött páncélzatra már jobb volt mint a német 8,8 APCR. Kb 900 méterről átütötte a T-54 100 mm-es 30°-os homlokpáncélzatát. (A német 8,8 L/71 átalakított amerikai 90 mm-es APCR 100 méterről se.)
    A páncélzata is erősebb lett az Mk3.nak:
    Elöl: test= 118mm 33°, torony= 152mm ~90°
    Oldal: test= 51mm (?°), torony= 76mm ~90° és eltűnt a toronyból a géppuska. De ez is olyan lomha maradt, mint az Mk1 és Mk2.

A későbbi típúsok pedig a WoT szempontjából lényegtelenek. A Centurion Mk5/2 körülbelül 1950-es gép lehet, ez volt az első amin a brit 105 mm L7-es ágyút kapta, ami elég erős.
  • ximix #24871
    Nézegettem jó sok változat van belőle de 34km/h nem az a T-54 állva hagyom típus, de nagyon jó a páncélozottsága és a tűzereje állítólag.
  • peter9228
    Nekem leo-val van kb. 5 steel wall-om:D
  • TDantes
    Tudtommal benne lesz.
  • noname23
    A britek mikor lesznek benne vki mit tud erről?

Mondjuk értelmesebb volna mint a francia ág főleg ha lenne brit centurion mert az még a T55-nél is jobban sikerült de valszeg nem tennék bele
  • malystryx
    Természetesen az M1A1-ről... De miután postoltam, gyors mentem vele 1 kört, hátha nem lesz igazam. De... Megint pontatlan.

@ Achmed, én soha nem lövök auto aim-el. Nem szeretem.
  • ximix #24866
    Néztem a plecsniket amit kaptam jé Steel Wall 4darab mondom ezt meg mire csaknem vk36 1 darab akkor 3 van még lehet StuG azzal sokat mentem nem hmm JPanther nem PzIV. nem grrr ááá PzIII. 3 darab hát ö tényleg Steel Wall, de hogy nem jutott eszembe hamarább .
  • Szakesz
    Ha nem állok meg, akkor mellélövök. Mellesleg azt is bele kell kalkulálni, hogy ott áll mögötte a "fél német hadsereg" és így esélyem sincs megkerülni.
  • lipovics
    Olvasgattam a wiki oldalt:
    "Random/Standard Battle

This is the most common play mode. As you click the battle button, the matchmaking will try to find a suitable match for your tank and your abilities. The quality of matchmaking depends on how many player on the queue list and what type of tank they choose. Sometimes you team up with a good selection of tanks or become weakest for the whole match and expected that all player are not equal in term of skill. You will gain credits regardless of battle result, though winnings adds +50% experiences points and +50% credits to the total earnings. "

Bírom ezt a dumát. Ma egymás után olyan csatákba kerültem bele, hogy csak lestem. Szinte egy ellenfelem páncélját nem tudtam átütni.
    Nekem SU-85B-m volt alap ágyúval, ellen meg leopárdok, tigris 2-k meg ilyenek jöttek...
  • lipovics
    Csodálatos, végre vége a kemperek sasolásának.
  • V43 1105
    Meg.
  • lipovics
    Ha egyszerre több tankom van, ott hagyhatom a csatát ha meghaltam és mehetek a másik tankkal? Az xp-t megkapom akkor is?
  • atee73
    Sztem autoaimot hasznaltatok az meg legtobszor a toronyra lo(legalabis en ezt tapasztaltam)az meg eleg vaskos...
  • atee73
    Hali
    hat en azert a fullra tapolt kv3-ba nem vagyok boldog ha meglatok egy vk36-ot.
    Masik oldal... rendelkezem is eggyel szinten elite , ha ugyes vagy egy az egybe nem ellenfel neki egy kv-kv3 ,felteve ha nem alsz meg es nagyreszt az elejet mutatod neki.
    Masreszt ha parba van 2db vk36 akkor eleg erdekes dolgokra kepesek, a legtobb jatekos tiszteli oket, nagyon jo a 88-as pontos es gyorsan tolt.
  • Szakesz
    200méterről 6x lőttem rá eredménytelenül, majd 100méteren még 8-9x, végül 30méterre ért, ott még 4-5lövést adtam le rá (azért hozzátartozik, hogy mögöttem még ott volt a T1 heavy, Stug III, M4 Sherman stb., akik szintén lőtték) és 99%-on fejezte be a kört és mindannyiunkat megsemmisített.

Valamelyik nap Stug III-mal is megcsináltam ezt, ott elfogyott a lőszer. :)
  • ximix #24857
    Vk36-al szenvedek én is a legendás 88L/56 (TigerI.)ágyúja, de a KV-3-on elég fogást találni .
  • Gunslinger
    105mm HE-vel nincs leküzdhetetlen vagy csak nem lőttél eleget :-D
  • Szakesz
    Mégis, tier 6 német tankkal a KV-3 leküzdhetetlen ellenfélnek tűnik. :)
  • Gunslinger
    Én hw után is maradok a németeknél, először kitolom a heavy majd a med vonalat és utána talán átnézek oroszra.
  • Gunslinger
    Ez szerintem nem igaz, a német medek közt vannak bizony erős tagok, pl. Pz IV és VK 3601 nagyon nem gyenge masinák. Pz III, VK 3001H gyenge. Németeknél inkább a heavy vonal a ratyi.
  • Imation
    Hát sajnos sok választék nincs: német med gyenge, amcsi med furcsa, oroszt meg nem nem és nem akarok :(
  • Eagle16
    Tudom hogy arról beszéltél. Szemből mindenről lepattan, én el is adtam azt a tankot, az amcsi med. vonal valahogy nem jön be.
  • ximix #24850
    Amercom Hungary
  • Wlanseraf
    de én a M4A3E8-ról vakertam:) az meg egy érdekes cucc:) rarakom az IS3-ra autoaim-al és simán sebzi mint a szart, ami nem meg néha komolyabb tankokkal sem, ezért írtam hogy csíter agyú:D
  • f24sg
    nem tudom, az ICM kínálatában nem látok ilyet.
    Nem a hagyományos értelemben vett összerakós makett, csak ilyen kész 1/48 körüli kis cucc, de egész pofásan nézett ki.

Amúgy kíváncsi leszek a Nashornra a végleges verzióban.
  • Imation
    Gondolom arra gondolt hogy tier 6 ban már kevés az M1A2 pen je és sebzése.
  • Wlanseraf
    ööö Shörmanóról volt szó:)
  • Szakesz
    Harcjárművek?
  • f24sg
    MÁS, közben eszembe jutott valami:

MA reggel az újságosnál láttam kitéve valami magyar harckocsis újságot/magazint, amihez most ajándék NASHORN makett van...

Melyik újság lehet ez? (mondjuk már bezárt, majd hétfőn megnézem)
  • Eagle16
    Ami a T-34-esen még használható is, de Tier 6-os tankon inkább már el lehet bújni vele...
  • Wlanseraf
    A repülő T-90 azért komoly:D
  • ximix #24841
    Az se lenne semmi amikor Magyarországon ~500 háztartásban kérdezné meg az Anyuka
    -Kisfiam te rendeltél valamit Oroszországból, mert itt áll az ajtóban a postás és nagyon káromkodik ?
  • Imation
    Már látom mi lesz a következő op tank a játékban! :(
  • ximix #24839
    Majd gyors csinálnak egy HardWipe-ot, hogy eséllyel induljunk az EU-ban :) (a rossz májam)
  • f24sg
    bírnám, lenne egy BUY gomb a járgányok mellett
  • Forolto
    Bakker!S mi a fődij?Egy T-90-es? :D
  • Wlanseraf
    ahamm:D főleg hogy 3 hete képtelenek patchelni, igaz azóta az oroszra felraktak egy még újabbat:D de hajra!! főleg hogy ma volt a pre-order ígéret utolsó napja:D
  • stoppos
    Nagyon kemény a honlap. Főleg a special products rész.