418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #24914 most nézem,h a baalbaalbaal harcos helyett,magamnak válaszoltam :) -
MS1, Leichtraktorba beleülsz, ha van goldod megtöltöd őket premium lősszerrel, és szépen mész játszani, minimális pénzt kapsz, lőszert is bőőven, és xp is jön rendesen, sőt azt is elmondhatjuk hogy élvezetes kis csatákat lehet lejátszani a soknoob között :P -
zsupeti #24912 Itt a válasz -
baalbaalbaal #24911 Sziasztok!
Nekem is szinte mindig bérlet helyem van az utolsó 2 leggyengébb tank helyén (pz38).
Mi alapján sorolja be a tankokat egy csatába a játék?
előre is köszi! -
zsupeti #24910 Nekem a ZiS-6 jött be,de nagyon.Lehet vele operálni.A 152mm mordály szerintem városi harcokban jeleskedik.Szerintem.. -
Pedig nem rossz a Jpz4, használj HE lövedéket inkább. A 88 mm-es löveg már azért elég szépen sebez. -
Az oroszok nagyon szeretnek rádiózni az újabb Grind.FM
A cikk
-
lexlutor #24907 Sziasztok, tudom a tankvadászok élet nem csak móka és kacagás, de most tényleg lekonyult fülem farkam.
MarderII - élvezetes játék. a nagy löveggel nagyon harap. mozgékony, lehet vele sompolyogni.
Hetzer - szerettem a kis vakondot, de iszonyú lomha volt szegényke. és itt már néha elég érdekes társaságba keveredett az ember.
StugIII - a legjobb eddig tankvadász, főleg a Hetzer után. dinamikus, jól gyorsul.. viszont.. a löveg kezd kevés lenni. nem harap úgy ahogy kéne. tudom más kategóriájúak az ellenfelek, vastagabb páncél, több életerő. és a legrosszabb, h milyen csapatba sorsolt. csupa monster közé. bérletem volt az utolsó helyekre a listán, pedig minden ki volt fejlesztve a jószágon.
így aztán már alig vártam a JagdPzIV-et.. 5 napig izzadtam rajta h meglegyen.. aztán jött a csalódás h megvan.. tudom új tank, meg kell szokni, de 10 meccs után.. ehh.. lassú, mintha a hetzerben ülnék. az alap löveg nulla. és a csapatsorsolás.. rémálom. lehet csak pechem van.. de amikor evvel is utolsó vagyok a listában és 14 lövésből , semmit, de semmit nem tudok megsebezni, pedig talál és az kiabálja a parancsnok h critical hit.. hát az megfizethetetlen érzés..
van valakinek valami biztató tapasztalata ezen a téren?
mert elég elkeseredetten nézek a rám váró fejlesztések felé.. 4000 az új lánctalp, amivel a jobb löveget tudom majd végre felrakni.. persze csak egy árnyalattal lesz jobb, csodát nem várok.. a 88as meg vagy 9000.. a következő td pedig 64ezer.. nem tudom h lesz-e lelkierőm végigszívni kétszer annyit addig mint ahogy a stuggal tettem.. -
Plata #24906 Kösz a válaszokat. -
Iron Hawk #24905 Köszönöm! -
Gunslinger #24904 Vagy a 107-es AP-val, elég decens az átütése és DPS-ben közel egy kategória. -
TDantes #24903 A 152-es HE gránátokkal. -
Plata #24902 Sziasztok,lenne egy kérdésem,szerintetek melyik a legjobb ágyú KV tankra?Most 122mm U-11 nevű ágyúm van,rohadt lassú 10 másodperc a töltése,tetves PZ4-et épphogy csak sebzem vele,VK3601 és az annál jobb tankokról pedig lepattan a lövés.Lehet még hozzá szerezni 152miliméteres ágyút is,de az 20 másodpercig tölt,ami rohadt sok,hatszor szarrá lő egy Pz4 mire betölt.Itt egy kép a lehetséges ágyúkról.Szerintetek melyik lenne a legjobb?
-
Imation #24901 A német medet én is ott csinálom, ki tudja mit hoz a jövő alapon. -
Szakesz #24900 Aki előrendel bizonyos extrákat kap, például prémium harckocsikat és aranyat stb., de a játék alapvetően ingyenesen játszható. -
Gunslinger #24899 Nagyjából naponta kétszer kerül elő a téma, de nem baj. -
Iron Hawk #24898 Milyen előrendelés,Nem arról volt szó, hogy ingyenes lesz?
-
Gunslinger #24897 Hja, a patch sem kell már, hiszen simán ki tudjuk húzni idén karácsonyig és akkor maradhat is a fa. -
No, most untam meg totálisan. Sablonos lett a játék. Érdekes színfolt, de rettentő sok hibája van jelenleg. -
Gunslinger #24895 Mert a filmben lévő Tigrisek és Párducok a valóságban M47 Patton harckocsik voltak, az M4 Shermanok pedig spanyol M24 Chaffe harckocsik. -
Szakesz #24894 Sokan játszanak EU-ból is orosz szerveren. Ki tudja, lehet érdemesebb lesz ott folytatni HW után. :) -
TDantes #24893 Na ahogy sejtettem...megint csúszik. Március 15-én jön majd a hír, előrendelés április 18-25. Megjelenés Május 5-10. Aztán Majd áprilisban jön egy hír, előrendelés: június 19-23 és így tovább. Majd szépen csak eljutunk őszig. -
Gunslinger #24892 Én két okból hagytam abba 3 napja, memory leak miatti szenvedés és a hw közelsége, mert a King Tigerig nem tudnék időben vagy csak éppen hogy sikerülne eljutni és mire elkezdeném kiélvezni el is vennék, de így én is újragondolom a folytatást. -
TDantes #24891 Ja, én is néztem, csak épp valahogy sehogy nem emlékeztettek azok a ,,Tigrisek" a Tigrisekre. -
Imation #24890 Még a végén tényleg lesz pershing -em mire jön a hw! :-o -
Gunslinger #24889 De ez még nem is durva, majd ha tologatnak még egyszer-kétszer, akkor kíváncsi leszek, hogy hány jó képességű fog náluk előrendelni és befizetni pénzt a nagy semmire.
Szerintem a potenciális előrendelők száma jelentősen fog a cég megbízhatatlansága miatt csökkenni, hiszen nincs semmi garancia, hogy ha előrendelsz mondjuk március 15-én, akkor még ebben az évben meg is jelenik a teljes játék. -
Gunslinger #24888 Wáááá, na mit mondtam múlt héten, hogy április lesz a végén ebből!
Azt nem értem, hogy az oroszok hogy a toszba játsszák ennyien, ennyi náluk a tankbuzi vagy csak azért játszanak vele mert orosz játék? Európa összlakosságához képest sokkal kevesebben vannak, pláne USA-hoz képest és mégis náluk van a nagy létszám. -
spiczi91 #24887 Release March 24-31. my ass... -
Új dátumok :D
Update 2
* Pre-orders launch: March 8-15.
* Release date: March 24-31. -
spiczi91 #24885 Churchillt hevi T10nek.
-
davidbog #24884 Későbbi Centurion verziókat nem hiszem hogy bele raknak. A 105 mm L7-es ágyú nem a WoT-ba való. Túl erős és túl gyors.
A Centurionok valószínűleg medium tankok lesznek, holott igazából nem lehet kategorizálni őket. Akárminek is sorolnánk be a korai típúsokat valahol mindig elvéreznek. :)
Gondolom a Conqueror lesz a tier 10-es gépük. -
Az Izraeliek szeretnek upgrade-ni, kevés eredeti masinájuk van. -
Adjunktus #24882 Az Izraeli verzió a Shot Kal volt.
Abban a karatéban a kiképzettség,a jobb pozícióválasztás és harcvezetés többet nyomott a latba,mint a tankok minősége.Bár tény,hogy a Shot Kal jobb volt mint a T-55. -
Közben StuG-al kaparom a lóvét össze fele a Tiger-re :)
A lényeg WoT-sok bajnokságot hirdettek a három szerveren ki a legkockább csávó kerek e világon
A cikk
Március 1.-től lehet jelentkezni, de persze jó lenne őket emlékeztetni,hogy a szerverek meg nem egy azon verzión vannak Eu srác átkerül az oroszra bajnokságra és a szíve megáll amikor meglátja hogy az über T29-ese csak 5 pukkantás/percet tud. Ha meg ránk szabadítják a patch-et akkor lesz-e elég idő kicsit kipróbálni. -
Egy millimétert se ! -
Ezek nagyon kezdetlegesek ha ilyeneket pakolnak be akkor nem lesz túl népszerű választás.
Az ütős széria amit az izraeli hadsereg használt (kb az mk5-ös volt) Yom Kippur háborúban ott csúnyán elbántak az orosz csodákkal a T55-ösökkel de még a 62-vel is. -
lammaer #24878 csak kicsit kell legörgetned :P -
Ebből sokat értettem .. :) -
de mehetsz VB-re Ural gyára fő támogató -
Semmi érdemleges ma se ?