A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #24907 Sziasztok, tudom a tankvadászok élet nem csak móka és kacagás, de most tényleg lekonyult fülem farkam.
MarderII - élvezetes játék. a nagy löveggel nagyon harap. mozgékony, lehet vele sompolyogni.
Hetzer - szerettem a kis vakondot, de iszonyú lomha volt szegényke. és itt már néha elég érdekes társaságba keveredett az ember.
StugIII - a legjobb eddig tankvadász, főleg a Hetzer után. dinamikus, jól gyorsul.. viszont.. a löveg kezd kevés lenni. nem harap úgy ahogy kéne. tudom más kategóriájúak az ellenfelek, vastagabb páncél, több életerő. és a legrosszabb, h milyen csapatba sorsolt. csupa monster közé. bérletem volt az utolsó helyekre a listán, pedig minden ki volt fejlesztve a jószágon.
így aztán már alig vártam a JagdPzIV-et.. 5 napig izzadtam rajta h meglegyen.. aztán jött a csalódás h megvan.. tudom új tank, meg kell szokni, de 10 meccs után.. ehh.. lassú, mintha a hetzerben ülnék. az alap löveg nulla. és a csapatsorsolás.. rémálom. lehet csak pechem van.. de amikor evvel is utolsó vagyok a listában és 14 lövésből , semmit, de semmit nem tudok megsebezni, pedig talál és az kiabálja a parancsnok h critical hit.. hát az megfizethetetlen érzés..
van valakinek valami biztató tapasztalata ezen a téren?
mert elég elkeseredetten nézek a rám váró fejlesztések felé.. 4000 az új lánctalp, amivel a jobb löveget tudom majd végre felrakni.. persze csak egy árnyalattal lesz jobb, csodát nem várok.. a 88as meg vagy 9000.. a következő td pedig 64ezer.. nem tudom h lesz-e lelkierőm végigszívni kétszer annyit addig mint ahogy a stuggal tettem..