418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sylike24
    szerintem nemkell mer azaljatszol most, majd ha fentlesz a patch , akor aztkell
  • sylike24
    amugy viszaterve a temara, szerintem is a MAUS harci helyzetekben erosebb mint az is 7 es tobbmindent tulel, de peldaul sokszor az is7 est szembol nemtudom megsebezni 6 lovessel sem, meg az siman nyirja a mausomat minden lovessel, eztnemertem h mer??
    de volt mar ra pelda h 1et kinyirtam es a masodikot is 19 ig lesebeztem mielott kinyirtak ( en MAUS al voltam egyedul, ezek meg 2en + 1 medium ami haturol aztankilott) szal sokszor fugg a helyzetol, ja meg aztvetem eszre ha nyeresre all a csapatom, akor siman sebzem az is7 et szembol is, ha nem akkor azistener se, de lehet ez hulyeseg :)
  • Madmano
    Tehát akkor az új full klienst le kell csippenteni az oldalukról?
  • Tuvok #25431
    mi ez a sok alnick ?
  • sylike24
    jaj de semi mer a 0.6.2.8 as van fent azert 1.7 giga es ma jon a 0.6.3.8 as deezekszerint meg nemraktakfel :)
  • sylike24
    na ez az ezt kerdem enis?? mostakor kulon patch nem is lesz vagy mi, mer azelott szokotleni
  • Madmano
    Most mi van?Tőltsem le a klienst újra???
  • stoppos
    Aszittem az auto update leszedni amit kell, oszt csók. Az elég fura megoldás lenne, ha az egészet kellene újratölteni.
  • stoppos
    Ez akkor a legmókásabb ha te ülsz a PzIII/A-ban és betol a szörnyek közé. Olyankor rettegek egy sort valami nagy mögött, majd meghalok. :)
  • sylike24
    de most csak az egeszet lehet letolteni. vagy a patch 1.7 giga??
  • stoppos
    Hihetetlen milyen arcok vannak néha a szerveren. Tegnap miután meghaltam az egyik pályán, figyeltem az eseményeket hátulról. Az egyik csóka - nevezzük úgy, hogy Núbka - ül a közepes tankjában, már minden oldalról özönlik az ellenség, de ő csak álldogál egy bokor mögött. Beírtam a csetre, hogy Shoot , Núbka, Shoot! Erre beledurrant egy hatalmasat az előtte elterülő erdőbe, ahol nincs senki. :) Majd mivel továbbra sem mozdult, darabokra szedték. Nem mondom én is képes vagyok ilyet csinálni, de olyankor annyira be vagyok tépve, hogy azt sem tudom mivel játszom.
  • lammaer
    Az IS7 megitélése erősen kérdéses. Nekem ugyan sose volt, de sokan vannak azon az állásponton hogy gyengébb mint a Maus, és csatákban is jellemző hogy a Mausok (ha odaérnek ahova kell) többször élik túl az összecsapást egy IS7-el mint fordítva.
    Harcban is jobban szeretem ha a mi oldalunkon van a Maus a másik oldali IS7el szemben, de lehet hogy ez csak vmi pszichológia vagy egyszerűbben az IS7-es pilóták hülyébbek mint a KT-n meg VK45-ön edződött egeresek.
  • lammaer
    Amúgy érdekes a balancer, mert pl ha platooban vki azzal szórakozik hogy Tier X-es tank mellé bejön egy Tier3-as járművel, akkor a balancer a másik oldalra rendszerint be szokott dobni egy szerencsétlent a balancolás nevében alulra, aki normál körülmények közt nem is kéne hogy a közelében legyen az ilyen csatáknak.
  • lammaer
    Nyugi, nem járulok hozzá a T-54 kiszedéséhez, tehát nem is lesz kiszedve. Legalábbis addig amig ki nem jön az éles :D

• lammaer
    Átverte a fejemet Jakuza :D
    Egyszer nem figyelek oda... :P

Innentől kezdve viszont nem értem mi ez a kivételezés a Stug III-al, amikor egyértelműen oda van irva hogy a Tier 5 TD-k Tier8-as csatába bekerülhetnek.

• noname23
    perszepersze ilyen igazság érzettel az összes fjúcsör tankot ki lehetne szedni mert mikor látott ráadásul egymás ellen egy JagdpanzerIV egy maust az is nagy fair
    jah és az nem gond hogy az amcsi perselyen egy továbbfejlesztett T54es löveg van
  • Renegade
    ezt meg az újaknak (a régiek már úgy is látták), a teszt a HP buff előtt készült...asszem :-)

• Renegade
    tényleg, másnak is feltünt, hogy az IS7 teste a játékban a valóstól erősen eltérő meredekséget mutat?

• Tono34
    Mondom én, hogy ki kellene venni
  • a.carkey
    Mondjuk én Hetzerrel nem platoonban mentem minimaus ellen is, szóval max. most a stugot nem teszi be Maus ellen. Kb.
  • a.carkey
    Mert tier 5-ös? :)
  • Renegade
    már hogyne az lenne a megoldás, mert jelenlegi t-54es tank a legnagyobb fikció a játékban:

t-54 prototipus test: nagyobb páncélozottság, tehát itt a prototipus értékei szerepelnek (100 helyett, 110)

löveg: 1956+ (t-54en sose volt)
    motor: 1983 no comment

játékban szereplő technológiák max dátuma: 1950

ebből mindenki kikövetkeztetheti, hogy ez a kütyü a fejlesztők legnagyobb baklövése (az IS7 is egy vicc a msik két top tankot figyelembe véve) és teljesen át kéne dolgozni, nem csak ilyen csip-csup marhaságokkal hülyiteni a népet, mint ami nerfet kap.

de abból milyen hiszti lenne:

ágyút elvenni, motort elvenni, testet visszabutítani, ezek lennének a minimum, amit kéne velük csinálni

• Tuvok #25412
  • Tono34
    Szerintem sem az a megoldás. Ki kell venni.
  • noname23
    Igen ebben igazad van de most ez az 54es hibája?
    most komolyan vagy inkább a fejlesztők-é?
    és szerintem meg nem az állandó nerfelés lenne a megoldás
  • Tuvok #25409
    Stug3 hivatalosan, elméletileg tier 8-ig kerülhetett volna csatába, de a gyakorlatban mégis tier 9-ek közé is bekerült . Most ezt javítják, így gyakorlatilag is "csak" tier 8-ig kerülhet majd be .
  • lammaer
    Hogy a stug mint tier4-es TD miért van külön kiemelve azt nem tom. Lehet el volt rontva, hogy mig a többi tier4-es TD nem került T8-as csatába addig ő igen...
  • lammaer
    A csaták tierje nem azonos (teljes mértékig) a járművek tierjével....
    Kicsit megtévesztő a szöveg.

battle tier 6.3.8

pl Tier8as csatában részt vehet tier4-es light meg tier5-ös medium meg T8-as TD és heavy is.
  • Tono34
    Én úgy gondolom, hogy ahova bekerülhet az egy tierrel kisebbre vették.

pl tier 7 helyett csak tier 6-ig.
  • peter9228
    Lol. Tanulj meg angolul mielőtt okoskodsz.
    "maximum battle tier reduced by 1."=Maximális szint amibe kerülhet 1-el csökkentve lesz...
  • Jakuza001
    Hagyjad mar nehogy mar a tier1 koze pakoljak azt a szart, amikor az tier4-es. Ez egy vicc.
    Menjen csak a 3-4-5 koze.
  • lammaer
    Ott van az...

- T29 decreased rate of fire for 105 mm T5E1 gun.
  • Tono34
    Az amcsi szerverre kevesebb időt írtak.
  • Renegade
    ezek azért jó dolgok:

- Fixed certain cases of shells flying outside the aim circle.
    - Fixed certain cases of disappearing shells.
    - Fixed bug of autoaim sticking to destroyed tank.

sőt, ahogy elnézem, hetek óta először újra előveszem a P2-őt,
    Az egeret továbbra is max 1-2 körre, amíg nem javítják a páncélját
  • lammaer
    Úgy érted a 64-es pen? (350-es damage HE lövedék) :)
  • Mester61
    Most újra le kell tölteni az exet?
  • Eagle16
    Miért? Szerinted mit tud csinálni 138-as pen.-el Tier 8-as gépek ellen? Most már csak max. Tier 7-hez fog kerülni. Jó ez.

f24ss: ja, ez maradt ki, köszi
  • f24sg
    ezek kurva jó és fontos dolgok a StuGhoz! Végre nem pakol be páncél-polírozni a TÚl nagyok közé, + több speckó cuccot aggathatsz rá!
  • Eagle16
    Azt írják hogy az amcsi szerver már megy, szóval szerintem előbb fognak végezni.
  • Renegade
    6.28-6.30
    6.32-6.37a
    6.37a-6.37b
    6.38

ezek alapján ollóztam ki a hírlevélből, lehet valahol még van egy teljesebb, esetleg a 6.30 és a 6.32 közti űrröl némi info