418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #25514
    A kliensnél jobb felül van egy villás kulcs de mit javít azt nem néztem.
  • marko37
    Töröltem az updates mappa tartalmát elindítottam a játékot automatán frissített és most tökéletesen működik köszönöm a segítséget
  • marko37
    spec ez /0.6.3.8 nevű fájlokat /ez nem volt benne de ami benne volt azt töröltem és most újra tölt majd meglátjuk mi lesz
  • gertitorpe
    Itt a megoldás, a fórumban írták:
    Offline updatert lehúzod a szerverről, a WOT mappájában jegyzettömbel megnyitod a "version.xml"-t a. Ezt a sort átírod
    <version> v.0.6.3.8 </version>
    erre:
    <version> v.0.6.2.8 </version>

elindítod az offline updatert és örülsz:D
  • Szakesz
    WoT mappán belül, az Updates mappában töröld a 0.6.3.8 nevű fájlokat és próbáld meg újra.
    Arra nem emlékszem, hogy a gépet újraindítottam-e volna, de ártani nem árthat. :)
  • marko37

fiuk van 1 kis problémám a patch ot se engedi telepíteni
  • Sunrider924
    Ne remeld :P
  • Imation
    Azért az nagy kicseszés amit most a T29 el csináltak, baromi lassúnak tűnik most a töltés. Nem is gondoltam volna hogy ennyit számít, még jó hogy már meg van a T32 csak kéne rá a torony mert igen gyér anélkül. :(
  • zsupeti
    Ha netán ezek után mégis valaki túlélné ezeket a traumákat,az tuti,h a szívinfraktus viszi el tankkal-vonóval együtt. :)
  • lammaer
    Nem, a BL10-es, az a legjobb :)
  • lammaer
    Sunrider visszatért, Sunrider visszatéééééért :)
  • mijki
    Hetzer-re 105-ös ágyú+HE a legjobb?
  • Szakesz
    Fékezésnél meg nyilván felgyűrődik a map és összepréseli a maradékot.
  • stoppos
    Én be voltam fosva tőle, mert szidták a haverjaim, de kiderült, hogy nekem nagyon fekszik. Ahogy írtam, igazi nindzsa. Nem is látod, de már szúr.
  • stoppos
    :D

Képzeld azt el, ahogy a menetszél letépi az álcahálót kampirovka közepén a mezőn, miközben a négy fős személyzet ordítva kapaszkodik a belsejében. Az ellenfél próbál felfejlődni lövéshez, de csak annyit látnak, hogy egy porfelhő közeledik hatalmas sebességgel, majd becsapódik a domboldalba.
  • Sunrider924
    Nem de mar alakul a problema: unalamban megneztem a wotlauncher config file0t es megtalaltam azt a 2 sort amit egy korabbi postban emlitettek ezen az oldalon, izibe kitroltem es ujrainditasnal azzal kezdte hogy update a launcherre es felajanlotta a valasztast a szerverparkok kozott aztan azota megy az update 2971Mb-bol 1306 Mb-nal tart, remelem mostmar jo lessz.
  • mijki
    Nekem tetszik a Hetzer, jó kis tank.
  • ximix #25497
    (Poénosra véve)
    Szerinted hallod Recaro üléseket is adnak vele, hallod ügy gyorsul a map felét maga alá rántja induláskor a másik felén potyognak le a tankok 10 kill 1 másodperc alatt hallod
  • Tuvok #25496
    Nem véletlen az US patch-et raktad fel ?
  • Sunrider924
    Udv, lenne egy tehnikai problemam, letoltottem a 6.2.8-as full client(eu), install aztan update 6.3.8, install. Aztan jatek indit es a connect gomb megnyomasa utan ezt a prios betus uzit kaptam:
    YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED.REASON:THIS ACCOUNT HAS BEEN LOCKED ON THE NON-SELECTED SERVER DUE TO YOUR SELECTION DURING THE SPLIT INTO USA/EUROPE SERVERS.
    Na ilyenkor mi van? Update folderes mokat olvastam, probaltam i.e kitoroltem a teljes tartalmat, update-et ujra letoltottem de mar nem engedi ujratelepiteni se merthogy incorrect client version...
  • Imation
    Fogalmam sincs milyen a T-34-85 de szerintem a D10T nem egy rossz darab az IS en én is azt használtam. Főleg ha Tier 6 ban azt nézzük hogy a másik 2 nemzet miket kénytelen használni, van egy kis különbség a pen ben az L/56 hoz képest, az M1A2 meg gyakorlatilag egy vízipisztoly mind pen ben mind sebzésben hozzá képest.
  • stoppos
    Alig várom, hogy felrakjam az új motort a Hetzerre. :)

Nem hiszem, hogy ettől hasítani fog, de lesz egy közepesen gyors nindzsám.
  • Imation
    kicsit sok lett a majd de azért szerintem érthető mit szeretnék! :))
  • Imation
    Valamelyik P2 tulajdonos lenne majd olyan jó hogy írna majd pár keresetlen szót, milyen lett a járgány így a patch után. A távoli jövőben azért szeretnék egy olyan gépet, bármilyen is! :)
  • peter9228
    Én már mentem mind a 3 Tier 10-essel, és szerintem egyik sem op, viszonylag jól vannak kompenzálva. Mausnál a gyenge ágyúért kárpótlásul ott van a sok hp és a nagy páncél. T30-nél fordítva:) Az IS-7 pedig a -nem annyira arany- középút.
  • Tuvok #25489
    torrent link a patch-hez
  • Szacsa007
    Hagyjátok már az IS-7-t.Hol OP az? Olyan gyenge, mint a lisztharmat. Azzal együtt, hogy nem tudok játszani. Vegyen mindenki magának egyet, mint a T-54-ből, aztán menjen azzal, s meglátja milyen. Kívülről nézve minden OP. Nekem a MAUS is az, de akinek van csak szidja. Akkor hogy van ez?
  • Renegade
    "Látom megint megpróbálod meggyőzni magad és másokat egy újabb állítással miért OP az IS-7."

jaja :-)
  • Tuvok #25486
    Pótolják ami ma kimaradt .
  • Wlanseraf
    "The game will not be available on the 2-nd of March from 7.30 till 13.00 UTC approximately due to server maintenance."
  • Wlanseraf
    Most mi van holnap megint offolják a szervert?:)
  • peter9228
    "Ah, that seems to work now. Game fixed.

Go into your World of Tanks installation folder. Mine was in C:\Games\World_of_Tanks_closed_Beta
    Go to the Updates folder
    Delete the "wot_63.75831_62.66912_client" file
    Restart your client and it should work after that."
  • mijki
    És a KV-val mi a helyzet?
  • davidbog
    Látom megint megpróbálod meggyőzni magad és másokat egy újabb állítással miért OP az IS-7. :D

A valóságban a homlokpáncél dőlése 25° volt (vízszintestől). Gondolom a hossztengelyen lévő metszeten nézve. Én elég sokat nézegettem az IS-7-est, amikor megvettem, nekem nem tűnt fel hogy jobban vagy kevésbé lenne döntött páncélzata.
    Szerintem fotók alapján nehéz észrevenni a különbséget a páncélzat döntöttségét illetően. Csak metszeti rajzokból lehetne, ha a harckocsit is megfelelően állítod be a garázsban.
    Úgy gondolom lényegtelen az, hogy mennyire döntöttnek látjuk mi a játékban. Ugyanis az csak a skin, az átütésnél egy előre deffiniállt dőléssel dolgozik a WoT, valószínűleg ezzel a 25°-al. Az hogy a skin nem 25°-os hanem mondjuk 22 vagy 28 lényegtelen.

Amúgy a két képből amit beraktál csak a felső képen van IS-7-es. Az alsó valamilyen IS-3. Vagy az alap vagy az IS-3M. (Szerintem M)

A Maus ROF-ja a WoT tankopédiája szerint 4,62. Gondolom azt nem frissítették így az a mai patch előtti érték. Ez alapján kicsit növellték a tűzgyorsaságát.

A T-54-hez: Szerintem is OP. A másik két tier9-es medium tank is túl mozgékony és túl jó ágyúik vannak, de azokat lehet sebezni kisebb ágyúkkal is szemből, összességében nem mondanám OP-nak őket. Míg a T-54-est nem lehet sebezni kisebb ágyúkkal szemből.

Pár napja Ximix adott meg egy linket ahol .pdf-eket lehetett letölteni harckocsikról. Eddig csak a T-54-est töltöttem le és találtam benne egy érdekes dolgot. A 100 mm D-54 típúsú ágyúval szerelt gép a T-54M volt, lehetséges, hogy ez az ágyú már 1951-ben beépítésre került a T-54-esbe. De a T-54-esnek ekkor már csak 100 mm-es homlokpáncélja volt. Nyilván azért került bele a 100 mm D-54 ágyú, mert a másik két tier 9-esnek is van hasonlóan erős ágyúja. Ha marad a D-54 ágyú akkor csökkenteni kéne a homlokpáncélt 100 mm-re, így lenne fair. És persze a motor teljesítményét is.
  • mijki
    Tudom, hogy kérdeztem, de nem válaszoltak. Akkor a t-34-85 szar.
  • sylike24
    az egy fos es semelyik agy nem jo rajta a 85 os gyenge delegalab eltala valamit, a 100 as azmeg ugyszar ahogy van haelistalaja akoris aligsebez
  • Tuvok #25478
    Ezt már kérdezted .
  • mijki
    A T-34-85 jó tank? És melyik a legjobb ágyú rá?
  • Tuvok #25476
    Hát az új pálya elsőre nagyon nem jön be :/
  • f24sg
    ERROR: extract file error: name="F:\Games\World_of_Tanks_closed_Beta\Updates\wot_63.75831_62.66912_client.patch" file="res\spaces\02_malinovka\fffffffdo.cdata" to="C:\Users\OLDALM\AppData\Roaming\wargaming.net\WoT\temp\wot_63.75831_62.66912_client.patch"
    01/02/2011 17:06:19 stop update process...