A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #25481 Látom megint megpróbálod meggyőzni magad és másokat egy újabb állítással miért OP az IS-7. :D
A valóságban a homlokpáncél dőlése 25° volt (vízszintestől). Gondolom a hossztengelyen lévő metszeten nézve. Én elég sokat nézegettem az IS-7-est, amikor megvettem, nekem nem tűnt fel hogy jobban vagy kevésbé lenne döntött páncélzata.
Szerintem fotók alapján nehéz észrevenni a különbséget a páncélzat döntöttségét illetően. Csak metszeti rajzokból lehetne, ha a harckocsit is megfelelően állítod be a garázsban.
Úgy gondolom lényegtelen az, hogy mennyire döntöttnek látjuk mi a játékban. Ugyanis az csak a skin, az átütésnél egy előre deffiniállt dőléssel dolgozik a WoT, valószínűleg ezzel a 25°-al. Az hogy a skin nem 25°-os hanem mondjuk 22 vagy 28 lényegtelen.
Amúgy a két képből amit beraktál csak a felső képen van IS-7-es. Az alsó valamilyen IS-3. Vagy az alap vagy az IS-3M. (Szerintem M)
A Maus ROF-ja a WoT tankopédiája szerint 4,62. Gondolom azt nem frissítették így az a mai patch előtti érték. Ez alapján kicsit növellték a tűzgyorsaságát.
A T-54-hez: Szerintem is OP. A másik két tier9-es medium tank is túl mozgékony és túl jó ágyúik vannak, de azokat lehet sebezni kisebb ágyúkkal is szemből, összességében nem mondanám OP-nak őket. Míg a T-54-est nem lehet sebezni kisebb ágyúkkal szemből.
Pár napja Ximix adott meg egy linket ahol .pdf-eket lehetett letölteni harckocsikról. Eddig csak a T-54-est töltöttem le és találtam benne egy érdekes dolgot. A 100 mm D-54 típúsú ágyúval szerelt gép a T-54M volt, lehetséges, hogy ez az ágyú már 1951-ben beépítésre került a T-54-esbe. De a T-54-esnek ekkor már csak 100 mm-es homlokpáncélja volt. Nyilván azért került bele a 100 mm D-54 ágyú, mert a másik két tier 9-esnek is van hasonlóan erős ágyúja. Ha marad a D-54 ágyú akkor csökkenteni kéne a homlokpáncélt 100 mm-re, így lenne fair. És persze a motor teljesítményét is.