418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• erdos
    Jól van na, nincs mindig időm 300 hsz-t elolvasni és az SG hírlevél se megy rendesen, ugye Tuvok?
  • lammaer
    "viszont a P2 állítólag kisebb lett, ebből gondoltam, hogy hátha már nem olyan világítótorony szerű"

A kettő között ebben a játékban nincs összefüggés - sajnos. Két egymástól teljesen független érték (max a láthatósági sugarak rajzolásánál lehet majd szerepe, ha rendesen megcsinálják. Egyszer).

De ránézésre, főleg egy picit távolabbról, mostmár tényleg sima Panthernek látszik. Igazi csapda, hogy az ember hirtelen odanéz, legyint hogy "á, csak egy panther", aztán kiderül hogy mégse az.

Viszont szomorú, nem hívhatom többé lufitanknak... :(
  • pett3rson
    Ja, nekem 2 menet után tetszik az új pálya. Hamar lehet f2f-elni a többiekkel :)
  • lammaer
    Jeges, nem működik az E-peen aláírásod...
  • Renegade
    az egér rinya csak a standard :-)

viszont a P2 állítólag kisebb lett, ebből gondoltam, hogy hátha már nem olyan világítótorony szerű

azt meg egyelőre nem tudom biztosra, hogy eltünnek-e nagyobb számban a lövedékek, vagy csak nekem volt-e egy ügyetlenebb napom, de tény, tegnap alíg kaptam snipert, pedig jó párat be szoktam zsebelni/nap.
  • pett3rson
    csak egy kicsit olvas vissza néha :) 7:30-13:00 karbantartás miatt van leállás.
  • Adjunktus
    megvan...
  • Adjunktus
    A picsába!Segíccség!Az istennek nem találom az optika letöltési linket.Pedig nem olyan régi bejegyzés.Biztos vak vagyok!
  • stoppos
    A másodiknak a nagy részét már lehet a settingsből állítani. Az MRT_DEPTH-et azt nem tudom.
  • erdos
    nektek se mennek a szerverek most?
  • lammaer
    Mi maradt ki a tegnapiból? :)
  • balogh197528
    Ami kimarad a tegnapiból azt teszik most fell meg a versenyre készitik a szervereket fell azt hiszem.
  • maniac78
    Örülj neki, hogy még nem láttad. Pattogó, nem sebző, messzire elkerülő lövedékek. És lassabb újratöltés, már ami a Ferdit illeti. Kissé olyan lett, mint egy jobbfajta CoD multi PPS-el, amiben ugyebár pattogott a lövedék amíg kiért a csövön és mindenfelé repült csak arra nem amerre a direktíva kívánta.
    Bár tegnap éjjel sikerült egy hajszálpontos lövés leadnom, amire nálam legalábbis egy újabb hónapot kell majd várni.
  • Adjunktus
    No igen.Nevezetes pontja minden gépnek van.Ilyen alapon a pro userek mindenkit ki tudnak lőni.Én csak általánosságban vázoltam egy lehetséges harcmodort a T32-höz,ami bejöhet.:D
  • kiskami
    Van alacsony felbontású textúra csomag is, de nem tudom, hogy mennyire megy a tegnapi (meg mai) pöcsölés után.
  • datango
    mijez az új pecs?
  • TDantes
    A faszom ki van már velük. Most meg karbantartás van. De jó, semmi időm nincs, hogy ezt a rohadt patch-et megnézzem. Mindjárt mehetek melózni, és persze hogy akkor van karbantartás amíg itthon vagyok.
  • balogh197528
    The game will not be available on the 2-nd of March from 7.30 till 13.00 UTC approximately due to server maintenance."
    ezt találtam
  • lammaer
    Asszem szokott lenni reggeli karbantartás.
  • Iron Hawk
    Most miért nem lehet felmenni a szerverre?
  • Tono34
    Megtaláltam.

Ha kellene vkinek ezeket találtam:
    Low Details

Game Settings
  • lammaer
    "kalap kaki lett megint a sérülésmodel ezzel a lánctalpas baromsággal."

Ha arra a lánctalpas baromságra gondolsz amit linkelgettem (piros/zöld lánctalp diagram) az a következő patchban lesz benne csak, az nem ludas. Azt észre fogod venni, mert a lánc sem fog leesni :D

A 0%os lánctalp damage, meg a 0%-os critical eddig is elég erősen jelen volt, a patchban pedig nem emlékszem hogy bármit terveztek csinálni.

3601 amúgy ISU152 tapasztalataim alapján is néha nem egyszerű dió, szeret róla pattogni a 122-es is (remélem a Bl10 nem fog :) )
  • lammaer
    Höhö, ilyen bénán idézni valamit.... szóval erre reagáltam :)

"A legtöbb tanknak nem mozog annyit függőleges negatív tartományban a csöve,hogy ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lőni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz,Nekik alig mozog lefelé a csövük"
  • lammaer
    "ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lőni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz"

Nos, IS3/IS4-ről konkrétan tapasztalatból tudom, hogy kényelmesen tudja testközelből is lőni a T32 frontpáncélján lévő nevezetes pontokat, szóval csak óvatosan.
    Ez konkrétan a frontpáncél tetején lévő két kukkolónyílás, amit egyébként nehéz lenne ellőni (mert elég kicsik) de rátapadáskor nagyoon kényelmesen lőhető, és még az IS3 is 100%-ban átviszi és sebzi.

Más kérdés, hogy tegnap is láttam élőben, nem tudják az emberek mi a teendő amikor egy T32-es arctámadó módban jön.
  • Tono34
    Vmikor volt itt a fórumon egy linkelés a hivatalos fórumhoz, hogy akinek gyengébb gépe van voltak vmi beállítások amivel több fps-t lehetett kicsikarni a gépből. Segítenétek merre leledzik? Sajna nem találom, de az is lehet rosszul keresem.
  • TDantes
    Mi ez a special battle vagy mi a fene? Mit takar, és hogy működik?
  • Tono34
    Viszont este már csak módjával lehet dühöngeni nehogy picurka felébredjen.
  • exoterm
    Ez a játék mindenkiből kihozza az állatot.
  • a.carkey
    Tegnap tapasztaltak:

SU-85 107-esével 3x lőttem bele a VK3601-be. Első lövés: lánctalp, track, 0% sérülés. Második lövés: torony, critical, 0% sérülés. Ekkor trackelte egy Sherman. Harmadik lövés: test, semmi, maradt ott, ahol volt a Sherman miatt. Negyedik lövést pont akkor lőttem rá, amikor ő is rám a 105össel. Nekem azonnal kill, róla rico. Aztán kilőtte a Shermant is, majd csak egy arty tudta megsebezni, rögtön 17%ra levíve a HPját.

Na most vagy bebugzódott, vagy kalap kaki lett megint a sérülésmodel ezzel a lánctalpas baromsággal.
  • Tono34
    Tegnapi tapasztalatom: Sokkal több lövedék tűnik el a semmibe.

Amíg a múltkor 4502-m 1600 HP-ról kiégett (jó legénységi skillek) addig tegnap egy IS-t felgyújtottam 17-ről 1 %-ra égett csak le, IS7 95-87%-ra (gondolom itt azért lehetett jobb legénység).
    A csúcs: Ferdi nagy löveg, 2x csak crit Panzer III/IV-nek (HP veszteség nem volt) erre ő az első lövésre felgyújt (szemből) HP-m 2/3-a el is tűnt.

4 tank dupláját próbáltam megcsinálni ez tartott kb 2,5 órát. A T32-es az elsőre megvolt). Tankok: IS-3, VK4502, Ferdi, T32.
    Tegnap alig voltam ideges, majd szétvetett a düh.
  • Adjunktus
    Pedig nagyon menő műszer az!Csak néha furfangosan kell vele bánni.:D
    Törekedj a hull down pozícióra úgy,hogy lehetőleg szemből mutogasd a tornyodat.Akkor már nagy probléma nem lehet.
    Ha ez lehetetlen,akkor meg erőltesd a rátapadós harcot.A legtöbb tanknak nem mozog annyit függőleges negatív tartományban a csöve,hogy ha teljesen rámászol a lapos gépeddel,akkor tudná lőni a gyenge testedet.Ez Ruszki gépekre hatványozottan igaz,Nekik alig mozog lefelé a csövük.A Németeké már jobb valamivel,de azok meg általában magasabb építésűek,úgy hogy azért nem tudnak rálőni rendesen.Másik Yenki gép ellen ez nem fog bejönni,ott marad a hagyományos harc.
    Hirtelen ennyi...
  • Imation
    Teljesen kifejlesztettem a T32 öt de valahogy nagyon nem értjük meg egymást! :( A T29 el jobban ment a dolog, hirtelen arra gondolok hogy teljesen más a felépítése hátrébb van a tornya és sokkal jobban ki kell dugnom az orrát azt meg mindig ellövik. Az se biztos hogy ennél a stílusnál jobb az hogy ennyire lapos a másikhoz képest mert azzal jobban ki tudok lőni a roncsok felett.
  • maniac78
    De vannak, rengeteg lett az idióta.
    Nem rád, rátok értendő.
  • davidbog
    A páncélzattal kapcsolatos bugok és a láthatóság javítása nem volt napirenden. Gondolom soha nem lesz részünk olyan kellemes meglepetésben, hogy valamit is a megadott időpont előtt javítanak.

Én már annak örülni fogok, ha majd 2-3 hét múlva haza jutok és minden probléma nélkül felpatcheli magát a WoT és utána működik. Valahogy olyan érzésem van, hogy nem lesz ilyen egyszerű.

Amúgy nincs valami új hiba? Mert az eddigi tapasztalatok alapján az új patchek nem csak régi hibák javításait tartalmazzák, hanem új hibákat, bugokat is. Haverom nagyon kiakadt a láthatósági rendszerre, szerinte rosszabb mint volt.
  • maniac78
    Srácok ezeket a skineket, hogyan kell használni, mert a csomagolt állományban értelmetlenül volt leírva, vagy nem is orosz nyelvről kellene fordíttatnom?
  • Renegade
    ma, patch tapasztalatok (csodát ne várjon senki)

P2: továbbra is világít, rejtözni teljesen alkalmatlan, criticalokat alíg kaptam, ez jó, állítólag pontosabb, de nekem ma nagyon nem ment, az összes német fegyverrel csökkent a pontosságom
    t-54: továbbra is egy vicc, szóra sem érdemes, a lánca leheletnyivel tovább van lent
    egér: 0,06-al többet lő percenként (nem releváns), ugye a páncélbugok továbbra is adottak, tehát garázsban marad
  • lipovics
    Köszi!
  • lipovics
    Én felteszem, megtanulom és leszedem.
  • Sippie
    fúúú... OP ISU-s :P
  • kiskami
    Nekem elég volt csak a #25483-ban leírtakat csinálni, nem kellett újrahúzni. 1000 köszönet érte, hogy beírta a tanktárs.