418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    hát osztom azoknak a véleményét akik szerint a patch előhozta a birkákat, borzasztó mi megy egy-két csatában már megint t7 felett
  • noname23
    nagyon gyenge jószág szegény két lövés oldalról neki a legtöbb tank még a t54 is
  • bornofakone
    sziasztok:) patch utáni tapasztalatok: ugyanolyan minden, leszámítva h a t-54 enyhén viccesen néz ki h ilyen magas, object-et meg még egyszerűbb felgyújtani/kigyújtani :D amúgy t29,32,34 és t30-al, legegyszerűbb őket kinyírni, testet kell lőni, aki autoaim-el tolja, vessen magára(mindig toronyra lő), aki meg anélkül és nem tudja h mit lőjjön, az így járt :D... persze van olyan h nem viszi át az ágyú a hull-t, akk gyorsba HE és kész :), de sokan téll nem tudják h mit kezdjenek ezekkel a gyenge jószágokkal, t30 egyedül ami tiszteletre méltó, az is csak az ágyúja miatt :)
  • erdos
    Most meg pláne, egy kis gyilkológép lett az új mocival, szinte száguld, eszméletlen jó lett :-)
  • mijki
    Köszönöm.
  • Renegade
    igen
  • lammaer
    Használd a search funkciót a lap alján...
  • mijki
    Hetzer+105mm+HE a legjobb?
  • lammaer
    "Miért is ? Mesélj, mert picit lemaradtam. Remélem nem buffolták fel nagyon, mert nem akarok utolsó 9-es medium lenni."

Nem, csak mostmár nem úgy néz ki mint egy felfújt tank... átütni ugyanúgy átütjük mint eddig, csak most akkora mint egy Panther, nem akkora mint egy ház.
  • lammaer
    Hogy legyen más vélemény is - nekem se jobb/se rosszabb nem lett a játékélmény. Elég sok cuccossal mentem 2-4 kört tegnap, de kirivó esetekből nem volt több mint eddig.
    Az új pálya és a kisméretű P2 kivételével a patch kb semmilyen érezhető változást nem hozott számomra.
  • Wlanseraf
    Ne is tudják:) így legalább nyertünk:D szegény IS4:P
  • f24sg
    (OFF) Jah mondta a srác, hogy mindenki azzal cseszteti, van-e fű nála...
    És igen, az OEK-ben van hazánk egyetlen bsl-4-es laborja, de állítólag eléggé romokban van, sok embert kirúgtak, meg a "nincs pénz," téma, stb.
    Pécsen tervben van 3-as szintű labor építése, de túl sok kavarás van itt a pályázatok körül, szóval, majd meglátjuk 1,5 év múlva... (/OFF)
  • davidbog
    Szerintem nem. Velem előfordult régebben is, hogy a harckocsim mellett ment el a lövedék, ami a romokon keresztül jött. Nem is egy ilyen eset volt. Volt hogy el is talált, de nem ütötte át a páncélom.

Amúgy azon a pályán vannak beállok is a romokba. Talán át is lehet látni a romok közt a párhuzamosan futó utcára. De biztosan vannak olyan lövések is amik átmennek a romok textúráin.
  • Plata
    Ruinberg pályán úgy öltek meg hogy házon keresztül kilőttek.Ez valami új bug?Beálltam egy ház mellé szépen és a másik utcáról a házon át kilőttek.
  • Renegade
    akkor mindenképpen szólj és elutazok pár napra, mert laza fiatalok, HOLLAND halgató, aztán egyszer csak minden jó ötletnek tűnik ;)

ha jól tudom kis hazánknak csak egy hű de fejlett laborja van (talán nem is maxos), mert mi pénz a sok spec szűrű és egyébb biztonsági kütyü
  • Szakesz
    Renegade : A 12,8cm PaK 44 L/55-ről tudok nyilatkozni, amely egyértelműen pontatlanabb lett. Nem is igazán pontatlanabb, inkább megsokasodtak nála a semmiben hirtelen eltűnő lövedékek.

maniac78 : A Stug III azzal az ágyúval még mindig egy lövés. Nem HE-vel lőtted véletlenül?

Jeges : Alapvetően az elméleteddel nincs semmi baj, ugyanis a jelenlegi játékosok 99,9%-a egyszerűen nem képes AP vagy APCR lövedékkel megsebezni a képükbe mászott T32-t. Eddig 1 játékossal találkoztam, akinek sikerült...
  • spiczi91
    Engem még csak egy traktor gyújtott fel és égetett ki a Pz III/IV-mből, ezen történetek mellett kezdem szerencsésnek érezni magam. :D
  • f24sg
    Ó, egy hozzáértő!

Nem, csak alap BSL-2, azaz van steril fülke.
    Később lesznek izgibb dolgok is...
  • zsupeti
    Amit észrevettem,h az új pályán mindig olyan találatokat kapok,amitől sérül a cső vagy a torony.Más pályán ezt nem veszem észre.Úgy rohangálok a mezőn,mint aki elfeküdte a nyakát.Qrvára idegesítő.Azon már meg se lepődöm,h csont merőlegesen előttem álló T29et 10 méterről nem tudtam eltalálni,egymásután kétszer se.Ami megnyugtat,h a mellettem lévő tanktársam se.Persze hogy 100%osan hagyta el a placcot.Tovább is van,mondjam még?/SBM/ :)
  • Renegade
    remélem mindeközben nem BSL-4es anyagokkal játszódtok ;)
  • stoppos
    Egyik sem szar.
  • f24sg
    Kurvajó:
    kaptam egy holland hallgatót, hogy én felügyeljem a melóját a köv. 3-4 hónapban (virológia labor).
    Az egyetlen gond, hogy megemlítettem szegénynek a WoT-ot, amire a jelek szerint jól rá is zsidult, így most, pl. RNS-izolálás közben nagyban osztom neki az okosságot a tankokról is, hogy mit hogyan. (a laboros munkamódszerét már tudja)
    Szerintem LoL.
  • Iron Hawk
    Akkor melyik tank a nem szer???
  • davidbog
    Ez így elég érdekes lenne, mert hiába veszel prémiumot a lövedéked ugyanúgy mellé mehet, a harckocsid ugyanúgy kigyulladhat stb. Maximum veszel valami premiumos tűzoltó készüléket ha van és reménykedsz, hogy működik, a prémium lőszerrel se pontosabb az ágyú, stb.

Véleményem szerint nem direkt vannak ezek a bugok, hanem mert egyszerűen amatőrök és figyelmetlenek a fejlesztők.
  • Tuvok #25570
    Nem kimaradt ... bentmaradt ... a T-54 ... :(
  • davidbog
    Ha jól értem, akkor te IS-4-ben voltál. Honnan tudod hogy nem HEAT lövedékkel lőtt rád az SU-152-es? Illetve nem APCR-el az SU-100-as? Mind a kettő átütheti még a lövegpajzsot is a +20%-os szórás miatt.

Iron Hawk: Valószínűleg ammo rack volt. Néha előfordul IS-4-el is.
  • Szacsa007
    Nem értem, hogy mit lázongtok.Nem látjátok, hogy azt a határvonalat keresik a szervezők, ahol még érdemes játszani, de már leginkább csak prémiummal? Nekik nem a játék a lényeges, hanem a bevétel. Ha ez mindenki előtt tiszta lesz nem fognak idegeskedni. De lehet játszani sem...
  • a.carkey
    MS1 (platoonban) felgyújtotta a Minimausomat. Eddig ez volt a csúcs tegnapi patch óta. Nem égtem ki, de azért néztem.
  • Renegade
    még még, írjatok ilyeneket, olyan jó olvasni, hogy egymás után füstöl el a sok OP szovjet szar :-)
  • Tono34
    SU-85 szarrá lőtte a T32-m, csak lestem ...
  • exoterm
    Tegnap...su152-es a rövid löveggel átütötte szemből ap-val, kb 400 méterről. 800 hp-ról pukk. Tegnap... su100 ap-val átütte a löveg körüli részt.
  • Iron Hawk
    Egyetértek!
    Tegnap IS 4-el full hp- n ferdi szemből 1 lövéssel kilőtt!!!
    Szerinted?
    A javítások után nem hogy jobb lenne, egyre gagyibb!
  • maniac78
    Na akkor asszem én ezzel a béta verzióval be is fejeztem a játékot, az élesben én már nem fogok szenvedni.
    Nonszensz, hogy az a tetves 128-as ágyú 50 méterről képtelen találni, ha esetleg találna akkor meg lepattan mindenről. Régen egy lövésből gallyra vágtam a Stugokat, most a felét sebzi csak le oldalról. Nevetséges komolyan mondom.
  • Tono34
    Ma sikerült játszanom egyet az új pályán (ma rakott oda először).

Mire betöltött a gépem, már kaptam pár lövést, még menetem vagy 10 métert egy lövésem volt ami talált, majd szóltak a srácok, hogy nekik ez a kör elég is volt. Mindez kb 20 másodperc volt.

Sokat nem láttam a mapból :)
  • TVelvet
    Lehet menni csapatni :)
  • stoppos
    Mert a pörsingből csináltak erősebbet is, de az raketta.
  • erdos
    Attól szerintem ne félj hogy jobb lesz mint a t54. A Pörsingnél meg alapból jobb volt mind a kettő szerintem.
  • Achmed927
    ,, Viszont szomorú, nem hívhatom többé lufitanknak... :( "

Miért is ? Mesélj, mert picit lemaradtam. Remélem nem buffolták fel nagyon, mert nem akarok utolsó 9-es medium lenni.
  • pett3rson
    karbantartás van..még mindig nincs 1 óra...vagy olyasmi, nem tudom melyik időt írták :)
  • Plata
    Én nem tudok bejelentkezni,lejött a patch meg egyéb szarság,de nem tudok bejelentkezni.