418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #25754 ohh :d enyhén kapom az ívet :) -
Renegade #25753 jaj, itt a mosolygós srác, ami tök jó meg minden, csak ne érezném, hogy "picit" elfogult a szocializmus katonai vivmányai iránt, mosoly
-
bornofakone #25752 ja ez álcaháló volt, a másodlagos skill-re meg még én se jöttem rá, nem éreztem különbséget :) -
bornofakone #25751 hát elvileg azt írja h -25% az esély arra h észrevegyenek, ha a tank(torony is) mozdulatlan/áll. -
stoppos #25750 Az álcaháló nem, a másik asszem igen, de azt majd a nálam okosabbak megmondják. :) -
Imation #25749 Lenne egy baromi kezdő kérdésem: az álcaháló és/vagy a másodlagos álcázó skill a mozgás közbeni láthatóságomat is csökkenti? -
Imation #25748 Nem ez nem csorda, ez egy szimpatikus jól szervezett csoport! :) -
Gunslinger #25747 Az gáz, ha 3 hét alatt totál ráuntam a játékra?
Valahogy nem élvezem már a csatákat, a szovjet OP szarságok hidegen hagynak, engem sokkal jobban zavar, hogy az utóbbi napokban 5-ből 4 csatában főleg idióta kempingezős tankokkal hozott össze a sors, TK és szándékos friendly fire is egyre több van, sztem azért mert közeledik a hw és már sokan szarnak bele a normális játékba.
Nem rég láttam egy olyat amit még soha, két T-34-es tank egy platoonban belépett és az indulás után egyből elkezdték lőni a baráti páncélosokat, hármat kilőttek aztán kiléptem a vérbe, nem vártam meg míg végig TK-zzák a mezőnyt, annyira elrontja ez az ember kedvét. Filóztam pár percet és végül az uninstall mellett döntöttem, majd talán pár hónap múlva kap még egy esélyt, addigra talán túl leszünk a hw-n. -
bornofakone #25746 #25629
Imation: itt 1 példa, h van a játékba p2 csorda:) főleg az új patch óta, mivel előbújtak a téli kotorékokból:)
tegnap este 10 csatából 4 ilyen volt:) alig láttam t-54-t :/ -
atee73 #25745 Hat en nem erzem magam eredmenytelennek ,de hat ez nezopont kerdese. Tapasztalataim szerint mindenkit lehet sebezni,(Is elitbol) T8 felett igaz csak he vel megy , de ez csapat jatek megkezdem es a tobbiek befejezik ,vagy forditva.
A t54-esek meg kulonosen nem szeretik a 122mm-es he-t :-)
40% alatti hp vel altalaban megmegy tole(termeszetesen nem szembol) vagy a sok meghibasodastol csak vanszorog utana , ha felette akkor ele celzok lanc le ,szep farolas,azt csak nezem hogy csapodnak bele a tarsaim gyulolettol izzo lovedekei....
Ha pedig nagy ritkan hasonlok koze tesz.... az nagyon jo(nekem)
itt peldaul egy vesztett csataban osszejot 40k+
-
Biztos nem fordítva akartad írni a két tank nevét ? -
Iron Hawk #25743 Mindenhova!
3-at messzebről, kb 4-t közelről!
-
Hova lőttél neki ? :D :O -
Iron Hawk #25741 Undorító, b...i,kö...g játék!
Is-4-el 20-ról nem bírtam megsebezni a T-32-t!
Menjen a Pi....a!!! -
Hopp, 1000-et csak, javítottam
-
Ez valamikor volt 60-40% körül is, az utóbbi kb. 3 hónapban áll csak fenn a 10-1 arány, és több mint 2000 helyet csúsztam lejjebb a ranglistán azóta . -
Most lebuktál :D
Értem most már mire gondoltál, de szerintem azon a részen már nem a lánctalp van mögötte. -
lammaer #25737 "Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ez a játék csak erről szól . A nagy számok törvénye alapján ha valószínűséget számítunk, a nyert-vesztett csaták arányának megközelítőleg 50-50%-nak kéne lennie . Ezzel szemben átlagosan 10 az 1-hez a vesztett - nyert csatáim aránya ."
Tuvok, én ezt látom rólad...
Battles Participated: 3 500
Victories: 1 822 (52%)
Defeats: 1 593 (46%)
Hol itt az 1 a 10-hez? -
Renegade #25736 beteg a fórum motor, ha egyidőben küldjük el a hozzászólást, akkor összekutyulja :-) -
atee73 #25735 Hehhh valami gaz van a forummal de ezeket a kepeket nem en raktam be , erdekes
-
Renegade #25734 wow, na valójában az előző képet én tettem be :-))) -
atee73 #25733 -
Szerintem inkább a második opció, velem is előfordult párszor.
Milyen lánctalp felett hátul? Ott miért ne sebeződhetne? Nem értem.
atee73: a HE-nek más a hangja mikor becsapódik :) -
Renegade #25731
-
ideje körmöt vágni
-
Renegade #25729 hehe, ja :-)
viszont már előre félek milyen OP-ozást fog kapni, ha kijavítják. viszont, ha megkapja a másodlagos fegyverzetet, akkor remélem okkal lehet majd OP-ozni :-) -
stoppos #25728 Akkor az nem egérke, hanem sajt. -
Renegade #25727 beszarás az egérke, azt tudom hogy elöl bugos a páncél (na meg oldalt a csík alatt), na de, hogy hátul is? ott is simán sebződik a lánctalp feletti területen -
stoppos #25726 Inkább snapsszal. :) -
Szakesz #25725 Egyébként mennyire vagy eredményes csak HE-vel? -
Szakesz #25724 A sebzésből és a becsapódás effektjéből következtetsz rá. -
atee73 #25723 Ertem en , de azt hogy szamolod ki hogy milyen tipusu lovedekkel lot?? -
Renegade #25722 kiszámolod és tudod -
atee73 #25721 Hali
en nem ertem ezt ,mindig szamolgatjatok ilyen vagy olyan lovedek atuthette-e az atuthetelen tornyom....
Azt honnan tudjatok nem e he-val lot?
En az Is-ben szinte csak he-t viszek magammal a 122mm-esbe,annak aztan mindegy,maus/is7/t30 mindegyiket sebzi( oke minnel nagyobb annal kevesbe)
, ha csak a tornya tetejere latok ra akkor is,es szinte mindig okoz modul meghibasodast,ha szerencsem van tuzet is, erre miert nem gondol senki? -
Zsolt7411 #25720 Jah akkor neked is ment ilyen üzenet.Akkor megnyugodtam .:) -
Renegade #25719 másnál előjött már a következő hiba?
egérben gondol egyet és átvált HE-re
nem tudom, hogy ez most tényleg benne van, vagy csak néha megcsúszik az ujjam a "w"-n. -
Csak annyit írnak ha jól vettem ki, hogy ne a moderátorokat cseszegessék a TK-al, hanem küldjék a supportnek. -
Jó ki csata volt :)
-
Zsolt7411 #25716 Jah oké már azt hittem csináltam valami galibát mert tegnap raktam be minden tanknak skineket. -
Aha, szóval a tankjaid tartalék hűtővíztartálya nálad is vodkával van feltöltve .. tipikus !