418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #25794 Most őszintén, szerinted hogy nézzen ki egy olyan ember, aki arra ad az életéből napi 8 órát, hogy más életének baromságait hallgassa.
Igy néznek ki előbb utóbb mind :D -
lammaer #25793 Azt nem értem, miért az alapján döntik el az emberek, hány nyert meccsük van egy tankkal?
Miért nem lehet megérteni, hogy te csak 1 vagy a 14 embertől... egy tank megitélésénél semmit nem jeletn a nyert / vesztett meccsek aránya (láthattad Tuvoknál is, ott van 50-50 körül), az egyéni teljesítményt az nem mutatja.
Szokjatok már le erről a "des szar tank, zsinórba x vesztett meccsem volt" szövegről.... -
Ez az ürge számomra totálisan nem hiteles ... orvos, pszichiáter, közben teljesen drogfüggő ábrázata van :)
Öregszem és borzasztó rigolyás kezdek lenni, ott tartok ahol Jeges 2 hónapja: kell egy láthatatlan, átlőhetetlen, forgó tornyú TD aminek a Maus 1 lövés és 120km/h a végsebessége . Ja, és a csapatom mindig nyerjen .
:) -
Szakesz #25791 Prémiummal vagy nélküle sikerült ezt összehozni? -
Sir Charles #25790 Hát agyi folyamat vagy nem, miután megvettem az Su-152-t az első 50 meccsből kb 15 nyertes csatám volt. Az elején volt 10meccsből 2 meg 20 meccsből 6 nyertes csatám.És tök mindegy volt hogy én voltam a legerősebb, vagy a leggyengébb, kikaptunk 15-3-ra, 15-5-re stb. Azóta van 100 csatám vele, de még mindig csak 42% a nyertes csaták száma. -
Na erről van szó :) -
Csak és kizárólag a fun miatt játszok, sokszor elmondtam már . Ha nem szórakoztat a meccs, kilépek, ahogy tettem eddig, és fogom ezután is . Van amikor muszáj szívni, de ez csak egy játék, ez nem arról kell szóljon ;) -
lammaer #25787 Tuvok, nem tudok mást mondani, tán ez a videó segít:
segitseg
"MI az hogy közös erőőővel? MI AZ HOGY KÖZÖS ERŐVEL??? :)" -
A JT jó gép akárki akármit mondhat. ;)
(picit régebbi kép de akkor is) -
Ha valaki Companyzna most, akkor gyertek keressétek Ranger_Hun szobáját ;) -
IS még megvan, abbak fullosak éppen a másodlagos skilljüket fejlesztik.
Azt lehet, hogy ide oda rakosgatom a legénységet? Asszerint, hogy melyikkel megyek? -
atee73 #25783 Hat akkor az a baj , amig nem mennek 80 fole addig szivas...
valszeg az is-be mar majdnem fullosak voltak mire csereltel ,ezaltal hozzaszoktal hogy pontosan lonek. -
A JT jó, csak szopás :D
Világító fény az éjszakában, de mivel nagyon sokáig vágytam rá, így még most szeretem :) -
Iron Hawk #25781 Hol van az a kis magyar zászló?
-
Iron Hawk #25780 Frissített, de nem magyar!
-
59 -
:D -
hát gratula ez aztán egy jó hozzáállás nagyon szerencsés az a csapat aki kifog téged mert ha úgy áll a biológiai órád otthagyod őket a szarban mint eb a szaharát
miért nem használod egy kicsit az uninstall opciót egypár hónapra
Én minden csatában próbálkozok még ha xar is és azt qvra utálom mikor feldaják vagy lelépnek egy csatából
de még az miatt is vesztettem jópár csatát hogy későn ébrednek egyesek mikor a többi harcol vállvetve 2T30 meg 1 VK45 ellen de a mi egyetlen 30asunk meg VK45ünk alukászik akire nagy szükség volna és mire oda ér már késő mert bukta van és nem csak 1oldalon mert ebben a játékban ha jobban megfigyelnéd a többség nyer azok akik többen tudnak csapatban összejátszani
és mélyen gyűlölt 54 misztikum is ebből fakad leginkább mert képesek együtt menni és valamiféle véletlen csapatmunkát összehozni azzal hogy 1 irányba haladnak bár erről a balnce is tehet hogy egyszerre 6ot is képes berakni 1 oldalra -
DarkBlade #25776 "megértük" Magyarul is tud már. :) -
lammaer #25775 De ebből az következik, hogy máskor meg zsinórban van 12 nyert mecsed. CSak azt vhogy nem veszed észre :)
Statisztika nem hazudik :P
A JT-del meg közel sem 1-1 az arány :D
Kirángatlak a depresszióból... -
Eztis megérjük? Hehhh -
DarkBlade #25773 Multilingual World of Tanks
New language packs incoming!
03 March 2011, 20:25
Rejoice tankers!
Today dev team rolls out new language localizations. Now World of Tanks is available in Croatian, Hungarian, Latvian and Serbian languages! The launcher will be updated automatically at startup and will contain a dropdown list with all available language packages. Then you just need to choose preferred language for game interface, and the launcher will download the respective language package.
Notice that all current language packages will be updated as well.
Enjoy the game! -
Ez azért felettébb érdekes mert Tuvoknak nincsenek érzelmei :-)
Most néztem a filmet, szimplán dugja a legjobb csajt aztán jónapot, még virágra se kell költeni :D -
Na kijött a magyarítás launcherben kis magyar zászlót kell kiválasztani. Biztosan van benne sok hiba már készül hozzá 1 nagyobb javítás de ami hibát találtok vagy szerintetek esetleg változtatni kellene azt írjátok meg nekem itt pm ben. -
Ugyan már, kb. 1-1 arány, szutyok ahogy van . Ez csak átlag, van néha nyerő szériám is, amikor kompenzálni tudom a veszteségeket .
De a kedvedért egyszer lementem a csaták naplóit hogy meglásd ... ma délelőtt 12 meccset vesztettem egy huzamban T32 + JT-vel, a 13.-at is M41-gyel nyertem meg . -
atee73 #25769 legenyseged hany szazalekos??? -
lammaer #25768 M41 - 26 victory / 23 defeat
IS3 - 52 victory / 53 defeat
T32 - 61 victory / 52 defeat
JT - 125 victory / 82 defeat
Mester, a legfrisebb tankjaid statjában sincs semmi hiba, sőt a JT kimondottan kellemes.
Egyszerűen csak vmi hülye agyi folyamat, ami minden veszteséget megszoroz 10el, Renegade majd megmondja a latin nevét :) -
Szakesz #25767 Ezt is megértük. :) -
Köszönet a fordítóknak, most tölti a cliens a hivatalos magyar nyelvet. -
JT, T32, IS3 még az 5x-ös szorzó idején .
Meg vettem egy artit (M41) most a napokban
-
Az létezik, hogy az IS3 pontatlanabb mint az IS?
Állok, már eléggé rá vannak szűkülve a pontok a célra és mellémegy. -
lammaer #25763 Melyik tankokat szerezted meg legutóljára? :)
Sztem csak rossz pszicho érzésed van... -
Nem, tudom hogy szopok mint a torkosborz . Bénázik a csapat állandóan, és ez rámragad . Ha 2-nél több T-54 van egy oldalon, azonnal kilépek, meg ha bukásra áll a meccs akkor is . Igazából le is szarom hogy felődök vagy sem . -
lammaer #25761 Nem biztos hogy te csúsztál lejjebb, lehet hogy sokan másztak fel... :) -
-
Meglehetősen elsőrangú, messze ő volt a legjobb
-
Renegade #25758 deeehogy, csak erős volt a nyitás, üde színfoltja leszel a társaságnak
-
Beszarás, tényleg :-) -
Renegade #25756 hohó, nyelvi csomag, pl magyar -
Renegade #25755 új mikro patch (1,03Mb)?