418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    25% +- és ez randomra megy. Ha artyról van szó akkor ha nem üti át egyből kap -50% ot a sebzésre ugyanez a helyzet ha mellé lősz de még bent vagy a sebzési körben viszont ha elé lősz mellé akkor a sebzés akár nulla is lehet mivel nincs gyenge pont ahol a "repesz/hőhatás" érvényesülne minden tanknak külön értéke van mennyire bírja ezt.
  • heliox
    Sziasztok
    Engem meg 4 hónap játék után bannoltak azzal az ürüggyel, hogy cheateltem vagy botoltam soha semmit nem használtam xD hiába írtam lesesz**k.
    Valami kis gyökér beírt és már bannolnak is valakit nem is nézik, hogy jogos-e a dolog.
    Kicsit idegesítő !
  • noname23
    hát ha átütné ez elképzelhető ha a tetején vagy seggét találná el
    de legtöbbször a játék nem a max pen értéket adja sajna
  • SZU
    Az előbb is mi történt! =) Lepoárddal voltam kb. középmezőnyben.

Asszony nézi, magától megy előre a jármű, közben kortyolgatom az üdcsit. Azt kérdi, hogyan csinálom? Mondom tempomat anyu. Azt mondja, tök vicces, hagyjam addig menni, amíg csak tud. Oké. Közben egérrel auto célzással lövöldözgetek.

Erre átrobogok az összes ellenség között, megyek át a házakon folyamatosan lepattannak rólam, kilövök két PZIII-at menetből, egy PZIIIA-t aki egyfolytában a seggemet lövi, miközben követ, majd felgyújtok egy hetzert, akit más végez ki, végül belerongyolok a vörös vonalba és kilő egy arty.

Ha ez mindig így bírná!
  • lexlutor
    Sziasztok, valaki mondana véleményt a Ferdinandról? érdemes végigszenvednem a Jagdpanthert?
  • Szakesz
    Egész pontosan nehéz meghatározni, de inkább min. 30% lenne helytálló, ugyanis ha sikerül átütnöd a páncélját 53% felett is sérülhet...
  • szabii98
    Asszem újra fel kell raknom a játékot :D
  • Iron Hawk
    Hagynám szívesen ,de csak ő volt ott!
    A javítások óta sok érdekes dolog történik.
  • noname23
    IS4be a KV 152es HE-jével szépen lehet csipegetni max 30%-ot is
    de hogy olyat egymaga lőjön nem sok esélye van de ettől a játéktól kitelik ez is
  • Forolto
    Nyugalom az élet nagyon ritka.

Ammo rack lehetett,vagy más is lőtt és csak te a KV-t láttad.
  • szabii98
    haggyadmár...ISel nem karcolom a szaros KV meg 10et visz belőle?O.o
  • Iron Hawk
    NA ITT SZA...M LE A JÁTÉKOT, DE ROHADT MAGASRÓL!
    IS-4-T szemből szaros KV 1 lövéssel 90%-ot sebzett!!!
    Mi a fene ez?
  • Imation
    Hát igen legalább azt a szaros T15E2 -őt oda adnák a T23 nak hogy valami fejlődést érezzen a user a T20 után. :((
  • Renegade
    csak sajna még forradalom se lesz a fehérruszkiknál, mert állítólag szereti a nép a diktátorukat, persze lehet, hogy csak úgy csinálnak...hmm akkor kész csoda, hogy csak ennyivel táposab a szovjet ág mint az imperialista meg a náci :-)
  • lammaer
    ha láttad a 20-ast, láttad a 23ast is.... :(
  • Imation
    Sajnos nem sok esélyem van a pershingre, lehet a T23 ig sem jutok el.
  • lammaer
    Vedd is fel, tegnap is kimutattam az agyi folyamatok hibás működését :D

Amúgy kering egy legenda, hogy a kiírt ROF értékek maximális legénységgel és felrakott extra kütyükkel érhetőek el. Tehát a 6.3 round az akkor jön ki ha van rammer meg ventillátor a KTden (+15%). Ha mindkettő hiányzott, az további 15% csökkenés a 6-os ROFon, máris csak 5.1, és ha neki volt fenn mindkettő (mint például nekem van :)) az övé marad 8.4...

Amúgy hülyeségnek tartom hogy a kiirt adatok nem az alapértékek lennének (100%-os legénységgel) de láttunk már érdekes dolgokat.

• Imation
    Egyébként tényleg van egy végtelenül cinikus üzenete a T-54 nek. Végig játszottad a Tech tree-t? Ráfordítottál rengeteg időt és energiát? ÉS NEM OROSZ TANKOT VÁLASZTOTTÁL? Akkor nesze ezt kapod a pofádba!!!

kb mint Muamer el Kadhafi: "Aki nem szeret engem az nem érdemli meg az életet"
  • Renegade
    nézzük a fejlesztett KT-t

tier 8
    HP: ?1600-1700? (már nem emlékszem
    Weight: 70
    SL: 28
    TS: 26
    HA: 150/80/80
    TA: 180/80/80
    SSD: 320
    SSP: 225
    ROF: 6,06
    TTS: 28

Mintha egyformák lennének, tehát az IS3-nál rosszabb

úgy fest marad az elgondolás: a prémium tank félúton van a stock és az elit kütyű között
  • szabii98
    Hmm...
    közel Szerda óta nem játszottam...történt valami érdekes?
  • Tuvok #25894
    Panther 2 sose zavart érdekes módon, ahogy a Pershing se . Sokban hasonló a T-54-hez, mégis sohasem éreztem azt az ellenszenvet, igazságtalanságot és kétséget, amit a T-54-gyel kapcsolatban .
  • Tuvok #25893
    Nanana, KT ~6-6.3 r/m, a T-54-é meg 8.4
    Ergo a KT 10 kb. 10 másodpercenként lő egyet, a T-54 kb. 7 másodpercenként a (300-akat sebzett, arra csak a D-54 ágyú képes, az volt rajta)
    Akkor hogy lőtt PONTOSAN 2-t, míg én egyet ? Ha egyszer megtudom hogy kell, tuti az összes T-54-es csatámat videóra veszem a kedvedért . Ha igaz lenne ami az adatai között szerepel, akkor nem érdekelne, így viszont egy kamu csaló szemét szartalicska, amit vagy VK36 szintre butítanak, vagy KIVESZIK a játékból, mert totálisan elkúrja az egészet . És pont .
  • Imation
    M6A2E1 specs revelaed.

Tier - 8
    Hit Points -1500
    Weight Limit - 66.96/70.5 t
    Engine Power - 960 h.p.
    Speed Limit - 29 km/h
    Traverse Speed - 24 deg/sec
    Hull Armor - 191/44/41 mm
    Turret Armor - 181/89/208 mm
    Standard Shell Damage - 270-450
    Standard Shell Penetration - 149-248 mm
    Rate of Fire - 4.8 rounds/min
    Turret Traverse Speed - 26 deg/sec
    View Range - 430 m
    Signal Range - 650 m

Baromi karcsú az ágyúja. Ez egy sima 105 ös nek felel meg csak szarabb ROF al még mint ami a T29 en van. :-o
  • RatBaG #25891
    hogy rohadnának el...
  • Imation
    Kereken 6 volt
  • lammaer
    Hát bennem se a t20, se a t23 nem hagyott semmilyen nyomot... csak azért tologatom most is a t23-at, hátha összejön a pershing.
  • RatBaG #25888
    emlékszik még valaki, hogy patch előtt mennyi volt a T29 105ös ágyújának RoF-ja, mennyiről nerfelték le 5-re?
  • Imation
    Igen én szín alapján fogok dönteni és piros színű tankot nem fogok választani. A másik kettőt viszont most úgy gondolom megcsinálom. Ma talán meg lesz a T20 de szerintem nagy mérgelődés lesz ahogy elnézem a csapattársaim teljesítményét vele.
  • Gunslinger
    A játék jelenlegi állása szerint a virtuális sírkövére is azt fogják írni, hogy "De majd javítanak rajta".

De jó hogy én már nem idegelem magam miatta.
  • lammaer
    Nincs hazugság, ha te a leglassabb KT ágyút használod (6.06 ROF, legjobb ágyú) ő meg a leggyorsabb T-54 ágyút (10 ROF, középső ágyú) akkor 2 közeli a különbség. Más kérdés hogy a ROF beli eltérést erősen kompenzálja a két ágyú pen és damage paramétere).

De remélem akkor is fogsz anyázni és nerfért kiabálni, ha egy veled szembenálló panther2 majdnem 3 lövést ad le mig te 1-et :D
  • lammaer
    Csernus megint rendel Tuvok :D

AD 1:

Azt milyen alapon hasonlítod a KThoz a T-54et?

A KT heavy, a T-54 med.
    A KT Tier8, a T-54 Tier 9.
    A KT német, a T-54 orosz :)

Ergo semmiben sem hasonlítanak, miért kéne a ROF-nak hasonlónak lennie? :)
    Amúgy még a legrosszabb scenarió esetén kevesebb mint 2 :D, de ilyen alapon azért is reklamáltál, hogy miaz hogy a VK3002DB konkrétan 12-es ROFfal lő? vagy egyes Panther II ágyúk 15.38-al :D

AD2: ha már oppolod a T54 ágyúját, tegyük kontextusba és lássuk meg, kategóriájának LEGGYENGÉBB ágyúja :D
    A T9-es medek legjobb ágyúinak a penje azonos (1mm difi van), a DPM pedig

Pershing: 7.79 * 390 = 3038.1
    T54 : 8.4 * 320 = 2688
    Panther2: 7 * 390 = 2730

Sokmindenért lehet szidni jogosan a T-54et, de nehogy már az ágyú ROFja is a bűnlajstromán szerepeljen.
  • Tuvok #25883
    Hát oké, hogy gyorsabban lő, de így a játékban megadott adatai konkrétan mind hazugság
    A páncélzata vastagabb, a sebzése nagyobb, és gyorsabban is lő, mint ami le van írva
  • stork13
    Persze, hogy 2x gyorsabban lő, mint te. Valahogy kompenzálni kellett, hogy csak feleakkora, mint a KT. :D
  • lammaer
    Pawned
  • Tuvok #25880
    Egy KT meg szemből lövi ki a JT-met közvetlen közelről úgy, hogy én 3x pattanok le a lövegpajzsáról és 100%-on marad ..
    VICC ahogy van
    Lehet aki páros napon regisztrált, annak valami hendikepet raktak az acc-jára, aki páratlanon annak meg nem, vagy csak én érdemeltem ki valahogy hogy ilyen "érdekes véletlenek" keserítik a játékom ..

Kezdem már várni én is a HW-t, mert ha fizetős lesz, legalább egy aprócska késztetést se fogok érezni, hogy elindítsam ezt a fost .
  • Renegade
    na ja, mi patch előtt csináltunk egy tesztet:

elite p2 vs STOCK t-54, megáltunk egymással szembe, és rendes párbaj (egyet lő az egyik, egyet a másik), ugye itt még a tűzgyorsaságát is bukja a t-54, és még így is 2/3 1/3 arányba nyert a t-54, az a tank egy csoda, nem is értem a szovjeteket minek húzták el a hidegháborút, 3 t-54 meg egy is-7 meghódította volna az egész világot. :-)
  • Tuvok #25878
    :DD
    KT-val szemben állok egy T-54-gyel, ő pontosan 2x olyan gyakran lövöldözött rám, mint én rá .
    Élete végéig csalánnal kéne csapkodni a farkát annak, aki kitalálta, hogy ezt a csaló szart beletegyék a játékba .
    Szánalmas
    :DD
  • Tono34
    Ferdi 128-as 2 lövés ment PzIII/IV-re, csak crit se lánctalp se sebzés az első lövésére kigyulladtam.
  • Renegade
    nekem is szoktak fentartásaim lenne az olyan kommentekkel szemben, ahol úgy gondolják, hogy a jelenlegi legerősebb ágyú a játékban nem is olyan jó, kéne egy kicsit javítani még rajta
  • Renegade
    ugye? köcsög német op gépek, van pofájuk eltűni??? Ilyen szarvas hibáért, Lukasenko helyében már küldeném is az egész DEV teamet Ukrajnába betonszarkofágot javítani kis ecsettel meg némi gittel. :-)