418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Brutal
    Ahha értem köszönöm
  • spiczi91
    De rálátnak. Ha a shiftet megnyomod, az arty átvált egy másik nézetbe és onnan szórja az áldást HE lövedék formájában.
  • Brutal
    Mivel nem értek az artikhoz, ezért megkérdezem:
    Ők hogy találják el a célpontot? Ha nem látnak rá?
  • Plata
    Nekem az új pályán már kétszer volt az hogy mikor vége a csatának nem lehet kilépni,egy két perc mire lost connectionnal kidob.
  • Plata
    Ó basszus nem értem ezt a játékot,KV tankommal 152mm ágyúval szembe lőttem másfél kockáról nyílt terepen Pz3-at és semmi.Mögöttem jött egy med csapattárs Pz4-el,és szétlőtte,megyek tovább és belebotlok egy T28-ba,oldalt állt nekem,telitalálat és meg sem érzi.Előző pályán meg vagy 4 kockáról kilőttem Stugot.Ugyanolyan távolról sebeztem IS3-at.
  • Imation
    Velem tegnap este fordult elő hogy az új pályán éppen felértem a dombtetőre és akkor elszállt a program. Mire újra beléptem a gépemet már az eredeti helyétől pár száz méterre találtam felakadva a pálya szélébe természetesen szétlőve. Gondolom érdekes látvány lehetett a csapattársaknak ahogy ész nélkül megy előre egy hülye irányba.
  • spiczi91
    Lehet egyszer előfordult, hogy beléptél és pont akkor kellett elrohannod valamiért és már nem értél vissza, valami birka meg felnyomott bothasználatért.
  • heliox
    Tehát max amiért kibannolhattak az TK vagy passzív játék.
    1 TK-ni ha 1x elő fordúlt az is véletlen artyval
    2 belépek és játszok nem szoktam álldogálni, de ha ilyenekért bannolnak akkor van értelme.
  • heliox
    Életemben nemraktam semmi segédeszközt erre a szarra ez az érthetetlen.
  • SZU
    1 ezt nem tudtam.
    2 ezt majd meglátjuk.
  • Jeffjohnson
    2 dolog:

1. Overlord megengedte! Ez tény felesleges vitázni rajta.
    2. Miután bejönnek a WOT saját skinjei valószínűleg nem lehet majd mást használni csak amit ők beleraknak ellenkező esetben ki fizetne egy speckó skinért
  • Jeffjohnson
    Szerintem a game rules chaper 4 part 6 alapján bannoltak ami:
    4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.

SZvsz Ilyesmiért bemondás alapján nem szokás bannolni. Nem tudom mit csináltál de biztosan egy dev vagy admin előtt csináltad mert ha erre hivatkoznak akkor az nem véletlen.
  • SZU
    Köszönöm minden lelkes felületesen olvasónak!

"Félig-meddig vita tárgyát képezi,"

Egyébként meg a Wallhacknél is neked kell céloznod, helyezkedned, csak más kérdés, hogy tudod ki hol van. Ettől még lelőhetnek. És ha bénán csalsz, kibannolnak.

Nyilván akkor jelent segítséget, amikor annyira közel vagy a másikhoz hogy direkt el is tudod találni azt a piktogramot, amit épp szeretnél is. Ellentéttel a másik féllel, aki mondjuk nem használja, az megérzésből durrogtat a vélt vékonyabb, sérülékenyebb részek felé, csak külső rásegítést használsz a skinekkel, nem?

Amit a gyári progival elő lehet hozni, a gyári szervereken az mind az ő hibájuk. Ha én fpsben úgy látlak a falon keresztül, hogy nem WH csalást telepítek, hanem direkt egy szar régi videokari drivert rakok fel és itt-ott átlátok mozgás közben a textúrákon, az ugyanúgy külső módosításokkal elért előny.

Nevezhetjük csalásnak is, meg nem is. Nekem mindegy minek hívjátok.
  • noname23
    ez az új módi egyes ****** *******nél hogy elindul a másik szárnyon ahonnan nem jön az ellen a többit meg ott hagyja a xarba és kis idióta beleszalad és megdöglik a védőktől ahelyett hogy menne segíteni megállítani a nyomulást amíg még lehet
  • Renegade
    beszarás, ilyen még nem volt, 10-szer egymás után olyan retardáltak közé kerültem, hogy az 5:15 jó eredménynek számított
  • heliox
    Valaki tudna segíteni ok nélkül bannolnak, vissza akarom szerezni az acc-m :(
  • Renegade
    bár nem tudom merre vagy, de nyárra biztos hazajutsz :-)
  • davidbog
    Ha HW előtt haza jutok, akkor majd kifejlesztem és pár csata erejéig ki is próbálom. A jelenlegi lövedék eltűnések és mellé lövések miatt nem valami szimpítikus a 4 lövés/perces tűzgyorsaság. És ekkora tűzgyorsaságnál már nem éri meg hibázni. :)
  • Renegade
    biztosan,

kiváncsi vagyok, hogy ez a verseny is olyan lesz-e mint a múltkori (90% szovjet jármű)?
  • [Rush]
  • noname23
    persze
    megy valaki a fórumos arcok közül
  • mijki
    Honnan lehet letölteni a modulos skineket?
  • Renegade
    néztétek ezt?

újabb bajnokság
  • Met
    Felraktam én is azt a festést, való igaz hogy eksönbe nem nagyon figyeltem, hogy hova célzok, főleg azért mert nem is láttam a kis jeleket olyan messze volt az ellen.
    De egyenlőre fent hagyom mert viccesen néznek ki a tankok azokkal a jelekkel :D
  • atee73
    152mm-essel siman...
  • Eagle16
    A KV tankokra nagyon erős ágyúkat lehet rakni...a PIV-est már a 122mm-es löveggel is kilőheti egy lövéssel, a 152mm-essel meg az is elég ha mellélő :D
  • cikasz
    Ez eg rakás szar :(
    PZIV-et lvl6-os toronnyal szemből egy KV egyetlen lövéssel kivégez??
  • zsupeti
    Személy szerint én is felraktam pár napja,de az igazat megvallva mikor csőrözök egy másik tankkal,hát a csata hevébe nem nagyon szoktam nézegetni, csak mihamarabb lőjek és tipli.

más
    nálatok nincs olyan jelenség,h beragadó gombok?Miért is ne sniper mód váltáskor jön elő.Naná,h ugrott a lövésnek,esetleg nekem kampeca.Baromira idegesít.
  • lammaer
    Sztem annyira nem volt jelentősége a skineknek ebben az esetben... ha a seggét lőtte, tökmindegy hogy hova lőtt..
  • noname23
    most mi lenne csalás az hogy látszik már ha látszik mert ha egy bokor mögött van akkor semmi + az hogy 100méteren nem lehet már pontosat lőni
    max akkor lenne jó ha ott vagy közel de akkor meg mozog a gyökér és nincs időd célozgatni
    leginkább ellenőrzésre jó amikor szétlövik a modulodat hogy megnézd volt valami köze hozzá de pl54en a front gastank nincs jelölve
  • lipovics
    Majd leveszem, ha megjegyeztem őket.
    Ha nagyon szigorúan vesszük, akkor csalás. Én nem tartom annak, mivel nekem kell helyezkednem, észrevennem és céloznom.
    Szvsz az igazi cheatek: wallhack és aimbot (meg full map, ha van egyáltalán ilyen)
  • SZU
    Ügyes voltál. Legközelebb spéci skinek nélkül lődd ki a modulokat.

Félig-meddig vita tárgyát képezi, hogy ez csalásnak minősül-e...
  • lipovics
    Megcsináltam a legnagyobb killemet a játékban.
    Bekerültem egy partyba, ahol én voltam a leggyengébb láncszem. Gondoltam, akkor marad a scout és senkire nem fogok tüzelni. A vége az lett, hogy a kis T-28-mal kiszedtem egy T-29-et és egy Jagdphantert. Jagdphanter szót sem érdemel, 2%-ra volt sebezve. Fölötte és mellette leskelődtem és annyira csalogató volt..
    A T-29 már murisabb volt. Ő is alattam helyezkedett el, valószínűleg látott is, de el volt foglalva egy nálam erősebb társammal. El püfölgették egymás elülső páncélját, kevés eredménnyel.
    Tegnap felraktam az új skint, láttam hogy hol a T-29 motorja Volt köztünk 10-20 méter és a seggét mutatta. Beledurrantottam, lement 10%. Küldtem még egyet, kigyulladt. Rálőttem a harmadikat és vége is volt. :))
    A tankomon az 76mm L-10 ágyú van fent.
  • peter9228
    Nyugi, ennek semmi köze a cheat-hez. Csak a csávó berakott egy képet meg egy olyan ál-feltöltőoldalt belinkelt, ahonnan semmit nem tudsz letölteni, de a csávó kapja a pénzt a sok balek próbálkozásaiból. Amúgy meg nem is lesz soha ilyesmi cheat (pl. xp hozzáadása), mivel az adatok online tárolódnak, és a szerver számolja őket.
  • DonZorro
    De most komolyan Srácok ILYENRE miért van szüksége valakinek???

Remélem jól megszívja és bekap valami jó féle férget...
  • Imation
    Na eddig ez volt az utóbbi időkben a legérdekesebb csatám. 3 T-54 nek adtam meg a kegyelem döfést, esküszöm olyan kielégítő volt mint egy *****!!!
    A végén maradt nekünk egy 54 es és az ellennek egy pershing, ezek meg egyszerre lőtték ki egymást.
  • heliox
    Bot és cheat használatot írt valami chap 4 part 6 volt beleírva
  • Jeffjohnson
    és abban mi volt?
  • heliox
    Supportank is írtam de ilyen automata üzenet szerűség jött csak.
  • Jeffjohnson
    Hova írtál a supportnak? mert nekem pl: 1 nap múlva válaszoltak.