A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megcsináltam a legnagyobb killemet a játékban.
Bekerültem egy partyba, ahol én voltam a leggyengébb láncszem. Gondoltam, akkor marad a scout és senkire nem fogok tüzelni. A vége az lett, hogy a kis T-28-mal kiszedtem egy T-29-et és egy Jagdphantert. Jagdphanter szót sem érdemel, 2%-ra volt sebezve. Fölötte és mellette leskelődtem és annyira csalogató volt..
A T-29 már murisabb volt. Ő is alattam helyezkedett el, valószínűleg látott is, de el volt foglalva egy nálam erősebb társammal. El püfölgették egymás elülső páncélját, kevés eredménnyel.
Tegnap felraktam az új skint, láttam hogy hol a T-29 motorja Volt köztünk 10-20 méter és a seggét mutatta. Beledurrantottam, lement 10%. Küldtem még egyet, kigyulladt. Rálőttem a harmadikat és vége is volt. :))
A tankomon az 76mm L-10 ágyú van fent.