418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #26034 nekem ami említésre méltó:)
pz2:9
su-85:9
zojjekt-704:10
7-8 meg több tankkal is :)
legjobban pz2 meg object tetszett mivel ott egyedül voltam több ellen :D tetszik mikor egyedül hagynak, és lebecsül az enemy, és cap helyett inkább rám rohannak:) -
Adjunktus #26033 11 -
bornofakone #26032 nevetni fogsz, KT-vel láttam életem legtöbb kill-jét :) 12-t ölt a srác:)
-
lammaer #26031 Ejj de szofisztikált válasz :) -
Adjunktus #26030 "SU-100-hoz melyik ágyú illik legjobban?"
Hát a 122-est csak hétköznapokra javasolnám.Műértőbb társaságban már kissé erőszakosan,nagyképűen hathat.Azon kívül kissé elnagyolt.
A százas már inkább társaságba való,de nem nívós rendezvényekre.Disco-ba,hétvégi partykra ideális.
A 85-ös week end-ezéshez,könnyű sportos kikapcsolódásokhoz tökéletes választás.
Igazából komoly estélyekhez,bálokhoz,reprezentatív löveggel nem rendelkezik sajnos. -
lammaer #26029 Ingame statok megmondják :)
KT: 9
Leo, Is3, Stug: 8
T29, SU152, ISU152, JPZIV: 7
A KTn mondjuk csodálkozom, biztos loltrakeszek közt voltam :) -
bornofakone #26028 #imation
én ugyanezért játszok TD-vel :DD mármint mikor jön 2 med, körözgetnek körülöttem és nagy nehezen ki tudom őket szedni :D na olyankor nekem is remeg a kezem az izgalomtól :DD v mikor 5v1-ben maradok:) amúgy téll, kinek mi volt a legtöbb kill-je? (1 csata alatt) -
lammaer #26027 Hogy tudsz ezen röhögni? Ez a valóság... ;)
-----
ISU: ha meglesz akkor meglesz a zojjekt, bár hajtani nem hajtok rá. Sokkal jobb Tier8-asként marháskodni sugárágyúval, főleg mert valahogy kevésbé vesznek komolyan az ellenfelek :D
Tegnap is, Enszken belémkötött egy IS4 1vs1-be, szemtől szemben. Az első lövést én adtam le, 80-ról lement 40-re. Akkor rámfordult, adott egyet, majd elkezdett szemből lerohanni. Betöltöttem, ment a másik skuló... pukk.
Ezután megjelent egy Tigris. Nem tanult az IS4-ből, ugyanezt eljátszotta, meg se próbált megkerülni,sőt, két lövés között beállt velem szembe, kicsit még be is forditotta a frontját, hogy hátha jobban lepattanok róla. Majd várta hogy betöltsön :) Tán még most is várja... :D
Vagy mesélhetnék a T54-ről Himmelsen, aki annyira vett komolyan, hogy elrobogott mellettem hogy a mögöttem lévő ferdit ölje (akkor éppen HE volt btöltve, mert vártam már). ~60% seggbe :D -
Renegade #26026 hehe, átérzem :-)
meddel hálás érzés jól játszani (megharcolni a kulcs poziciókért, majd terrorizálni a td-ket, artykat, lassú tornyos hvyket) :-) -
Imation #26025 Semmi változás nem tűnt fel a számukban, igaz tier 7 ben vagyok csak. Nagyon unom már a heavy ket, csak a napi első győzelemig megyek azzal is ami van. Nekem a med el élvezetes a játék, egy jobb csata után mikor valami keményebb "forduló harcban" sikerül komolyabb ellen felet kiszednem, percekig remeg a kezem az izgalomtól/feszültségtől. Ez az ami szórakoztat ebben a játékban, egyszer meg még talán a tudás is megjön hozzá! :) -
Nyomod az ISU-t ? Nyomjad is, kell az Object-ed platoonozni. :) Úgy is meglesz sztem wipe előtt. (ahogy haladnak). -
Ez a comic nagyon jóóóó ! :D Besza-behu ! :D -
lammaer #26022 Hülye kérdésre hülye válasz :D -
Renegade #26021 más, elsősorban a rutinos klánosokat kérdezném:
kellene egy topik csapat erre az urálos versenyre, valaki még? -
lammaer #26020 Tegnapi élményeim ISU-152ben:
Egyszerűen imádooooom :D -
exoterm #26019 fail, mert mindkettőnek 175mm. Én anno a 100-ast használtam a su100-on, mert többet sebez és jóval olcsóbb bele a lőszer. -
Renegade #26018 tanulj meg ellenük játszani :-)
egyébként a t9 medek (elsősorban t-54) miatt egyre kevesebb van, szóval lassan már üde szinfoltnak számítanak, ráadásul skill is kell hozzá, mert nem egy hvy, az meg sok embernek nincs, itt egy rangsor, hogy SZERINTEM, mihez mennyi tudás kell, csökkenő sorrendben
scout, med*, arty, td, hvy,t-54
* kivéve t-54
bezony, a t-54et leszámítva a hvy-hez kell a legkevesebb ész, persze más kérdés, hogy a medesek közt igen kevesen állnak a helyzet magaslatán :-)
na, szvsz ez flém on -
lammaer #26017 Az amelyiknek legnagyobb a penetrationja... -
Imation #26016 Facebook mozgalmat kéne indítani melyben a játékosok új saját szabályok szerint játszanak. Minden csata 10 perc, mivel az első 5 percben minden tank és td megkeresi az ellen spg it sz***á lövi, majd vissza gurul a kezdő helyre és mikor az óra 10 perchez ér kezdődik a csata. 1-2 hét múlva lehetne rendesen játszani. -
Imation #26015 Lenne hely itt az arty nak, de max csapatonként kettő olyan hummer szintig bezárólag. Így viszont mikor csapatonként 4-5 van gyakorlatilag azért vagyok a játékban hogy néhány vér pistike hülye tamagocsi játékához statisztáljak. Úgy tűnik csak az a fontos hogy nekik legyen játék élményük. :( -
pett3rson #26014 Sziasztok.
SU-100-hoz melyik ágyú illik legjobban? Kinek mi a tapasztalata a különböző variánsokkal? -
Renegade #26013 *hvy -
Renegade #26012 az hagyján, de minek majmolja őket sok hv? mint holmi rocksztárokat, odaszaladnak egy közeli bokorba és onnan nézegetik, tuti még mondogatják is, fúúúú, ha nagy leszek arty leszek! ;) -
spiczi91 #26011 Hogy legyen mit kérdezned. -
Iron Hawk #26010 Én meg azt nem értem ,hogy ezeket az undorító, kemper artykat miért kellet beletenni ebbe a játékba! 

-
Renegade #26009 muszáj volt, egyszerre értünk egy dombhoz, vele volt még egy pz3, az én csapatom meg messziről drukkolt az epikus harchoz. :-)
oldalról szeretgettem (60mm) és bebújtam mellé, hogy a pz3 ne bánthasson, nem a maxos ágyúja volt + az arty a végén rá tudott lőni, ő 40%-on maradt én meg mehettem artyzni. :-)
jaja, én is néztem hírlevélbe, ne találj, ne találj el, segítséééég :-) -
Adjunktus #26008 Nem értem miért nem lehet berakni egy map change rendszert.Kiválasztod,hogy melyik pályán akarsz játszani és oda rak.Nem bonyolult.
Vagy legalább ki lehetne x-elni,hogy melyik pályákon nem akarok menni.
Kismilliószor kifagytam már.Olyankor 0 kill,90%-ban defeat és pénzkidobás a javításra.
Már totálisan el van baszódva a statisztikám ezek miatt!!
-
Adjunktus #26007 Nekem is sűrűn előfordulnak ezek a kifagyások,dc-k.De nálam csak az"épületes"pályákon(Ruinberg,Himmelsdorf,ENSK).
Átvizsgáltuk a gépet az utolsó csavarig szakértő haverokkal.
Nálam tuti RAM gondok vannak.Egyébként sincs normálisan optimalizálva játékon belül a teljesítmény.Prohorovkánál pl minden gond nélkül alapjáraton elpöfög a gépem,sőtt még várnom is kell néha a visszaszámlálásnál.A fentebb említett 3 map viszont katasztrófa.Visít a gép a töltésnél,eleve később tölti be a map-ot,azután pedig ha mákom van és elindul,akkor 2-3 sec laggok jönnek kb 1 percig.A másik verzió,hogy betölt,én állok egy helyben,a bal felső sarokban,a célköröm zoomolgat magának és annyi.Aztán disconnected és mehet előlről. -
spiczi91 #26006 A Comic üt. :D -
kissrac #26005 bent vannak már rég :)
ott vannak a vizes pályák mocsaras részében eldugva ilyen kis minipályákként :P -
TDantes #26004 Mármint ezeket a békás pályákat?
-
peter9228 #26003 És ezeket a pályákat mikor teszik be? -
A második pálya neve természetesen Caucasus, csak nem tudok írni. -
Te most arról beszélsz hogy leállsz Vk3601 ellen a Leo-val harcolni? :D
Szerintem nincs sok értelem, kétszer eltalál és véged, te meg csak hátulról tudod sebezni, vagy mázlis lövésekkel oldalról...de nem is értem hogy felderítővel minek kéne közepes tank ellen harcolni, ráadásul olyannal ami egy Tier-el erősebb, de ha te ezt élvezed akkor nem szóltam :D Végül is T-34-essel is nekieshetsz az IS-4-nek, ha gyors csatát akarsz :D
Újdonságok:
Pagorki 2.0
Causacus:
Vicces: Maus vs. T8 SPG :D -
Másnak is zárolták az accountját? A kiszolgálókról ír valamit meg az EU/USA szerverekről. De én azt már kiválasztottam. -
lammaer #25999 Sztem MINDEN tankkal jónak számít az 1400 ;) -
Renegade #25998 a lényeget kihagytam: ennek a tanknak is két motorja van... -
Renegade #25997 pár jópofa meglátás a leórol:
mentem vele megint pár kört, nem tudom most milyen az A20, a Leo prémium üzemanyaggal 100-as legénységgel (2*80 álca+ háló, kukker, szemüveg) a következőket tudja:
jól rejtőzik, egészen addig amíg lő egyet, ilyenkor akár két négyzet távolságról is kiszúrják, jó fejlesztői szokás szerint magasra van tekerve az ágyújának a láthatósági indexe. Továbbá ha bújkálós snipert játszik vele az ember, akkor tökéletesen alkalmas német tankok ellen, az összes német medet sebzi a játékban. Simán vállalható vele VK3600 elleni dogfight, 30-50%-ot le is lehet belőle kapni egy halálig tartó küzdelemben, ugye ez pont 50%-al több, mint amit egy vele egy szinten lévő KV3-ból leszed. Sajna a HE már semmire sem jó, ami van hozzá csak arra, hogy lekapja az artyk lánctalpát, utána szigorúan AP. -
Renegade #25996 Leoval nem tudom mi számít jónak, de én ennek örülök (nem dupla)
Victory!
Battle: Malinovka 2011. március 5. 23:50:32
Vehicle: VK 1602 Leopard
Received Experience: 1 443, credits: 26 022 -
Nézegettem a versenyre jelentkezőket Cseh, Német versenyzők elég szép számmal vannak, Csehországban ki dolgozik azt nem tudom ha ennyien a pc előtt ülnek.