A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #26027 Hogy tudsz ezen röhögni? Ez a valóság... ;)
-----
ISU: ha meglesz akkor meglesz a zojjekt, bár hajtani nem hajtok rá. Sokkal jobb Tier8-asként marháskodni sugárágyúval, főleg mert valahogy kevésbé vesznek komolyan az ellenfelek :D
Tegnap is, Enszken belémkötött egy IS4 1vs1-be, szemtől szemben. Az első lövést én adtam le, 80-ról lement 40-re. Akkor rámfordult, adott egyet, majd elkezdett szemből lerohanni. Betöltöttem, ment a másik skuló... pukk.
Ezután megjelent egy Tigris. Nem tanult az IS4-ből, ugyanezt eljátszotta, meg se próbált megkerülni,sőt, két lövés között beállt velem szembe, kicsit még be is forditotta a frontját, hogy hátha jobban lepattanok róla. Majd várta hogy betöltsön :) Tán még most is várja... :D
Vagy mesélhetnék a T54-ről Himmelsen, aki annyira vett komolyan, hogy elrobogott mellettem hogy a mögöttem lévő ferdit ölje (akkor éppen HE volt btöltve, mert vártam már). ~60% seggbe :D