418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #26154 Az alap M3 Lee-vel, amire semmilyen fejlesztést nem eszközölhet és a legénységet szigorúan 50%-on kell tartania...
-
lammaer #26153 SOHA!!!
Ezt már megtárgyaltuk pár napja, ha egyszer visszahoz a sors, akkor fizetek azért hogy vki átvigye nekem a LEE/T1 párost. Asszem volt is két jelentkező :D -
malystryx #26152 Mégpedig arra, hogy ki kell grindelnie a jelenlévők T1 Heavy-jét, ha odajutnak.
-
Imation #26151 Akkor nagyon nagy reform kell, mert a kiadott fullos ábrában is pont így szerepelnek ezek a gépek. :-o -
Gunslinger #26150 a németet illetően pedig még nem találkoztam olyan helyzettel, hogy kifejezetten jobb legyen
Szerintem meg a Pz IV sokkal jobb a T-34-nél és az M4-nél, a VK3601 meg pláne jobb a T-34-85-nél és a nagy Shermannél, úgy hogy azért lehet találni azonos tierbe eső cuccokat, ahol a németek azért domborítanak. Más különben szvsz úgy a legegyszerűbb kivédeni a T-54 OP szitut, hogy nem játszunk olyan tankban, ami olyan magas szintű csatákban részt vehet és akkor tuti nem találkozunk T-54-el. Nem mindig legfelül kell játszani, imho Tier 4-5-6 környékén baromi jól el lehet lenni, Pz IV-el én nem találkoztam olyan ellenféllel amit ne tudtam volna fasírttá lőni a 105mm HE pukkantóval, feljebb már valóban nyomasztó a ruszki fölény, lejjebb viszont meg a rossz balansz viszi a sírba az embert, Pz IIIA-val KV ellen nem fincsi a móka. -
atee73 #26149 Na itt a pont. -
Szakesz #26148 Ezek szerint nem kapsz feloldozást és örök szenvedésre vagy kárhoztatva.
-
Az ok ha 1-2hszben erről beszéltek de itt 100%ban csak ez megy.
Egyébként meg ott a hivatalos fórum ahol lehet jelenteni a hibákat sőt még válaszolnak is a kérdésekre ha a megfelelő topicban a megfelelő formában írjátok de ha olvasnátok akkor tudnátok, hogy a német járműveket is javítani/erősíteni fogják.
Ha ez meg nem elég akkor nem tudok segíteni de az, hogy itt naphosszat ezen keseregtek és pesszimistábbnál pesszimistább hszekkel kvázi egymást hergelitek annak semmi értelme legfeljebb az új játékosokat ijesztitek el vele de azok a bizonyos 'felnőttek' beláthatnák ezt ha már felnőttek. -
lammaer #26146 Hát, élesben én már nem játszom, annyi minden kijött az eltelt egy évben, ideje kinézni a tankból :P -
lammaer #26145 Szerintem itt mindenki Kamasuka, csak álruhában :)
Én azé szeretem a WOTot, mert szinte mindent kigrindeltem. Ha nagyon felkúr a Pantherezés vagy a T23, előkapom a T-54et és kiegyensúlyozom magam.
Ha egy rühes arti kicsap, beülök az S51-be és kilövök pár atomrakétát.
Ha megszivat egy heavy kedvenc medemben, irány az IS4 vagy a VK45 :)
És ha minden kötél szakad, befekszek egy bokorba az aktuális kedvenccel (ISU) és one/two shotolok mindent ami képbe kerül :)
Hála az égnek nincsenek előítéletem semmilyen nemzettel vagy tankformával se, úgyhogy van minden a raktáron :) -
Szakesz #26144 Ha mázlitok van az élesre megreformálják az amcsi tech tree-t és már csak a T23-mal kell "szenvedni". :) -
lammaer #26143 Nemrég lett fullos a T23, szóval vagy 150K biztos.... tuti nem gyúrom ki, csak naponta küldöm le a duplázót meg 1-2 kört ha éppen úgy jön ki a lépés. De nem erőltetem mert tényleg nem élmény, inkább akkor elkérek vkitől egy pershinges accountot... -
spiczi91 #26142 Azért mert sokkal jobb lehetne. Egy szóval nem mondtam hogy utálom. Azért mert páran elfogadják a jelenlegi problémákat, attól még probléma marad. Azért játszok, mert várokozok, hátha ezeket a problémákat javítják. De nehogymár még én legyek a hülye azért mert említést teszek róluk. Még tán a nyúl viszi a puskát nem?!? -
Szacsa007 #26141 Nekem van GW Tiger, de nem adnék egy német artyt sem az oroszért...Persze lehet, hogy jobb, de nekem ez is bejött. -
Waala #26140 Nálad a pont! +1 :) -
Szacsa007 #26139 Látom azért lassan az ész győzedelmeskedik..:) -
Ez csak nektek probléma én köszönöm jól elvagyok a Pershinggel és az S-51et bármikor elcserélném egy GW Pantherre vagy az amcsi tüzérségre!
Igenis minden nemzet minden járműve játszható! Persze könnyebb arra fogni, hogy szemét fejlesztők már megint az oroszokat tápolták minthogy bevallani azt, hogy elkurt@m és azért lőttek ki. Minél hamarabb elfogadjátok ezt a tényt annál jobban fogjátok élvezni a játékot.
Különben sem értem ha szerintetek ekkora szar a játék, ennyire elfogultak a devek és ennyire utáljátok akkor mégis minek játszotok? Mert, hogy egyesek 1 jó szót sem mondanak a játékról holott napi szinten játsszák de mást sem csinálnak csak szidják az már nevetséges. -
Imation #26137 Nem volt még T-43 am, de a merci fegyverét azonnal és gondolkodás nélkül elcserélném a D10T ért! (Remélem ugyan arra gondoltunk) -
spiczi91 #26136 Az amcsi talán, bár az se sűrűn, a németet illetően pedig még nem találkoztam olyan helyzettel, hogy kifejezetten jobb legyen, míg a ruszkinál számtalan ilyen van. Eddig egyedül a Masut és a JT-t nem próbáltam német ágról, minden helyzetben meggyőzőbb volt az orosz cucc és ez itt a gond. Talán a merci jobb valamivel a többinél. -
Szakesz #26135 Ez a játék egyik szépsége, egyszer fent, egyszer lent.
Ami ruszki tank kategóriájában erős volt, azt a következő szinten az amcsi szétveri és folytathatnám. -
spiczi91 #26134 Akkor viszont minek a másik 2? Nevezzék át World of Russian Tanks-re és akkor igazatok lenne. De ez World of Tanks, szóval illő lenne legalább valami hasonlót nyújtania a 3 nemzet tankjainak, na ez több helyen nagyon is hiányzik. T54 simán szétveri a P2-Perzsát, a KV-KV3 agyonvágja a T5-6 társait és igen, A Su14-S51 sokkal erősebb mint a kategóriabeli GW Panther, mert a ruszkik már kapnak 203as löveget, míg a GW nem. Ha ezek után valaki azt mondja hogy nincsenek erős orosz tankok, plusz még másokat is lehülyéz, az finoman szólva is ostoba. -
Ezekkel én is egyetértek : 
"mindenki számára elérhető minden tank és nem az van, mint pl. a klasszikus mmo-kban (WoW, SWG, stb.), hogy van a jó és rossz oldal és az elején döntened kell."
Így van! Ha neked OP a T-54,IS-7 hát játssz azzal senki sem kényszerít az ellenkezőjére.
"Ezen kívül ez egy ingyenes játék, kb. ennyi követelés lehet a fejlesztőkkel szemben is. Nyilvánvaló, hogy saját jól felfogott érdekük az, minél több ember igényét szolgálják ki, mert elégedetlen playerből nem lesz premium user."
Ez az amit sem itt sem a hivatalos fórumon sem tudnak felfogni. Tisztelet a kivételnek.
A szájkaratét meg privátban rendezzétek mert ez nem a WOW fórum. -
spiczi91 #26132 Nem múlik rajta semmi, de az ostoba fórumhuszárokat sose szerettem. -
Waala #26131 megtisztelő. kösssz! :D -
Renegade #26130 hála Istennek! -
Szacsa007 #26129 Szerintem hagyjuk a személyeskedést.Mindenki a tapasztalatát írja le sztem. S ráadásul ennek a fórumnak nincs tulajdonosa, aki megmondja ki az okos és ki a hülye. De ha lenne se érdekelne senkit. Mondja el mindenki a véleményét, de minősítgetni felesleges. Lehet, hogy amúgy rendes ember. S ne feledjük el a bölcsességet:
" A kocsmában sem biztos, hogy annak van igaza, aki a leghangosabban ordítozik!" -
Waala #26128 na erre még kapsz választ, hogy kiélhesd magad. :D
csak utánad mester! ha visszaolvasod a saját írásaidat, akkor rájöhettél volna, hogy jó ideje mást sem csinálsz, mint sírsz, mint egy fürdősk.rva. :P -
pett3rson #26127 aki elkezd személyeskedni egy ilyen barom játék miatt az mind szánalmas...mintha az életetek múlna ezen. -
Waala #26126 amúgy gondolom elég frusztrált lehetsz most. kiderül, hogy a nagy és bölcs, élettapasztalattal teli nagyfiú valójában nem is olyan nagy. szerintem vagyunk még itt egy páran, akik idősebbek nálad. amúgy a szüleim büszkék rám, képzeld! :P
na mentem vissza lövöldözni, az szórakoztatóbb, mint te. te uncsi vagy. :P -
spiczi91 #26125 Nálad szánalmasabb alak a fórumon nincs. Pont. -
Renegade #26124 loller azért regisztráltál kicsi noob?
idősebb? akkor ez külön szégyen, pláne hogy még büszke is vagy rá, te aztán nagy pályásan tudod lejáratni magad ;) -
Szacsa007 #26123 Komolyan mondom, hogy az IS-4 magasan veri az IS-7-t.Sokkal jobb csatákat lehet vele vívni, s nem kezdi el mindenki lőni, ha meglátja. Ráadásul jobban is bírja valahogy a lövéseket. Eddig a csúcs 22 találat, s még mindig kb. 60 %-on voltam. Persze azért nem Objectek lődöztek valószínűleg.Ez egy Is-7-tel nem megoldható.Legalábbis nekem még nem sikerült. Az biztos, hogy 3 találatot az IS-7 is kibír. Persze lehet, hogy meg kell szoknom, csak baromira nem szeretem, ha mindenki kilő, aki éppen arra jár.... -
pett3rson #26122 néha szánalmas miket irogattok egymásnak... -
Waala #26121 a kistacskó idősebb nálad, töki! töröld meg szépen az orrodat és vágd magad alapba! :D -
Renegade #26120 semmi baj kis tacskó, majd felnősz és a szüleid büszkék lesznek rád, látom a szöveg értés sem az erősséged, semmi baj haver, ez fejlett világ, a butuskák is tudnak érvényesülni, mint te ;)
a visszavágásod meg maga volt az ovi, ecsém, nagy vagy! ;) -
Imation #26119 Mennyi van még neked a Pershing ig? Rettenetesen hosszúnak tűnik az út odáig. A T20 már fullos és kb 20K van meg plusszban, tényleg elképesztően gyenge egy gép. :( -
Waala #26118 bocs! annyival még kiegészíteném: rinyálásból pedig verhetetlen. :P -
Ja és az Amcsi arty a legjobb! -
Waala #26116 mondom én, hogy te csak arcból vagy nagy haver! :DDD
-
"Artyk: SU14 felett az orosz artyk messze jobbak mint a német. Főleg a - tudtommal - nagyobb területen ható borzalmas sebzésű ágyújuk miatt."
Rosszul tudod! SU14-S51-Object212 ugyanaz a sebzés a különbség a tűzgyorsaságban van! 1388-2313 sebzés 6,87m robbanó sugár
Míg a GW Tigernek: 1500-2500 sebzés 7,35m robbanó sugár. Amcsinak összehasonlítás képpen :1388-2313 és 6,87m tehát nem csak, hogy kisebb a sebzése de még kisebb sugárban is sebez.
Tudom nagy divat egyes orosz járművekre ráaggatni az OP jelzőt de az artykat hagyjuk már ki ebből. Nagyon is balanceoltak és a 3 nemzet mind más játékstílust nyújt ha valahol akkor itt aztán nem lehet szidni a fejlesztőket.