banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    a németet illetően pedig még nem találkoztam olyan helyzettel, hogy kifejezetten jobb legyen

Szerintem meg a Pz IV sokkal jobb a T-34-nél és az M4-nél, a VK3601 meg pláne jobb a T-34-85-nél és a nagy Shermannél, úgy hogy azért lehet találni azonos tierbe eső cuccokat, ahol a németek azért domborítanak. Más különben szvsz úgy a legegyszerűbb kivédeni a T-54 OP szitut, hogy nem játszunk olyan tankban, ami olyan magas szintű csatákban részt vehet és akkor tuti nem találkozunk T-54-el. Nem mindig legfelül kell játszani, imho Tier 4-5-6 környékén baromi jól el lehet lenni, Pz IV-el én nem találkoztam olyan ellenféllel amit ne tudtam volna fasírttá lőni a 105mm HE pukkantóval, feljebb már valóban nyomasztó a ruszki fölény, lejjebb viszont meg a rossz balansz viszi a sírba az embert, Pz IIIA-val KV ellen nem fincsi a móka.