418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    A Ferdinand is elég jó alapon.
  • Eagle16
    Szerintetek mik azok a tankok amik fejlesztések nélkül is jók? Tehát tök alapon, semmi olyasmi hogy az ágyút áthozom az előzőről meg ilyenek :)

Most amiket írtam azokon kívül nem jut eszembe egy sem, az összes többi eléggé kínlódós, de lehet hogy van olyan amivel még nem játszottam.
  • Waala
    dehogyis! :D ígérem. :) csak rajta tartom a szemem. :D
  • Eagle16
    A T1 hvy nem olyan rossz, de amikor még nem volt meg a második ágyúja akkor vesztettem pár hajszálat, miközben meglőttem egy KV-t oldalról és lepattant meg ilyenek...mikor láttam hogy KV ellen rakott akkor máris elkönyveltem vesztes csatának, mert alig-alig tudtam őket sebezni.

Az orosz szerveren T1-el van az egyik legjobb győzelmi rátám ha jól emlékszem :) A végére megszerettem, de nem váltam meg tőle nehezen :D

A Lee nekem is borzalmas élmény volt, csúcs az a tank, mikor 10m-ről mellélő meg ilyenek :D Remélem soha többet nem találkozok vele, vagy csak akkor ha majd működni fog a tornya...

Legjobb alap tankjaim voltak pl. a Királytigris, Panzerjager, Vk3002DB, Pz III/IV, M3 Stuart. Ezek úgy emlékszem mindenféle fejlesztés nélkül is viszonylag élvezetesek :)
  • Renegade
    ne aggódj, nem
  • Renegade
    tőlem most már azt írsz amit akarsz, működik a görgő az egeremen
  • Imation
    Miután itt vannak muszka fan -ok is, talán megnézhetik a film eredeti változatát: 1937 Sivatagi 13-ak (Тринадцать)

Miután egy öreg szar vagyok, én azt láttam legelőször és később a többit! :))
  • yossarianHUN
    Megint kezdik
  • Waala
    Nem fogom szó nélkül hagyni, ha olyat írsz, ami nem igaz, vagy nem pontos. Nagy baj? :)
  • Renegade
    szerintem mi, ma még ne beszélgessünk, nem lesz az jó senkinek sem
  • lammaer
    Lóf@szt tűnt fel, csak elolvastad a cikket vagy a commenteket.

Sok buzgár, ki veszi AZT észre. És ha az? :)
  • Renegade
    Szerintem2, vagy valami :-)

a statok szerepe: nagyon jó mankó egy vitában, természetesen sok múlik a játékos képességein, de van az-az eltérés, ahol már nem tudsz kompenzálni. Természetesen, ha ez tier különbségből fakad, akkor legyint az ember, elfogadja. Ha viszont abból, hogy valamelyik járművet alul vagy túlparaméterezték tieren belül, az zavarni fog egyeseket, és ezt habitusuknak megfelelően szóvá teszik. Illetve, ha valakit érdekel, az jó képet kap a saját képességeiről, ha megnézi a WOT weblapon a statjait, mert kellően nagy minta esetén a statisztika nagyon hasznos dolog.

friss user, régi user: gondolom voltál katona, volt egy elhíresült mondat: a kopasz nem azért kopasz, mert rövid a haja, hanem mert keveset tud. Nem elvárható senkitől, hogy végigolvasson egy 26K+ hozzászólásos topikot. Sokunkban többek között azért magas a nyűgösség, mert pl amikor kipukkadt a láthatósági lufi és ezt szóvá tették innen páran, akkor bizony forum bant kaptak a hivatalos fórumon, ami nem fer. Illetve sokat teszteltünk, és vakargattuk a fejünket egy-egy lehetetlen hba láttán. Erről persze nem kellett tudnotok, de mmivel mi bírjuk ezeket az ismereteket, az újak pedig nem biztos, ezért páran hevesen fogunk reagálni a nem is tápos témában.

Vita nem vita: hát necces mert emócionális és logikai érveket is fel lehet itt hozni, nem egyszerű. mert mondjuk, ha pártállásról van szó, akkor persze ítéletnapig is vitázhat két lánglelkü ember, de itt megint csak statisztikákról van szó, de az is tény, hogy a tetszik mert szép a színe is bele fér.
  • lammaer
    Helyes, felírlak...

Azért tegyük hozzá, a győzelmi ráta még mindig nem attól függ hogy egy egyén milyen jó a tankban. KIvéve ha állandóan egyedül elintéz 14 tankot a másik oldalról. Én az average XPt nézném, esetleg hasonló tierű tankkal összevetve az average damage-t.

Pszichoanalizis céljából... mi is az ingame neved? Megigérem, nem fogok vetkőzni :D
  • pett3rson
    Nekem csak az tűnt fel, hogy koszos a talpa...
  • bornofakone
    t1 stock-al tolom, sok embertől láttam h nagyon rossz
    saját vélemény: nekem adja, igaz h lassú mint a tetű :D egyszerűen a csata végéig nem jutok el a map másik végére sokszor, de bőven kárpótol ezért az h olyan norecoil-s az ágyú :) ha néha meglódul a lejtőn, szinte fénysebességre kapcsol olyankor és simán mozgás közbe oszthatom az áldást, úgy mint más tankokkal nehezen bírtam ja és egyszerűen csodálatos mikor telibe vágom a kis tankokat a lejtő alján :)
    m3 lee is jó:) azt is sokan szidják, pedig csak gondos kezek szükségesek a kis dobozhoz és már üt :D
  • lammaer
    Sok WOTosra ráférne már egy ilyen KÚRa :)
  • Waala
    Kevered a szezont a fazonnal! :P

Az Age of Conan és a Star Wars Galaxies (nem Galaxy) nem az ügyfél support és a bugok miatt bukott elsősorban. Kicsit összetettebb a dolog, mint ahogyan Te látod. Az elsődleges hibája mindkettőnek az end-game content hiánya volt. A WoT esetében ilyenről nem is beszélhetünk. Erre fejelt rá csak a bug-tenger, amit javítgattak (sajnos csak -gattak) és ezt nem viselte el a havidíjat fizető célközönség. Érzed ugye a másik különbséget, ami miatt nem összehasonlítható a WoT-tal. A havidíjas a kulcsszó.

És a bullshit szó sem helyes, hiszen a mikrotranzakcióval nem csak az orosz tankokhoz elérhető speciális extrákat kaphatsz. Ennek javaslom fuss neki még egyszer! :D
  • Achmed927
    Hát ha ez most a facebook lenne lájkolnám ezerrel !!! :D:D
  • zsupeti
    T1et a világ végéig viszem neked!Azt a tankot nagyon csippantottam.Ott a legjobb a győzelmi rátám.Akkor igazán ütős,ha fel van téve a 76-os ágyú.Hihetetlen ROF értékkel bír.HE betárazva azt lehet osztani az igét.
  • lammaer
    Konkrétan az ilyen alatt nem egy vetkőző Belushit értettem :)
  • Szacsa007
    A T32 valóban jó tank, csak az eleje kicsit fura a Lee-vel. Az szerintem mindenkinek kicsit gáz az elején, de mire kifejlődik már az is elég jó.Persze a saját környezetében. Én ha a nagyok lefárasztanak szívesen megyek a T32-vel, mindig hozza a sikerélményt.Aztán jön a T30, ami megint kicsit gáz....:)
  • Tuvok #26173
    A Szaharában meleg van, tehát a vetkőzést a film alanyaitól maradéktalanul meg fogod kapni
  • lammaer
    Egye kutya, lehet szó terápiáról.... de csak akkor ha ilyet kapok:

terápia
  • Szacsa007
    Semmi. Csak kétértelmű mondatot írt, s nem tudom mire véljem. Most azt akarja, hogy legyen vége a vitának ( amivel egyetértek), vagy valakinek igazat ad? Nem mindegy. Sztem.
  • Tuvok #26170
    Nem ! Te nem rendelkezel semmi reszpekttel eme hősies kis jármű iránt !

Te a napokban Csernus-féle terápiát tartottál, az alábbiakat szeretném betudni annak, hogy a kezelés eredményes volt:

Victory!
    Battle: Pagorki 2011. március 4. 12:39:25
    Vehicle: T32
    Received Experience: 3 780 (doubled for the first battle each day), credits: 56 910
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Billotte's Medal, Sniper

Victory!
    Battle: Pagorki 2011. március 5. 17:47:02
    Received Experience: 3 240 (doubled for the first battle each day), credits: 48 994
    Battle Achievements: Sniper

Victory!
    Battle: Erlenberg 2011. március 6. 15:10:22
    Received Experience: 3 956 (doubled for the first battle each day), credits: 68 146
    Battle Achievements: Billotte's Medal

Nos .
    Hogy javítsuk tiszteleted a Lee iránt, rá kell jönnöd micsoda dolgokra is volt képes megfelelő kezekben . Amennyiben nem ismernéd, ajánlom figyelmedbe az 1943-ban készült Sahara c. filmet Humphrey Bogart főszereplésével . Miután megnézted, következhet az azonos című, 1995-ös film főszerepben Jim Belushival .
    Néhány nap múlva részletekbe menő kikérdezést fogok tartani mindkét filmmel kapcsolatban, reflektálva a LEE-re .
  • Szacsa007
    Szerintem:

Most is van értelmes vita, csak sok ember azt hiszi csak az övé az "igaz". Pedig nincsenek kinyilatkozások érzések vannak a játékkal kapcsolatban.

Az általános vélemény, mint a neve is mutatja általános, ezért lehetnek eltérő vélemények,főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az "általános" vélemény szerint alakítják ezt a játékot, hol jól, hol nem. De ha nem engedik, hogy más vélemény is legyen, akkor az nem általános vélemény.

A frissen feltünedezett játékosnak ugyanannyi joga van. Sehol nincs leírva, hogy nem. Persze van aki ezt szeretné...

Amúgy valóban szerintem sem csak statra játsszák ezt a játékot, s nyilván a szervezők mindenki véleményét meg akarják ismerni. Talán ezt a fórumot is olvassa valamilyen emberük.

Hogy kinek milyen a jelleme az magánügy.Általában mindenkinek kettő van.Egy amit magáról képzel és egy amit mások alakítanak ki. A kettő nem mindig fedi egymást.

Valóba néha nem árt valami tény, de az, hogy csak az egyik oldal véleménye számít, az nem igaz. gondolom ez egy demokratikus játék akar lenni, ahol valóban a tesztelők véleményére kíváncsiak. Persze van aki ezt komolyan veszi, vagy túl komolyan és személyeskedésbe csap át. Nos ez a jellem. Az ő dolga, a többiek értékelik. Nyilván itt is klikkesedés figyelhető meg, hiszen mindenütt van olyan, hogy valakik egyetértenek, de nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy a másikat leugatjuk. Mondja, mert biztos van aki vele ért egye. Ez a vita. Az anyázás nem vita, az veszekedés. De, mint tudjuk vitában még nem győztek meg senkit.

Hogy a fizető rétegnek milyen igényei lesznek, azt nem tudhatjuk,mert mi nem azok vagyunk....
  • yossarianHUN
    KV3 jujj de adja én szégyelltem magam hogy az egy tierrel nagyobb Tigriseket 1v1-ben röhögve lőttem ronggyá az a legjobb tank egész játékban :D na most fogom kapni a hsz-eket hogy mit mondtál a tigrisemre?
  • lammaer
    Troll, húzzá' haza Mordorba :D
  • Renegade
    ezt az M-10est még szokni kell, csiki csukiztam egy t-43al és nem bírtam eltalálni, na majd visszarakom, ha 100% lesz. :-)

Na meg már próbálnak megfertőzni, hogy próbáljam ki a KV-3at mert az még betegebb lesz a mezőnyét tekintve.
  • spiczi91
    Én mondtam is hogy vállalkozok, a T1hevi szerintem szerethető jószág de a Lee-vel se volt bajom. :D
  • lammaer
    Mondjuk azt, az okosabbja már adaptálódott hozzá.
    De az okosabbja szeret támadójátékot játszani, szóval a kemperek fogják visszasírni a halálbokrokat, ha valaha is lesznek javítva :)
  • pett3rson
    ebben is van igazság, ha törik ha szakad egy Tigris mindig lesz a nyájamban :) Nekem Ő az ász és a király és a minden, most, hogy megvan már nem nagyon érdekel a többi tank, max azért, hogy megnézzem tényleg mik igazak az urban legendekből és ha éppen kilőttek kedvencemből, akkor megyek pár karikát a többivel, de kb ennyi :)
  • yossarianHUN
    KV-t én nagyon imádom azzal szoktam szórakozni esténként hogy mivel minden megvan rá megyek egy kört a kis torony/122-essel, nagy torony/107-essel, nagy torony/152-es protonporlasztóval majd kezdem elölről :D mindegyikkel remek köröket lehet futni.
  • TDantes
    Tényleg milyen sírás lenne ha megszűnne a láthatatlanság...most sokaknak jó hogy van.

• Renegade
    Más

KV:

kúrva táp tank (az OP szót már le sem merem írni), pedig még csoffadt kis legénység hajtja, viszont a kályhacső ágyú az agyrém, én azzal nem tudok harcolni, vissza raktam az alap tornyot meg az S-54et amíg meg nem lesz a ZIS-6. Egyébként nem is lassú, egér után kifejezetten agilis (könnyű toronnyal) :-)
  • Tuvok #26159
    Mi bajoda Lee-vel ?

• Szacsa007
    Mi vagy te bíró? Ez nem pontozásra megy.
  • Renegade
    Szerintem:

régen, amíg értelmesen ment a táp-nem táp vita, addig mindenki szépen beírta a tankok statjait és ennek mentén érvelt. Mindenkiről kialakult egy kép, de ellötyögött a topik.

Kialakult egy általános vélemény, amit mindenki picit hozzá igazított a saját látásmódjához. Pl: nekem elmagyarázták, hogy hogyan kell ügyesebben egérkézni (ez nem változtat azon a tényen, hogy egyelőre egy bug halmaz a páncélja), stb.

Majd egyszer csak elkezdtek feltüdedezni frissen regisztrált emberek, akikből teljes egészében hiányzott ez a fajta látásmód.

Ami ma csúcsosodott ki ebben: "emlegetheted itt a statok összehasonlítását, csakhogy ezt a játékot nem csak statra játszák."

meg persze dúrván ment a személyeskedés, jellememből kifolyólag gond nélkül veszem fel a kesztyűt, akkor is ha rangom alulinak érzem a vita partnerem.

Ha valaki nem tudja alátámasztani (bárki-akárki) az érveit tényekkel, azok fikciók maradnak. Nem tudom kire gondolsz, de szerintem mi "renitensek" is nem kevés pozitívumot mondtunk arról amiről lehet (megint csak jó dolog, hogy írott, itt van szépen a topikban).

Az ingyenes játék, stb kifejezés meg már elnézést de bullshit, mikro tranzitos, ahol lesz egy stabíl fizető réteg, akinek lesznek igényeik. És mivel ilyen remek jól kezelte a dolgokat a kedves dev team, kurva sok rinya lesz (akik megszokták a szovjet kütyük láthatatatlanságát, és ez eltűnik, sírás lesz, vagy ha nem javítják az egeret, stb).

Még mindig fentartom, hogy nagy potenciál van a játékban, nézzünk két másik ilyet, ahol az ügyfél kezelés/bugok miatt bukott a "sosem ismert fejlesztő csapat":

Age of Conan
    Star Wars Galaxy

Szerintem ezek rém egyszerű analógiák, nem nehéz észrevenni őket.
  • lammaer
    Nekem más a tapasztalatom, a hivatalos fórumon alig-alig van jelen olyan dev/admin, akinek lenne belelátása/beleszólása a játékmenetbe.
  • yossarianHUN
    Most tényleg emiatt kell ölnötök egymást? Szerintem ez a vita rég elévült általánosítani nem lehet max nagy vonalakban következtetéseket levonni. Minden oldalon vannak olyan darabok amik más nemzetiségű társaikhoz képest feltűnően jók vagy rosszak. Így lásd a németeknél sokan szidják a Tigrist bár valaki imádja, és a TD ágon is vannak fertelmes jószágok Hetzerrel az élen. Ruszkiknál én személy szerint T46 - T28 duonál kaptam agyfaszt napi rendszerességgel plusz stock KV is feladja a leckét még a legtürelmesebb embernek is , amiknál meg ugye ott a drága Lee meg a T20 - T23. Szóval szerintem minden népnek megvan a maga fekete báránya(i) ezért az OP-zás anyázás értelmetlen.