A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #26157 Szerintem:
régen, amíg értelmesen ment a táp-nem táp vita, addig mindenki szépen beírta a tankok statjait és ennek mentén érvelt. Mindenkiről kialakult egy kép, de ellötyögött a topik.
Kialakult egy általános vélemény, amit mindenki picit hozzá igazított a saját látásmódjához. Pl: nekem elmagyarázták, hogy hogyan kell ügyesebben egérkézni (ez nem változtat azon a tényen, hogy egyelőre egy bug halmaz a páncélja), stb.
Majd egyszer csak elkezdtek feltüdedezni frissen regisztrált emberek, akikből teljes egészében hiányzott ez a fajta látásmód.
Ami ma csúcsosodott ki ebben: "emlegetheted itt a statok összehasonlítását, csakhogy ezt a játékot nem csak statra játszák."
meg persze dúrván ment a személyeskedés, jellememből kifolyólag gond nélkül veszem fel a kesztyűt, akkor is ha rangom alulinak érzem a vita partnerem.
Ha valaki nem tudja alátámasztani (bárki-akárki) az érveit tényekkel, azok fikciók maradnak. Nem tudom kire gondolsz, de szerintem mi "renitensek" is nem kevés pozitívumot mondtunk arról amiről lehet (megint csak jó dolog, hogy írott, itt van szépen a topikban).
Az ingyenes játék, stb kifejezés meg már elnézést de bullshit, mikro tranzitos, ahol lesz egy stabíl fizető réteg, akinek lesznek igényeik. És mivel ilyen remek jól kezelte a dolgokat a kedves dev team, kurva sok rinya lesz (akik megszokták a szovjet kütyük láthatatatlanságát, és ez eltűnik, sírás lesz, vagy ha nem javítják az egeret, stb).
Még mindig fentartom, hogy nagy potenciál van a játékban, nézzünk két másik ilyet, ahol az ügyfél kezelés/bugok miatt bukott a "sosem ismert fejlesztő csapat":
Age of Conan
Star Wars Galaxy
Szerintem ezek rém egyszerű analógiák, nem nehéz észrevenni őket.