418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én bízom benne hogy megcsinálják végre :)
Az Open béta amúgy elvileg 1 hónapig tartott volna :D Ehhez képest lassan már 2 hónapja megy. -
A WoT-os T28-asról mintha nemrég azt nyilatkozták volna hogy a WoT-osak találták ki. (a formáját) De valami ritka képre is emlékszem amin valóban úgy nézett ki a proto (de lehet csak álmodtam :D )
Majd megkeresem, asszem Overlord írta hogy a T28-as az WoT-os dizájn. -
peter9228 #26712 Szerencséd:D -
davidbog #26711 De igen. A WoT-ban a T28 egy korai prototípús lesz oldalanként egy lánctalppal. A T95 a végleges változat. Már mindkettőről volt kép berakva itt az SG-n.
Tervbe van az amerikai fa modosítása. Abban csak egy gép lesz benn a végleges verzió és visszasorolják tier 8-as TD-nek. Legalábbis ez a terv. -
ilsalon #26710 Nézegetem az amerikai full tree-t destroyer vonalon. A két legnagyobb az nem ugyanaz?
Én csak ezt találtam hozzá:
http://www.masodikvh.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1244&Itemid=417
-
Tehát keddig ráérnek.Miért hiszem azt,hogy akkor se lesz Pre-Order.:D -
davidbog #26708 Volt IS-5 is, de az csak fa makettként létezett. Aztán Sztálin halála után volt még pár nehéz harckocsi prototípús, azok csak egyszerűen valamilyen Object néven futottak.
Ezek közül az IS-6 hiányzik a WoT-ból. Ez olyan tier 8 vagy tier9-es gépnek felelne meg. A páncélzata a testen 120(30°)/120/60 mm a tornyon: 250/150/150 mm. Az oldalpáncélzata a képek alapjá 60°-os lehet, a torony pedig öntött, hasonló mint atz IS-4-esé. A fegyverzete: 122 mm D-30T ágyú. Összességében gyengébb mint az IS-4, de erősebb mint az IS-3.
Ennek is volt egy másik változata, amelyiket teljesen mechanikus váltóval szereltek fel. Nem sok változás történt, majdnem hogy rosszabb volt mint az elektromos.
A többi IS harckocsi benne van a WoT-ban. Az IS-10 nincs benne, annak csak a tornya.
Gondolom ez a szöveg az angol wikipédiáról van. Hát nem engedték bő lére. Ha jobban érdekelnek az IS tankok akkor ajánlom az orosz wikit, illetve én is tudok mondani róluk pár dolgot. -
Hol lehet feljelenteni valakit az adminoknál? A saját csapattársam csak úgy kilőtt siber5 a neve. Akkor egy fasz, már kurvára ki vagyok tőle. -
Adjunktus #26706 DMG Damage 5 878 556 623
DPT Base Defense 10 036 243
FRG Enemies Destroyed 7 193 353
Damage:623-adik,Defense:243-adik,Enemyes destroyed:353-adik.
Mostanában nagyon keveset játszok.Meg az a 3 szar map eleve fail csata.
Visszaestem!
-
davidbog #26705 Nem nagyon volt. Csak az E-széria. E-10, E-25, E-50, E-75, E-100 ennyi. A többi amit találnál, E-90, E-79 és a többi is, azok rajongók rajzai. Nem is lenne sok értelme ha ezek után terveztek volna valamit, hiszem még az E-széria tervei se voltak készen. Mivel az E-széria szinte teljesen új generáció, nem árt ha szereznek némi harctéri tapasztalatot velük mielőtt újabb gépeket terveznek. -
Pre-orders launch: March 8-15.
Én ezt úgy értelmezem hogy még márc. 15-én is elindíthatják. -
Csak vicc vót :) -
Olyan érzésem van mint a BC2-vel, hogy kiadnak egy béta verziójú játékot. -
Van már Pre-Order?
az is csúszik már egy nappal,erre Overlord válasza:az csak egy nemhivatalos dátum volt.jahogy már az is csúszik.De a végleges verzió elött 2 héttel tuti lesz.Namost az március 24.Tehát van 2 napjuk.:)
milyen kifogást kapunk még? -
ilsalon #26700 Tényleg király. Lapozgatom ezerrel. Köszönöm. -
peter9228 #26699 Naaa, azzal a 10 játszmával nem b*sztam én el semmit:D -
Megmaradt tankok listája. Érdekes képekkel a valós tankokról :))).
Eddig nem ismertem, biztos van aki igen. És kurva jó :). -
Imation #26697 Igen nálam is működik ez a reflex de azt hiszem azért csinálom mert tartok tőle hogy ha egy helyben maradok akkor még kapok az arty - tol is.
Néha viszek bele egy kis kanyart is néha segít mert pont előttem megy el a lövés.
Biztos hogy rám is férne némi tanuló csata hogy jobban mozogjak. :) -
nobodyattis #26696 ja akkor azért nem látlak mostanában régen sokat berakott minket együtt -
Ja, jobb is lenne már csak mostanában nem játszottam, és peter9228 el****ta a győzelmi arányomat :D (neki adtam kölcsön az acc.-ot) Már kb. 1 hónapja 3200 csatánál vagyok leragadva, de mikor játszottam, akkor is inkább az orosz szerveren toltam, meg is lett a T-34-es, a KV-3-as, meg a StuG. Az EU szerver már nem nagyon izgat, max. megyek pár kört a nagyokkal és kész. Majd újra aktív leszek ha végre kiadják a játékot. -
nobodyattis #26694 majdnem egyformán lőttünk ki ellenséget :) -
Nekem a legjobb az AVG XP, 839-el :) Régebben ez is jobb volt, csak az 5x XP miatt sokan beelőztek, mert én nem játszottam akkor annyit. (aki meg akkor kezdte az egyértelmű hogy a lista legelejére került) Az Overall még így sem rossz azért. Na majd wipe után már reális lista lesz. -
Nem baj . :) -
nobodyattis #26691 de a damage nagy részét még humival szedtem össze szerintem az a legjobb arty -
stoppos #26690 :) -
nobodyattis #26689 MAUS, GWTIGER , P2, JAGDTIGER -
nobodyattis #26688 a többin se állok rosszul experince listán is épphogy 1000 felett vagyok de azt beviszem ezer alá a hétvégén -
lammaer #26687 GWTiger, mi? :) -
nobodyattis #26686 nem
csak a damage listán vagyok 888 ik:) -
lammaer #26685 Te vagy pretorianPL ? -
nobodyattis #26684 888 ik vagyok az 1000 es listán -
lammaer #26683 T32-nél pontosan a löveget kell megcélozni hogy löveg sebzés legyen (a pajzsról minden lepattan), de az nem okoz HP sebzést.
Amennyire a screnshoton látom, próbálta a torony és a test találkozását is lőni, életben az tuti hely lenne de nem működik a WOTban (holott pl azon a részen fizikailag képtelen a lepattanó, max nem tudja átütni de lepattanni nem szabadna onnan).
ui: wtf, eltűntek a linkelt képeid?
-
Nem értem ilyenkor miért hagyják magukat beszorítani. Ez valami reflex lehet hogy ha jön szemből valami tank és közel ér akkor automatikusan elkezd mindenki tolatni :D
Meg mázlid is volt hogy nem nyílt terepen kapott el, mert ha összetalálkozol vele pl a hosszú jobboldali egyenesben akkor 4 lövéssel véged lett volna. -
Nem mindig a tornyom lőtte, próbált lentebb lőni, de semmire nem ment vele, gondolom ő is lövegpajzsra lőtt, amire kapta a critical-t .
Lövegpajzsot . Csak ott vitte át . -
Renegade #26680 szívesen segítek, most rohanok, este átbeszéljük, vegyél fel bátran friendlistre -
nobodyattis #26679 akkor az a vk player nagyon kezdő vagy amatőr lehetett mert én P2 vel simán kiszedem a T 32-t bár nekem se sok hp-m marad:) -
Szerintem direkt lövette ki magát, ha kilő Téged akkor be is szorul mert nem tudna kijönni a roncstól
-
lammaer #26677 Minél nagyobb bokor, annál jobb :) -
lammaer #26676 "Tudta hova lőjön, hogy ágyút érjen"
Az a szerencséd, hogy azt nem tudta, hova lőjön hogy ne az ágyút sebezze 0% damagéért hanem a tankodat sok sok HPért :)
Bár nemtom a VK45 el tudja e lőni a fronton a sofőr kukkolókat (le tudja e vinni annyira az ágyút), IS3/IS4 minden további nélkül :), és azok mindig HP sebzést okoznak.
Amúgy te hol lövödözted a VK45-t szemből hogy igy sérült? Nekem szemből eléggé le szokott pattogni. -
stoppos #26675 A helyezkedés az jól megy. Sokat nyomom páncélvadászokkal, ott életbevágó. :)