418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #26954 Stock tank szar tank mint tudjuk nem tudom mit kell ezen meglepődni. Egyébként meg a kisebb toronyba a 122-est rakva kicsik között komoly sikereket lehet elérni, PZ IV-et 6-7 % híján oneshotolja, nagyokba, KV3-ba is 25-30 százalékokat belesebez. Lassúnak lassú de hát ez van nem egy száguldónak lett tervezve. -
zsupeti #26953 Tegye már fel a kezét akinek az A-20 bejött. 
2 napja nem bírok egy tierrel feljebb lépni,és még vissza van,3K exp.
-
A KV1-et sokan sztárolják, szerintem egy rakás szar. Amíg nincs benne az erősebb motor, a nagyobb torony és egy komolyabb ágyú, addig az egy nulla. -
Mostanság T1-el vagyok sokat, az a kedvenc tankom. 57%-ban nyerek vele, ráadásul ma meglőttem az első Wittman-kitüntetésemet is.
Egy idegesítő hibája van: sokszor szétlövik a célzó rendszeremet. Hol van az pontosan a tankon, mire vigyázzak? -
Köszönöm. -
Mért van az, hogy minden 2. csatában ellövik a tornyom? Ez a T-34-85 egyik legidegesítőbb hibája. -
Szakesz #26948 Már volt róla szó.
Ha feltűnt, a sebzésnél is 3szám van. Az első AP lőszerre, a második prémium lőszerre, míg a harmadik HE lőszerre vonatkozik.
Érdemes ezeket összeegyeztetni. -
A penetration-nál mi az a 3 szám? -
zsupeti #26946 Bizony!
Városi pályán élvezet vele csiki-csukizni.Amíg újratölt :) -
atee73 #26945 ez viszont nagyon igaz -
atee73 #26944 a 107es ...az el haluff-on meg 500meternel tavolabrol is tudsz vele csipegetni -
yossarianHUN #26943 Ja és a 122-es az IS-re is felmegy ha tovább akarsz menni érdemes kifejleszteni legalább IS-nél nem kell szenvedni a trágya 85 milisekkel. -
yossarianHUN #26942 A 107-es nagyon faja de én a 122-est is szerettem azzal is lehet Stug III-ig szinte mindent ördögi vigyorral oneshotolni meg aztán addig kell kiélvezni amíg kapod a goldot utána kétszer is meg fogod gondolni az ezres lőszerárral. Mindkettő nagyon jó kis ágyú :) -
107mm -
KV-3-ra melyik a legjobb ágyú?
107mm-s, 100mm-s, vagy 122mm-s? -
Imation #26939 Hmm, majdnem legyőztem face to face egy T-54 et a T23 al! :-o
83% volt mikor kezdtük és az utolsó 3% ot egy közben oda érkező vette le róla, nekem maradt kb 50%. Nyilván stock volt de akkor is erősen meglepődtem.
Persze T-54 hez úgy látom valami kulturális fölény is jár mert utána üzent nekem: .I. -
vki emlékszik még arra a wot-fórumos linkre, ahol a "megoldás" volt a vörös textúrákra? átállított vmit a wot.exe-n, de nem találom, letöröltem...
patch óta megint állandón visszaveszi a textúrát mediumra, szóval tuti visszaváltott alapállásba. -
Szakesz #26937 Legjobb tudomásom szerint ugyanakkora sebességgel rakja fel most, mint a T-44. -
Imation #26936 Ezen a mocskos gyökér T-54 en nem lehetett volna csupán csak annyi gyengítést megtenni hogy a lánctalpat csak kb 3x olyan gyorsan rakja fel mint a többiek és ne 6x gyorsabban??? Ha teljes sebességgel megy és leszedem róla, gyakorlatilag meg sem áll csak lelassul mire vissza rakja. -
Szakesz #26935 Kicsi a sebzése? Abban is jobb a Jagdpanzer IV 88mm ágyújától.
-
malystryx #26934 De kicsi a sebzése, annak ellenére, hogy döntő többségben a nagyok közé rak be. A 122-es köpő viszont már elég szép sebzést okoz, viszont kicsi a ROF-ja, és a nagyokról simán lepattan, még az oldalukról is 100 m felett. Nem egyszer morogtam emiatt.
Jó, alapjában véve nem rossz, de ha pl. a SU-85-öt nézzük, a saját tierjéhez, simán kimagaslik. -
exoterm #26933 Végigszenvedted? Érdekes, nekem a kedvenc tankom volt soft wipe előtt, nagyon is jó rá az a 100-as löveg 175-ös átütéssel. (jagdpz4-en a 88-as löveg 132mm-et üt át...) -
malystryx #26932 Ez tetszett :))))
Atee73!
#26918-ra. Én végigszenvedtem a SU-100-at, (teljesen) mondhatni nincs egy jó ágyúja ehhez a súlycsoporthoz. Jó lett volna ha megmaradt volna a 107-es ágyú, azzal lehetett volna kisebb-nagyobb sikerrel operálni a nagyok között, mert szinte mindig oda sorol be. Azért néha sziporkázik ám, főleg ha kicsik közé rak be. A tigrist könnyűszerrel sebzi, próbálj hasonló célpontokat kilőni, sebezni. Ritkán pattog is a lövedék róla.. -
Papírtank - akarom mondani maximum oldalkocsi. :) -
Gunslinger #26930 VK3601 sztem igencsak jó cucc, baromi jó páncélja van, sztem simán elmenne kis Heavy tanknak, tierjében minden más mediumot lenyom, én a 105mm-es atomvillanást használtam hozzá, Tier VIII-ig bármi szétlőhető vele könnyedén. -
Szakesz #26929 Prémiummal és 100%-os legénységgel szvsz az a legjobb ágyú rá. :) -
Renegade #26928 hehe, 107, na igen, innen már babazsúr a játék, némi visszaesés majd a su152-es alapágyújánál lesz, onnan meg jön a párnacsata érzés, mármint, ha érdekenek találod, hogy egy nagy párnával püfölsz ovisokat, akik a babzsákjaikal próbálnak legyűrni :-) -
Én átugornám a helyedben, eddig tudtam rá venni egy lánctalpat, de nagyon szenvedés a dolog :((( -
Imation #26926 Fejlesztési ágak
Fejlesztési útvonalak -
Plata #26925 Fejlődési Fa? -
Egyenlőre nálam is ez a befutó de hátha valakinek beugrik valami jó ötlet mert kicsit hülyén hangzik nekem a Fejlesztési fa. -
Technika Fa :D -
spiczi91 #26922 Fejlesztési fa? Esetleg a fa miatt lehetne hülyeség, de szerintem ez is tökéletesen megfelel, hamár a családfa szó is használható, akkor ide is jau. -
Szerintetek a "Tech Tree" nek mi lenne a legjobb magyar megfelelője ami legjobban kifejezné azt amit a Tech Tree jelent és még nem is hangzik "hülyén" -
spiczi91 #26920 Akkor így. -
spiczi91 #26919
A T-34-85-el ez egész szép, bár nagyot lendített rajta, hogy 100%ról kiégettem egy kismauszt. :D -
atee73 #26918 Hi
elkezdtem az orosz td vonalat is, namost su-85 nel vagyok (kimaxolva+alcahalo),hat ezen a 107mm agyu valami eletveszelyesen durva.
A sajat tierjeben gyakorlatilag gyorsan mozgo(55km/h) halalpontos(400m + on is)minituzerseg, de t8ig sebez mindent ,t6 ig a mezony 2/3-a soxor oneshot-os. Igaz pancelja es hp-ja szinte semmi ,sunnyogni kell vele...
de utana a sikerelmeny garantalt
Az volna a kerdesem hogy az utana kovetkezo su-100-ra erdemes e valtanom vagy inkabb ugorjam at free xp bol? Ahogy olvastam az adatait az agyui nagyon gyengusnak tunnek ,amelyiknek esetleg nagyobb az atutese lassu es pontatlan.
Raadasul az en tapasztalataim szerint a su-100at sokkal nagyobb vadak koze dobalja be ivan bacsi dobokockaja, legalabbis en altalaban t8-t9-esek kozott szoktam latni oket .
elore is koszi -
SZU #26917 Persze, írja ha már ki van fejlesztve és fel akarod tenni. De nekem még nincs kifejlesztve, mert csak az egyikre lesz nemsokára elég TP-m. Ezért nem mindegy, hogy fejlesztem-e a tornyot és fel is tudom-e rakni, vagy úgyis előbb lánctalpat kell fejlesztenem... -
Plata #26916 -
spiczi91 #26915 Hozom az S51-et :D