A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #26918 Hi
elkezdtem az orosz td vonalat is, namost su-85 nel vagyok (kimaxolva+alcahalo),hat ezen a 107mm agyu valami eletveszelyesen durva.
A sajat tierjeben gyakorlatilag gyorsan mozgo(55km/h) halalpontos(400m + on is)minituzerseg, de t8ig sebez mindent ,t6 ig a mezony 2/3-a soxor oneshot-os. Igaz pancelja es hp-ja szinte semmi ,sunnyogni kell vele...
de utana a sikerelmeny garantalt
Az volna a kerdesem hogy az utana kovetkezo su-100-ra erdemes e valtanom vagy inkabb ugorjam at free xp bol? Ahogy olvastam az adatait az agyui nagyon gyengusnak tunnek ,amelyiknek esetleg nagyobb az atutese lassu es pontatlan.
Raadasul az en tapasztalataim szerint a su-100at sokkal nagyobb vadak koze dobalja be ivan bacsi dobokockaja, legalabbis en altalaban t8-t9-esek kozott szoktam latni oket .
elore is koszi