418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    50 után meguntam a majmozást ... :D
  • a.carkey
    Mifaszt írtál neki?
    "Kedvesem, dugd fel az ágyúdat a puncidba!"?

Vagy mit? Kiváncsi lennék miért jár ban. Én már csak olyanokat írok be, hogy: go back to the tree ...
  • a.carkey
    Ja, csak ne nyillal lőjjétek őket, mert röhögőgörcsben pusztulnak el. :)
  • a.carkey
    "Added first version of moving wrecks of destroyed vehicles."

:)
  • RatBaG #27030
    #27012 -> #27028

elit csapat ≠ nyílt toborzás...
  • Sith
    Lenne egy (pár) gyors kérdésem a hozzá értőkhöz
    A legénység képzettsége hogy is alakul?
    Szóval alap esetben indul 50 ről ez szép lassan felkúszik 100-ra ez eddig korrekt
    Na de mi az a Modifier? a személyi lapnál... legalábbis nálam ott mindig az szerepel hogy a Major qualification not avaible (ez pld micsoda lenne?)
    Illetve ha veszek alájuk egy új tankot megéri átképezni őket? (gondolom igen) de azért kiváncsi lennék hogy milyen minusszal jár a dolog vagy nem jár minusszal ha nem képzem átt?
  • Adjunktus
    Jó szöveg!:D
    Egyetlen apró probléma van vele.Ilyen szöveg mellé,nem ártana valami profi eredmény.
    Ha valami űberbrutál zsírkirály pro csapat cipóra veri a fejeteket,akkor a szöveg már gázzá válik.Ha ne adj isten ez több csatában is megtörténik,akkor már gigagáz.
    Félreértés ne essék,semmi rossz indulat nincs bennem és szurkolok nektek.
    Csak véleményt alkottam.:D
  • exoterm
    megen idióta voltál?? (mostmár nem lepődik meg semmin)
  • AirborneRanger
    Sokadjára is rá kell jönnöm, hogy röhej mennyire használhatatlan szar a t23... pantherhez képest mindenképpen....
  • This No All
    lehet még jelentkezni?
  • Szakesz
    Amiért NEM jár XP:

- Baráti tank sebzése.
    - Csapattársak megölése (Team killing - TK)
    - Lepattanó lövedékek (ding, ricochet)
    - Ha minket sebeznek…
    - Különféle achievementek (hero of battle, sniper)
    - Döntetlen vagy veresége esetén nincs 50% bónusz.

Nincs olyan, hogy a csapat több bónuszt kap ha minden tankot megsemmisít (bár a chaten állandóan ezt ordítják a zászlóhúzó embereknek).
  • spiczi91

Off, de kummajó.
  • Lord Baal
    Azt szeretném megtudni, hogy igaz- e, hogy a csapat több xp- kap, ha minden ellenfelet megsemmisít, mintha foglalással nyerne? Én úgy tudom ez nem így van, de valamiért mégis elterjedt ez a tévhit. Éppen az előbb lőtt szét egy csapattársam, mondván:" No cap, less xp!" Enyhén a plafonon vagyok a sok hülyétől.
  • zsupeti
    Érdemes a többiekkel felmenni a várba,persze csak akkor ha 3nál többen vagytok.Ha ott sikerül megmaradni,akár vad-kempingezhetsz a csata végéig mert jó rálátás van a terepre.
    Onnét még könnyebb visszalépni a bázisra,ha védeni kell.
  • Amergin
    Na megbékéltem Himmelsdorffal. Az arty-t ott tankként kell használni és mindjárt eredményesebb az ember. Hosszú utcákban a társakat kísérve, hátulról "alkot" az ember nem felülnézetben, hanem tank üzemmódban
  • lammaer
    Semmilyen emlékem nincs róla, ha ki is osztottam vmiért a nagy pofámmal, nem lehetett vmi hüdenagy issue :)
  • Eagle16
    Jaj szegény Lianna-t nem lehet bántani, lehet hogy ő maga is tiltott ki a chat-ről mert moderátor. S-51-ese van szóval ugrik minden mondatra amiben rosszat mondanak egy SPG-re. (Baine-el meg PandaPffogel-el szoktak együtt 3-an platoonban S-51-ezni, vagy legalábbis régebben mindig együtt mentek, ja meg DIVA...
  • spiczi91
    Nájsz.
  • Szakesz
    Magyar páncélos hadosztály (HAD): Magyarország első elit páncélos csapata. Rettegett katonai erő, ellenfeleiknek, ajánlott az azonnali megadás vagy visszavonulás! Ahogy a közmondás is tartja: "A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket!"

Jó látni, hogy a HAD-nak van humorérzéke.
  • Szakesz
    Úgy látszik nem csak te, ugyanis válaszra sem méltattak...
  • lammaer
    Ja igen, és ezúton üzenem mindenkinek (pl Hentes), hogy nem azé nem válaszolok priviben me bunkó vagyok (bár Lianna Silverwind szerint az vagyok :) ) hanem mertmég privibe se tudok irkálni :D
  • Eagle16
    Én már olyat is láttam, hogy 3-an maradtak egy Su-26-osra, és addig keresték míg már kifutottak az időből és vesztettünk. Ha tudom hogy hol az utolsó ellenség akkor én is megkeresem, de mikor lövésem sincs merre van akkor foglalok. Mondjuk ha 90%-nál járok a foglalásban és látom hogy megtalálták az utolsót, akkor kimegyek a körből mert rendes vagyok.
    Olyan még nem volt hogy foglalás közben valaki meglőjön, de csak egyszer merjék megcsinálni, hiába a ban meg a nyugodtság én visszalövök.
    Mondjuk mostanában nem játszottam, szóval nem tudom hogy a szerencsétlenek száma növekedett-e azóta de az ilyenek nagyon fel tudnak húzni. Igen, lehet hogy túl komolyan veszem a játékot, de én ilyen vagyok, amit csinálok azt mindig komolyan csinálom, teljes odafigyeléssel maximális győzni akarással, és mikor egy elvileg baráti tank elkezdi csinálni a mínuszokat vagy elkezd rám lövöldözni (haha, nemrég az orosz szerveren történt ez, M3 Lee elkezdett lövöldözni a T29-esem hátuljára, de csak a lánctalp sérült meg mindig, még csak le sem esett. Ezt elintéztem annyival hogy 2-3-szor mellélőttem, mert ha eltaláltam volna akkor vége is lett volna, pedig nagyon felidegesített) akkor aztán végem van, kínomban néha csak nevetek az egészen, hogy az ilyenek miért és hogy és áhh....
  • noname23
    Hay
    egy új klán keres embereket

"Üdvözlök mindenkit!

Egy csapattal indulunk a bajnokságra, jelenleg 13-an vagyunk, szeretném kihasználni a limitet és 20 főt összeszedni. Tier 8/90-ben indulunk, kisebb tier-esekre is szükségünk van. Jelentkezni: 18 éves kor fölött lehet:

E-mail: [email protected]
    skype nevem: dyingsoulwow
    játékbeli nevem: Dyingsoul

A csapatról:
    Hungarian Armoured Division (HAD)
    LINK a csapathoz.
    facebook csoport: LINK

Leírás:
    Hungarian Armoured Division (HAD): The first hungarian armoured elite team. This is a fearsome military force, if you meet with this team, immediate surrender or retreat is recommended! According to the words of wisdom: "God save us from the arrows of the Hungarians."

Magyar páncélos hadosztály (HAD): Magyarország első elit páncélos csapata. Rettegett katonai erő, ellenfeleiknek, ajánlott az azonnali megadás vagy visszavonulás! Ahogy a közmondás is tartja: "A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket!"

Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!
    "
  • lammaer
    Na gyerekek, ilyet se láttam még - kaptam egy frankó chat bann-t. Konkrétan ez azt jelenti, hogy se csatában se garázsban nem tudok írni, de még a térképen se tudok pingelni, vagy T-vel target jelölni.

Aztán lehet hogy ez rendes bann lesz :) csak nem tud kilökni a rendszer (bár rögtön a mai első csatámban lett gyanús, amikor nem tudtam beírni semmit- lásd lenn - és a csávóra sem emlékszem :) )

• kiskami
    Vesztettem csatát már így, hogy megvártam, hogy a többiek levadásszák az utolsó ellenséges heavy-t. Amikor egyedül maradtam, már késő volt, és engem is kinyomott.
    Na ezért nem hallagatok soha többet a "dont cap"-ra.
  • atee73
    Pedig jo tipp , tudod amikor a sok okos eroskodik "dont cap" meg hasonlok
    mert ok meg megkeresik az utolso artit... en mar jartam ugy ketszer hogy halgattam rajuk es abbahagytam a foglalast 90% nal , es halabol a az artis az ucso lovesevel nem a ratamado medeket lotte ki hanem a baziskor melett viharverten acsorgo hevyt (tortenetesen engem)gondolom mert nagyobb tier tobb xp-t er logika miatt, azota en nem varok, foglalok ezerrel ha tudok, sokba van a javitas...
  • pett3rson
    Én már csomószor :) ebből azt szűröm le, hogy a zászló-foglalásért több jár :) persze ez nem valószínű.
  • atee73
    Ehh , itt egy kis ironiat velek felfedezni...
  • Szakesz
    Ezekről sose tudom eldönteni, mit akarnak szimbolizálni. Sokat segítene, ha elárulnád, ezek az átlagos, vagy a legjobb csatáid eredményei?
  • Plata
    Wow,ezt a tippet sose láttam még.
  • mascarun
    Köszönöm szépen!
  • Achmed927
    Nem okoz kárt bennük, de amikor skint cserélsz ne legyél benn a játékban.

Elmesélem én hogyan csinálom:

Csináltam mappát az eredeti skineknek, meg az új skineknek is vhol a meghajtómon. Az eredetiket ugyebár kimásoltam a helyéről hogy biztonság kedvéért meglegyenek. Név szerint külön mappákba. A skin fájlokat (dds) itt találod meg:

c meghajtó , games , wot , res , vehicles , adott mappa , adott jármű

A sima dds fájlokat kimásolod, elmented vhova.

Fel mész skin oldalra leszeded a dolgokat, kicsomagolod, berakod az adott jármű mappájába. Én az új skineknek is csináltam mappát , külön járművenként. Az új dds skin fájlokat meg bemásolod az adott mappába a fent említett helyen. Nagyjából ennyi. Amikor belépsz már az új skinű tankod lesz. Elég sok járműnél kicseréltem én már. Színesebb a játék. ;)

Ha kellek még írj.
  • Nazarov77
    Felül kell írni a fileokat amik a letöltött skinben vannak, biztonsági másolatot csinálj az eredetiről de semmi kár nem lesz játékban.
  • mascarun
    Üdv!

találtam egy oldalt ahol a tankokhoz vannak fent különböző skinek!
    Ezt hova tudom felmásolni illetve nem tesz e valamilyen kárt a játékban?LINK
  • Plata
    Tigris M6-al is vihető,én szeretem,mindjárt jön a t29,de megtartom az M6 tankomat is mert szeretem.

Van Stugom,350 hp,az M6 max sebzése 300 mégis egy lövéssel kilőttem stugot szemből.
  • Nazarov77
    Eszembe jutott valami régen volt itt szó arról hogy a T32 tornya átlőhetetlen, meg aszem IS-7el tesztelte valaki. Ki kéne próbálni a legnagyobbat ütő ágyúval az tuti vinné: Jagdtiger ágyúja APCRel 352 mmert üt át jelenleg ez a fegyver üt a legnagyobbat játékban ha ez nem viszi át akkor semmi.
  • TDantes
    Ja, és ha már késik a megjelenés(ez már ügye tuti) akkor gondolom az előrendelés is csúszik. Erről még semmi hír?
  • AirborneRanger
    Azthiszem a t29 az all-time-favouritom. Hihetetlen mire képes. A 7 tankból 5öt oneshotoltam, a 2 tigrist pedig ~100%ról építettem le, a bekapott sebzés nagyrészét pedig artytól kaptam, meg is bosszultam :D A két tigrincs azzal baszta el, hogy nem egyszerre támadtak, hanem egymás után. Mindkettőjüknek belemásztam a pofájába, és esélyük nem volt testre lőni, a torony frontjáról meg pattoghattak szépen. A többiek meg is jegyezték a körülöttem létrejött roncstemetőt látva, hogy milyen kis vérfürdőt rendeztem :D Az elején 1 < 7 volt az állás...
    Bizonyíték:

• Eagle16
    Ez lesz a release patch, szóval ezzel együtt jön majd a wipe, Open Bétára már valószínűleg nem kerül fel, mivel ha ezt felrakják akkor már elvileg nem lesz béta.
  • pett3rson
    Több ilyen pálya van aminél az egyik oldal könnyebben játszható, legalábbis nekem :) egyrészt még nem találtam meg minden pálya minden kis zugát ami hasznosítható valamire. A másik, hogy majdnem mindig a legtöbben kempelnek, várják, hogy kifuss eléjük, ami végül is szintén egyfajta játékstílus, de nekem unalmas.
    Tegnap volt egy faja játékom, KV-val - ami kezd egyre jobban tetszeni :) - a nagymezős, vasutas pályán, bal oldalt elmentem többed magammal, persze többiek mögöttem, mert Én voltam a legnagyobb :) Belefutottunk egy előőrsbe, de aztán a bokrok miatt hamar eltűntek, Én kaptam egy pár lepattanót, de inkább kilőttem a kis szemeteket, aztán megindultam, kb 3-4 tank lőtt egyszerre, szerencsére nem volt elég erejük, így 22 életerővel még túléltem és sok pontot kaptam a végén, na meg a Steel Wall-t :)