A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én már olyat is láttam, hogy 3-an maradtak egy Su-26-osra, és addig keresték míg már kifutottak az időből és vesztettünk. Ha tudom hogy hol az utolsó ellenség akkor én is megkeresem, de mikor lövésem sincs merre van akkor foglalok. Mondjuk ha 90%-nál járok a foglalásban és látom hogy megtalálták az utolsót, akkor kimegyek a körből mert rendes vagyok.
Olyan még nem volt hogy foglalás közben valaki meglőjön, de csak egyszer merjék megcsinálni, hiába a ban meg a nyugodtság én visszalövök.
Mondjuk mostanában nem játszottam, szóval nem tudom hogy a szerencsétlenek száma növekedett-e azóta de az ilyenek nagyon fel tudnak húzni. Igen, lehet hogy túl komolyan veszem a játékot, de én ilyen vagyok, amit csinálok azt mindig komolyan csinálom, teljes odafigyeléssel maximális győzni akarással, és mikor egy elvileg baráti tank elkezdi csinálni a mínuszokat vagy elkezd rám lövöldözni (haha, nemrég az orosz szerveren történt ez, M3 Lee elkezdett lövöldözni a T29-esem hátuljára, de csak a lánctalp sérült meg mindig, még csak le sem esett. Ezt elintéztem annyival hogy 2-3-szor mellélőttem, mert ha eltaláltam volna akkor vége is lett volna, pedig nagyon felidegesített) akkor aztán végem van, kínomban néha csak nevetek az egészen, hogy az ilyenek miért és hogy és áhh....