418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Boron Power
    A csapatok összeállításánál még mindig nagyon szar, hogy nem jól súlyozzák a TD-ket. Vagy legyen ugyanannyi mindkét oldalon, vagy a lövegének megfelelő súllyal kezeljék.

Majdnem biztos, hogy a több TD-s oldal nyer egy csatában, egyrészt mert basznak megmozdulni, másrészt láthatatlanok, harmadrészt baszom nagy ágyú van rajtuk a többiekhez képest.
  • stoppos
    Hősök nincsenek. Csak hősi halottak. :)
  • mijki
    Én csak hős akartam lenni. :)
  • Szacsa007
    De miért jó az neked, hogy szétlőnek? Ezt a játék nem jutalmazza, s ahogy írod a társad sem. Akkor?:) Ez talán jó platoonban, de amúgy?
  • mijki
    Ezzel csak egy baki volt. StuG III volt és esélye se volt hogy rálőjön az ellenségre, mivel lánctalpa nem volt, annyira meg nem tudta elfordítani a csövét.
  • stoppos
    Szertintem nem értette miért állsz be elé. :) Azt hitte nem akarod hagyni lőni.
  • stoppos
    Vicces, hogy az emberek mennyire a negatív dolgokat érzékelik jobban. Nekem a kis tankjaimmal mindig az az érzésem, hogy vagy nincs arty a pályán, vagy ha van is, akkor túl gyenge. Így meg mehetek a levesbe a meccs felénél a meggymagköpködőmmel.
  • mijki
    Többet nem leszek ilyen gyökér. Erlenberg-be voltunk, szikla mögött álltam. Mellettem volt egy JPz IV, 17%-ra lelőtték nem volt lánca, beálltam elé, megfogtam vagy 5 lövedéket, lement 50% alá a hp-m és meg se köszönte. Többet nem leszek ilyen, csak akiket ismerek.
  • Szakesz
    Már nem kell kulcs, szabadon regisztrálhatsz.
  • lipovics
    Az a baj a nagyobb trófeákkal, hogy két lövésből kinyomnak, ezért csak oldalról és távolról lövöldözgetem őket.
    A nagy ágyú alatt a 107-est értem természetesen. Ma jó napom lesz, egy nap alatt lesz vk3601, su100 (bár ettől előre félek) és T29.
  • atee73
    Hat ha a nagy agyu alatt a 107-est erted ,ezeket atlovi szerintem mindenhonnan .Termeszetesen ha van lehetoseged ne a homlokpancelt lodd , ha mindenkepp szembol akkor szinten az agyu tovet, oldarlol a torony mogotti reszt,hatulrol? bele a kozepebe
    De ha 107 es agyut hasznalod azert ezeknel komolyabb trofeak utan nezzel, mivel t8-ig szinte mindenkinek tudsz vele komoly problemakat okozni...
  • kisfish
    Sziasztok!

Valaki nem tud nekem küldeni egy reg. kulcsot?
    Vagy tanácsot abban, hogy honnan szerezhetek.
    Küszönöm
  • mijki
    Sorozatban már a 6. csatám ez, hogy tele van IS-4-ekkel meg VK 4500-ökkel, elegem van. Semmi esélyem sincs.(T-34-85-el vok.) Vagyis esély van, csak nem adatik alkalom.
  • lipovics
    Hát Su-85 (nagy ágyúval), másik P4 (nagy ágyúval), M-6 (fullosan)
  • atee73
    hat attol fugg mivel akarod tamadni....
  • atee73
    you make my day
  • lipovics
    Konkrétabban :)
  • TDantes
    Ezeknek csak gyenge pontjuk van...
  • lipovics
    P4, T1, M6 gyenge pontjait tudja valaki?
  • Szacsa007
    Én még nem láttam ilyet, mert vagy mindenki látja vagy csak a saját csapatom.
  • Szacsa007
    A csapat általában nagyon gyenge. Vagy nagyon erős. Minket az előbb leirtottak 5 perc alatt. Igaz már az elején általában látszik, hogy a gép kinek adja a győzelmet, ezért nem is szoktam sokat várni, de ha mégsem úgy van, akkor az nem a gépnek, hanem a játékosoknak köszönhető:) Azért ez ritka, mert olyan aránytalanságok vannak, ami kizárja a tévedés lehetőségét. Sztem:)
  • lipovics
    Valaki találkozott már olyan buggal, hogy nem tud írni az ellenfélnek? Hiába nyomom a ctrl entert vagy klikkelek rá, mindig csak a saját csapatom látja amit írok.
  • maniac78
    no............. nem műxik a kép linkelése?
  • maniac78
  • maniac78
    Ez volt aztán a csapat megint.
  • mijki
    Szerintetek a free xp-t arra használjam hogy hamarabb legyen meg a T-43, vagy gyűjtsem össze sima xp-vel, és amikor meg lesz, a free xp-t felhasználva fejlesszek rajta rögtön modulokat?
  • Szacsa007
    Sztem nem csak az arty élvezi a játékot,mert gyakran van, hogy mire 1-2 lövést lead,már ki is lövik.Városban pld, szinte használhatatlan, pedig kb. 50 %-ban Himmelsdorfba rakja. A találati pontosság miatt pedig 1-2 lövés semmire sem elég. Javaslom vegyél egyet, s próbáld ki. Sokan átértékelték már az álláspontjukat, amikor kipróbálták.Persze pályafüggő és vitathatatlan, hogy sokáig előnyben van a sima tankokkal szemben. Nem elfelejtendő azonban, hogy pld. az arty-k egymással külön háborút vívnak, így az elején főleg egymást lövik, hisz rájuk akkor a másik arty a legveszélyesebb ellen.( Az arty ugyanis amikor lő, a másik látja, hogy honnan tette azt, még ha magát a löveget nem is látja, illetve nem piroslik a pályán a jele.) S ha sikerül egyik félnek a másik arty-ját kilőni nem kis előnybe kerül. Az viszont igaz, hogy amikor 3-4 arty van, az már sok,s hidd el azt senki sem szereti még az artysok sem. Szóval ebben egyetértünk. De ne feledjük el, hogy ez egy régi vita, s ma már az arty felét sem tudja, mint régen, ezért javaslom hogy ne is folytassuk, illetve hagyjuk élni az artyt is, hogy élvezetesebb legyen a játék.
  • Imation
    A probléma itt az arányokkal van. Jelenleg a csaták egy jelentős részében az arty élvezi a játékot a többi csak azért van hogy neki legyen kire lőnie. Ez pedig akkor van mikor oldalanként három vagy annál több arty kerül be. Természetesem szükség van arty ra hiszen a kisebb tankok elvesztik az értelműket nélküle ebben a játék módban de max oldalanként 1-2 lehetne. Annál több csak kicsapja a biztosítékot a játékosoknál.

#Amergin: nem teljesen mert nekem pl nincsen spg-m! :)
  • Szacsa007
    Jó meglátás!
  • Szakesz
    A kisebb tankokat, főleg a könnyű/közepes kategóriásokat fel lehet szerelni bizonyos gépágyúkkal, amelyek egyszerre 4-5lövést is képesek leadni, igaz ezeket nem túl pontosan.
    Szóval ha az A-20 feljutott a hegyre és lőtt egyet, akkor a 3becsapódási hely és a csapattársad sebződése is teljességgel helytálló. Gondolom a KV élete nem csökkent. :)
  • Amergin
    Tipikusan ez az, amikor a gyalogos fikázza az autósokat, azután beül a kicsijába és anyázza a gyalogosokat
  • Szacsa007
    Örülök, hogy átértékelted az általad leírtakat. Ritka az ilyen. Bár, hogy jobban belegondolsz az sem kizárt, hogy a 4. lövést is egyik társad adta le. Ez mostanában divat,s sokakat az sem zavar, ha a csapattársát találja el. Sőt! Sokan erre utaznak, ugyanis, valószínű ez lesz az egyetlen találata a csatában. Én láttam már olyat, hogy -5 killje volt valakinek. Talán ide volt bemásolva. De a lényeg, hogy ez divat, s velem is gyakran megesett, hogy a kezdőkörbe telibe lőtt valaki. Persze én is az artyt szidtam, hogy micsoda szerencsés lövése volt, ami persze nekem nem számított szerencsének. Aztán megnéztem, hogy ki sebzett és döbbentem. Néha én is kilövöm, aki ezt teszi velem, de akkor legalább kétszer kell, hogy belém durrantson. Sőt továbbmegyek. Vannak itt olyanok (mármint a játékban), akik önbiráskodnak, és hozzád hasonlóan nem nagyon szeretik az artyt. (Nekem nincs velük bajom, én szeretek artyval játszani is, és a játékban is szeretem ha van egy jó tüzér velünk. Az ellennél már kevésbé:)) De a lényeg, hogy ezek az emberek, vagy játékosok úgy érzik, hogy a kezdőkörben joguk van kilőni az artyt, hogy az ne okozzon "gondot" a meccsen. Többször jártam már így. Én nem vagyok az a jelentgetős, ezért nem szoktam ebből ügyet csinálni. Van egy kis noteszem, s felírom egyszerűen a nevét. Ennyi. Később biztosan találkozunk még... Talán mondanom sem kell, hogy akkor nem érdekel, hogy a többi mit csinál, ezt az egyet meg kell ölni... De csak akkor, ha az ellennél van! Szóval ezt is meg kellene vizsgálni a szervezőknek, hogy holmi idióta ne lőhesse csak ki úgy a saját csapattársat. Mert ugye más a véletlen és más a direkt. Szóval még annyit, hogy az artyt már annyira legyengítették, hogy kb. 5:1 arány van nála a találati pontosságban.Mondjuk ez egy Huminál. De a GW Tiger sem jobb, csak mivel nagy körben sebez, ezért mindenki azt hiszi, hogy eltalálták. Tehát én azt javaslom, hogy hagyjuk most már az artyt békén,mert aki azzal játszik az is szeretne szórakozni, s ne feledjük valószínűleg neki is vannak tankjai, amivel ugyanúgy bosszankodik, ha kilövi az arty, mint te.
  • mijki
    köszi
  • atee73
    szembol probald a lovegpancelt, oldalrol meg hatulrol azert at kell hogy vigye
  • mijki
    De mi a gyenge pontja?
  • Imation
    Ez is tipikusan olyan hogy mikor én ülök benne ezt soha nem így érzékelem! :)
  • mijki
    Mi a VK3002DB gyenge pontja? Oldala, segge?

mert nagyon felbax mindig ha találkozok vele ő biztos eltalál, át lő minden, nekem meg csakúgy pattan le róla minden pedig D10-em van.
  • Adjunktus
    HUNsas.lol

Már nekem is volt dolgom vele.:D Kapásból leköcsögözött mindenkit,már a csata elején.
    Agyhalott a csávó.
  • zsupeti
    HUNSas

Remélem olvasod.
    Ne vedd ennyire véresen komolyan ezt a kibaszott játékot.Egy mosoly szmájlira így ugrani,mert per-pill vesztésre álltatok?Végül is megnyertétek a végére,és igen nem tudtam hozzájárulni a csapatom sikeréhez mert stock köszörű tankommal,esélyem se volt a gorillák ellen másodmagammal.
  • atee73
    A Bf1942-ben milyen jo kis csatakat lehetett vivni ,pl. el-alamein,tobruk,kursk palyakon