A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #27123 Örülök, hogy átértékelted az általad leírtakat. Ritka az ilyen. Bár, hogy jobban belegondolsz az sem kizárt, hogy a 4. lövést is egyik társad adta le. Ez mostanában divat,s sokakat az sem zavar, ha a csapattársát találja el. Sőt! Sokan erre utaznak, ugyanis, valószínű ez lesz az egyetlen találata a csatában. Én láttam már olyat, hogy -5 killje volt valakinek. Talán ide volt bemásolva. De a lényeg, hogy ez divat, s velem is gyakran megesett, hogy a kezdőkörbe telibe lőtt valaki. Persze én is az artyt szidtam, hogy micsoda szerencsés lövése volt, ami persze nekem nem számított szerencsének. Aztán megnéztem, hogy ki sebzett és döbbentem. Néha én is kilövöm, aki ezt teszi velem, de akkor legalább kétszer kell, hogy belém durrantson. Sőt továbbmegyek. Vannak itt olyanok (mármint a játékban), akik önbiráskodnak, és hozzád hasonlóan nem nagyon szeretik az artyt. (Nekem nincs velük bajom, én szeretek artyval játszani is, és a játékban is szeretem ha van egy jó tüzér velünk. Az ellennél már kevésbé:)) De a lényeg, hogy ezek az emberek, vagy játékosok úgy érzik, hogy a kezdőkörben joguk van kilőni az artyt, hogy az ne okozzon "gondot" a meccsen. Többször jártam már így. Én nem vagyok az a jelentgetős, ezért nem szoktam ebből ügyet csinálni. Van egy kis noteszem, s felírom egyszerűen a nevét. Ennyi. Később biztosan találkozunk még... Talán mondanom sem kell, hogy akkor nem érdekel, hogy a többi mit csinál, ezt az egyet meg kell ölni... De csak akkor, ha az ellennél van! Szóval ezt is meg kellene vizsgálni a szervezőknek, hogy holmi idióta ne lőhesse csak ki úgy a saját csapattársat. Mert ugye más a véletlen és más a direkt. Szóval még annyit, hogy az artyt már annyira legyengítették, hogy kb. 5:1 arány van nála a találati pontosságban.Mondjuk ez egy Huminál. De a GW Tiger sem jobb, csak mivel nagy körben sebez, ezért mindenki azt hiszi, hogy eltalálták. Tehát én azt javaslom, hogy hagyjuk most már az artyt békén,mert aki azzal játszik az is szeretne szórakozni, s ne feledjük valószínűleg neki is vannak tankjai, amivel ugyanúgy bosszankodik, ha kilövi az arty, mint te.