418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Szeretnék kérni egy kis ts továbbképzést. Még sosem használtam.

Letöltöttem a klienst, de gondolom ezt normál csatákban nem érdemes használni, kivéve ha platoonban vagy.

Milyen csatornákon talállak benneteket?

köszi
  • Szakesz
    Mi alapján számolja egyébként a célkör szórását és célzási sebességét?

Ugye a ruszki ágyú 0,5másodperccel lassabban célozza be az ellent és csak 0,04 méterrel pontatlanabb 100méteren. Mégis, mikor T20-szal elérem az 50km/h sebességet, a célkör még mindig csak akkora, mint T-43-mal 20km/h-nál. Ha véletlen sikerül elérnem az 50-et T-43-mal is, a szórása irdatlanul nagy lesz.
  • kerla
    Sajna addigra ritkán érek haza melóból...
  • Jeffjohnson
    Minden nap van gyakorlás. 18:30-tól.
  • lammaer
    Közben egy kis szösszenet: ami az usa ágon gyakran nincs meg (az egyel jobb tierű tank egyértelműen fejlődés bizonyos területeken, nem csak a javítási számlán) gyönyörűen megvalósult az orosz TD ágon :)

Az ISU -> Object váltáskor azt kapja az ember, amire leginkább vágyik ISUban ülve: remek front páncélzatot.

Az ISU ugye kapja az atomágyút, megtanulja az ember használni, de folyamatosan szembesül azzal, hogy bizony átlövik mindenhol, még szemből is.
    És akkor jön az ojjekt: ugyanaz az ágyú, viszont jön a páncélzat - pont amire szükség van. Minden más marad a régiben, de nem is kell több.

Na miért nem tudják ezt megcsinálni a többi ágon, főleg az amerikainál....
  • Tuvok #27229
    Ha beindul a meccsezés, megyek :)
  • Nazarov77
    Jól hangzik:
    E50.
    Turrets - 1) Rheinmetall (Panther II stock one) 2) Standard turret planned for E50 according to the schemes.
    Possible guns - 8,8cm KwK 43 L/71, 7,5cm KwK 45 L/100, 8,8cm KwK L/100.

E75.
    Turrets - 1) Henschel (Pz.Kpfw.VI Ausf. top one) 2) Standard turret planned for E75 according to the schemes.
    Possible guns - 8,8cm KwK 43 L/71, 10,5cm KwK 45 L/52, 10,5cm KwK 46 L/68, 10,5cm KwK 46 L/68, 12,8cm KwK 44 L/55.

The models are currently in development.
  • lammaer
    Eh, akkor hozhatnának ki új tankokat, mert kis hiján csak a kötelező duplázók letolásával lassan eljutok az IS7-ig, Mausig meg JTig :)
  • lammaer
    Lehet ez csak pszichés.... mert a T-43ban már arra gondolsz, hogy ez már majdnem egy T-44 (pedig távolról sem), T20-hoz meg ugye a Shermanok után érsz, akiknél már megszoktad hogy minden szarrálövi őket.
  • Jeffjohnson
    Ha gyakra jönnél az sokat lendítene a dolgon. TS aktív használata méginkább :)
  • Szakesz
    T20-ról nagyon kétes vélemény alakult ki bennem. Egyrészt gyatra, mert mindenki sebzi, -legalábbis Tier 5 fölött már biztosan- így egy T-43 vagy Vk3002 (DB) leküzdhetetlen ellenfélnek tűnik egyedül, -pedig ezek vele vannak egy kategóriában- másrészt isteni jó köröket lehet vele futni, ez köszönhető a elég jó mozgékonyságának és a kimondottan megbízható ágyújának.
    Tehát valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a T20 harctéri teljesítménye felülmúlja a T-43-ét, legalábbis ahogy tapasztaltam.
    A Vk3002 (DB) egyelőre nem tudok véleményt alkotni, de még eljön az ideje. :)
  • Tuvok #27223
    Én kimegyek, de számodra költséges túra lesz amiért belekevertél, ugyanis olcsó pancsolt Vodkával nem érem be, meg úgy hírlik a beluga kaviárnak is eléggé felment az ára .
  • kerla
    Na, az az elfekvő szoba jó ötlet volna, mert én is néha fellépek, csak hogy ha van vmi hír megtudjam, de mindenki szerteszéjjel leledzik, oszt nem kérdek körbe. Majd jól belépek az elfekvőbe és ott megtalálhatsz ha van infó!
  • LSSAHPAUL
    Köszke! Bocs hogy végül te is lemaradtál a 20-as listáról, de utsó pillanatig kivártunk, és aznap mikor lekellett adni meg nem láttalak, és Erdőcské-t se, LS-Q-nak se tudtuk a jelszavát, szal így nem tudtunk beléptetni benneteket a wot-weboldalon.
    Legközelebb az lenne a jó, sőt nagyon fontos hogy amikor gép előtt vagytok gyertek fel a tsünkre, nem kell szólni senkihez se :), csinálunk egy elfekvő szobát :) s ha van valami infó így megtalál benneteket.
  • kerla
    jaaa, hogy úgy, értem, értem. akkor neked kijutott a jóból :-)
  • Adjunktus
    Na hát sok sikert,a bajnoksághoz,minden Magyar tankernek!
    Mentem volna szívesen,de amég nem bővítek RAM-ot addig fölösleges kínlódás lenne.Már rajta vagyok az ügyön.:D
  • TDantes
    Inkább a végére van az eltolva
  • Plata
    Olvasd el.
  • lammaer
    Senki se tudja, még a kozákok se.

Jelenleg vmikor április elejére eltolva.
  • nono55
    a hw mikor várható, tudja valaki?
  • kerla
    Megy ő szerintem anélkül is, illetve volt már eleget :-)
  • LSSAHPAUL
    Háát szerintem simán megéri az út hogy nevet változtass, Tuvoknak is, de ha Tuvi nem jön akkor szólunk a névrokonnak, ő biztos szívesen jönne egy kis Moszkvai kirándulásra.
  • kiskami
    Köszönöm a tippeket, tényleg az a híd melletti NAAGY kemphely okozza a legtöbb bosszúságot (vagy éppen örömöt).
  • kerla
    Hangosan röhögök. :-) Minden viszonyítás kérdése! Csak aztán majd ha győzünk és utazhatunk Moszkvába, nehogy ne engedjenek a névhiba miatt :-)))))
  • lammaer
    Végsebességet normál körülmények közt nem is nagyon lehet elérni...
  • Eagle16
    * vagyis inkább 1 lóerőre jutó tonnák :)
  • LSSAHPAUL
    Te annyira ne örülj :) mert nem tudtam a polgári nevedet, így Von László néven vagy beírva, de a legrosszabbul Tuvok járt, őt Türmer Gyula néven regeltük.
  • Eagle16
    Plusz a száraz adatok:

T23 végsebesség: 56 km/óra
    T-44 végsebesség: 51 km/óra

T23 torony: 48 fok/mp
    T-44 torony: 56 fok/mp

A test forgatási sebessége T23-nál: 40 fok/mp
    A test forgatási sebessége T-44-nél: 45 fok/mp

1 tonnára jutó lóerők: T-44: 620/35 vagyis 17,7 tonna / lóerő
    1 tonnára jutó lóerők: T23: 704/39 vagyis 18 tonna / lóerő

Csak végsebességben jobb, bár közel vannak egymáshoz.
  • kerla
    Örülünk Vincent? Örülünk!!!
  • lammaer
    Ejj Paul... vLr^TEAM3 ? :)
  • lammaer
    Én szinte mindig a várostól délre lévő bokrokkal teli hegyoldalt választom.

A bokrokban egész jól lehet leskelődni (távcső+camo net hasznos), és ha nem jön ellen, akkor lehet apránként bokorról bokorra előrehaladni. Kb félúttól kezdve tokéletesen rá lehet látni a túloldali NAAGY kemphelyre (a hid tulsó oldala, ahol a másik csapatból biztos vannak legalább 4-en, MINDIG).
    A mozgolódással viszont csínján bánni, mert ha rádlát valaki (mondjuk a feletted lévő városból) akkor az a sok kemper bizony megtalál :)
    Általában meg szoktam várni, amig az ellenségtől minimum 1-2 medet kivégzünk aki ebben az irányban jön, mert statisztikailag mindig jut oda 1-2 :) Többnyire a keleti oldalon a fennsíkon jönnek, de a völgyben a falut is meg szokták próbálni (tipikusan ott a Heavyk).

Ha sok az arty, akkor 1-2 perc várakozás után gyors tankkal innen le lehet zúzni a zászlójukhoz (a hid alatt, lehetőleg minél közelebb a túlsó hegyoldalhoz hogy az előbb említett kemperek ne tudjanak lőni ránk) és elkapni 1-2t

Tegnap T23-ban volt ilyen élményem, 2*4 GW tiger kaliberű arty volt mindkét oldalon, viszonylag hamar sikerült lejutnom a zászlóhoz ahol kivégeztem egy GW Tigert, spottoltam a többi artyt (akiket a mi artijaink hidegre tettek) és a végén elcsikicsukiztam egy későn érkező T44-el (aki megölt volna ha nem érkezik be az erősítés :) )
  • LSSAHPAUL
    Lezárult a most induló URAL kupára a nevezés, 63 csapatnak fogadták el :p még 1-et én tuti bepateroltam volna..
    A lista, feketével kiemelve a magyar klánok:
    1 SBP 13 Rota Husarii, 102th_Squadron, 205th Geronimos, 28.TGM, 79th soviet command - french, <UL> - Legion 3 "Narew", AOD Valkyries, Armoured As*as*ins, Balkan party, Beerpanzer, Black Devils, Black Devils 2, Britannia woad warriors, CS ARMY GREEN, CS ARMY GREY, CS ARMY PURPLE, CS ARMY YELLOW, CS Army ORANGE, CS Army Silver, D-efekt, Das letzte Aufgebot [DLA], Die Quietly, Dragon Force, DrinkII, Fist of Hungarians! , Garde d'Acier, Ghost Division, Gofery, Hungarian Armoured Division , HungarianTeam Online, Huzar 8 [PMHC], Italian Africa Korps, JNA 1, Killerwees, LAN WARS, LDK Narsuoliai, Lazy Swine , MG Hools, Magyarok , Nakit ja Muusi, Never mind, PS, Panzerdivision EA, Pirates "Henry Morgan", Polish Iron Oldboys, Quick Reaction Force, Rage_Balcanians, Ri051, SGO The Herd - Tiges Battalion, Shiny Division Team 2, Signature Gaming, Steel Demons, Steel Warriors, Team Germany, Team deutscher Channel -|TdC|-, The Herd "Obiekt", The Original Campers, Tr1g0, War Geeks United, [DCA] Team Ariete, [FHW], balls_of_steel, vLr^TEAM3
  • lammaer
    "Köhhm, a T23 mozgékonyabb mint a T44 vagy a Párduc(mindenben tekintetben)"

No, tegnap volt alkalman platoonban menni egy kollégával (ő T44, én T23).
    Gondolom ő is fullos volt, én biztosan :)

Egyértelműen mozgékonyabb a T44.

Igaz hogy a T23 helyben megfordul ha áll :) mig a T44-nek kell egy kis hely, viszont sebességben/gyorsulásban egyértelműen jobb a T44, plusz nagyon hirtelen tud irányt váltani, mig a T23 lomhán, ívben fordul fordul.
  • kiskami
    Apropó Westfield. Mondjatok jó stratégiát arra az esetre, ha a csapat az északi (?) bázisról indul. Azt hiszem az az északi, ami messzebb van a hídtól a falu mögött - loading screen bal oldal.
  • zsupeti
    :)
    Bibis lett a lánctalpad,és mégis sértetlen a hk?Kettő együtt meg nem megy.Erre gondolsz Plata?

#atee73
    én kommersz dombtetőn ragadtam be a semmibe.Álltam mint szamár a hegyen. :)
  • a.carkey
    Ez egy ilyen szokás nála. Ez van. :)
  • kerla
    és mi a kép apropója? semmi különlegeset nem látok rajta...
  • Plata
    M6-al vagyok a képen de van M5 tankom is.
  • Plata
    Ez a tipp nem igaz,M5nek meglőtték lánctalpát de hp 100% volt,és lerohadtam vele.
  • Nazarov77
    print screennél a képet elmenti a wot mappába úgyhogy ott lesz a képed amit szerettél volna megörökíteni, még nyáron mikor nem tudtam hogy oda menti és painttel próbálkoztam később meglepődtem hogy wot mappában ott volt 10 kép.