A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #27204 Én szinte mindig a várostól délre lévő bokrokkal teli hegyoldalt választom.
A bokrokban egész jól lehet leskelődni (távcső+camo net hasznos), és ha nem jön ellen, akkor lehet apránként bokorról bokorra előrehaladni. Kb félúttól kezdve tokéletesen rá lehet látni a túloldali NAAGY kemphelyre (a hid tulsó oldala, ahol a másik csapatból biztos vannak legalább 4-en, MINDIG).
A mozgolódással viszont csínján bánni, mert ha rádlát valaki (mondjuk a feletted lévő városból) akkor az a sok kemper bizony megtalál :)
Általában meg szoktam várni, amig az ellenségtől minimum 1-2 medet kivégzünk aki ebben az irányban jön, mert statisztikailag mindig jut oda 1-2 :) Többnyire a keleti oldalon a fennsíkon jönnek, de a völgyben a falut is meg szokták próbálni (tipikusan ott a Heavyk).
Ha sok az arty, akkor 1-2 perc várakozás után gyors tankkal innen le lehet zúzni a zászlójukhoz (a hid alatt, lehetőleg minél közelebb a túlsó hegyoldalhoz hogy az előbb említett kemperek ne tudjanak lőni ránk) és elkapni 1-2t
Tegnap T23-ban volt ilyen élményem, 2*4 GW tiger kaliberű arty volt mindkét oldalon, viszonylag hamar sikerült lejutnom a zászlóhoz ahol kivégeztem egy GW Tigert, spottoltam a többi artyt (akiket a mi artijaink hidegre tettek) és a végén elcsikicsukiztam egy későn érkező T44-el (aki megölt volna ha nem érkezik be az erősítés :) )