418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
crossy104 #27274 Szia! Kb 50 ezer xp kellene a T-54-hez és 80 ezer T32-höz.Szerinted melyiknek essek neki? -
lammaer #27273 Meg se említsd a hivatalos fórumon ezt az ötletet, tuti hogy megcsinálják a devek. A láthatóságot úgyse tudják, valamit meg kódolni köll.
Amúgy tegnap is azzal fárasztottam a csapatokat ahol játszottam, hogy nézzék meg, nagyon sok esetben a T-54ek az elsők közt halnak meg - főleg ha mondjuk mindkét oldalon van 2-3, és azok ugye egyből mennek a szokott helyekre, megküzdenek egymással és elhullanak viszonylag hamar.
A WOTosok meg ugye nézik a statisztikát:
- Szergej, há nézd már, hullanak a T54ek mint a legyek, buffolni kell még egy kicsit az armort.
- Mi legyen szása?
- Szójjá' már az urálosoknak, nézzék meg nem volt e valami prototipus jobb páncéllal...
- Ja, most mondja másenka, volt egy T-54BCKKA a tervrajzon, annak adamantium páncélt terveztek, mer valamelyik tervező fiának küldtek amerikából egy X-men képregényt annó.
- Fasza, akkor szólok Overlordnak hogy a következő patchbe betesszük.
- És a láthatósággal mi lesz szergej?
- Á, azt se tudom hol fogjak hozzá, majd legközelebb... -
Ja, azt rakják rá, bár eredetileg csak 105mm-ese volt.
A T30-as T7-es ágyúja lesz rajta, csak jobb pontossággal és gondolom kicsit nagyobb ROF-al.
A T95-ös hátránya meg gondolom az lesz, hogy ő lesz a leglassabb Tier9-es. Esetleg beraknak pár gyenge pontot a frontpáncélba :D
Még a brit über TD-re leszek kíváncsi, annak még a hátulján is 150mm páncélzat volt. Szemből csak 225mm, és néhol elég rossz szögben is, de ez a 225mm már elég lesz hogy a Tier 9-es ágyúk ne ártsanak neki. Egy Tortoise vs. T95 csatát azért majd megnéznék :D -
RAM II és a T-34 szinte ua, csak a RAM II-nek több HPja van. De ez a két legjobb pénzkereső (tiszta 35ks körök prémiummal - ez már a javítás és lőszer után). -
Arra a ZiS 4 kell mindenképpen, mert hiába a kis sebzés, de számold ki a DPS-t...szerintem olyan Tier 9-10 magasságokban van. Nekem is van egy az orosz szerveren, kb. olyan mint amilyennek képzeltem, csak picit lassú. (bár a legénység sem 100%-os) -
malystryx #27269 Igen, dupla a lánctalp, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy szimpla lánctalp lesz. Bár akkor elég hülyén nézne ki..
De egyébként van róla képem, hogy le van az egyik "csatolva", és mellétámasztva. Meg külön daru szolgál a lőszer adagolásra. Brutális egy jószág annyi biztos.
@ Zsupeti: Nincs mit, használd egészséggel :)
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy miért van a zippelt tartalomban 2 variáció. Ugye az egyiknél a tank neve és a user neve a tank fölött van, a másiknál bal oldalt. De mindkét verzióban 2 féle variáció van. Még nem volt időm megnézni. Te nézted? -
atee73 #27268 Egy ora elteltevel ra kellet jonnom hogy nem, megsincsenek csodak... 
a kezdet....
es a veg.....
-
Imation #27267 esetleg olyan fejlesztett páncél kéne rá ami nem csak lepattintja a lövedéket hanem vissza is veri ~50% sebzéssel arra aki rámerészelt lőni. -
Imation #27266 Ismerd meg az ellenséget: meg akarok nézni pár orosz med et hogy tudjam milyen is az, tehát elkezdtem az ágat majd elakadtam a t-34 nél és ott szenvedek már 1 hete. Ma kínomban mert nagyon nem ment vele a játék az S-54 et lecseréltem a ZiS-4 re, és hát kérem megtáltosodott mint ha nem is ugyan az a gép lenne! :-o -
lammaer #27265 Mint látható, statisztikailag is kimutatható, eza csata is alátámasztja, a T-54 halálozási rátája magas. Tehát - buffolni kell. -
atee73 #27264 Hi
vannak meg csodak....
5 fobol allo t-54es horda volt ellenunk es nyertunk, bar hozza kell tenni hogy harman t30,vk45, is3(jomagam) az 5db t-54 es feltartasa alatt el is vereztunk ,de annyira letudtuk oket sebezni hogy a tobbiek oneshotoltak oket ... 
meg igy is 1k felett volt az xp hogy nem lottem ki senkit.
-
zsupeti #27263 Erre gondolsz? -
Attiska #27262 Sziasztok,
Letöltöttem a cuccot, csak még nem volt időm megnézni, de remélem, hogy nem okoz majd csalódást. :) -
De linket sehol se találok... -
atee73 #27260 Itt van rola eleg sok info, bar en nem raknam fel mert szerintem rondak...
hitbox
-
atee73 #27259 hehh , ez aztan korrekt volt
-
zsupeti #27258 Köszönöm!
Le is rántottam a gépre.Állat.
-
lammaer #27257 Mijki, kis kreativittással rákereshetsz, nagyon sokszor volt már :)
Peter, te meg ne szivasd má... -
1,Akkor te mért használod?(nem bántásból, csak kíváncsiságból)
2,És honnan lehet letölteni azt a célkeresztet? -
peter9228 #27255 *nem fogom -
peter9228 #27254 Elmondanám, de nem fogok, mert előnyhöz juttat másokkal szemben. -
Péter, ezeket a modulos skineket honnan szedted le? -
Akkor majd megütközhetünk. ;) Amint kijönnek az amcsi TD-k már hajtok is rájuk.
Másik:
Miért hiszi azt a sok buta paraszt, hogy a perzsám 1 elpusztíthatatlan t54 ? Mindig azt várják hogy menjek előre és haljak meg. Utálom a random battle-kat. Mostantól ha lehet csak pt-be utazok. ;) -
bornofakone #27251 ahogy írták:) ha jól emlékszem a kis olvasmányba:) v a lényege h trackeld és akk nincs esélye :D na de h trackelsz dupla lánctalpas járgányt, úgy h alapból nehezebb lesz trackelni minden járművet HW után :) kíváncsi leszek rá:D de azért nem félek, JT-vel v object-el vadászni fogok rá:) -
Szakesz #27250 A T95 már dupla lánctalppal rendelkezik. Kifejezetten kíváncsi vagyok. -
bornofakone #27249 t30-s ágyúja? :D én csak 105-sről olvastam...meg láttam képeket, 155-sről nem hallottam:)(való életben), játékban az lenne a reális:) amúgy meg, biztos lesz gyenge pontja mint minden másnak:) azér kíváncsi leszek mennyi hp-ja lesz, mondjuk sztem object meg JT között lesz :D v legalább remélem h a kettő között :) -
malystryx #27248 Az tényleg annyi, és ha minden igaz, akkor a T30-as ágyúját kapja majd.. Legalábbis annak idején azzal szerelték fel.
Sztem elölről brutálisan erős lesz, oldalt és hátul papír, plusz ő lehet majd a leglassabb. Csak tank legyen ami átüti. Bár ott vannak az artyk.. -
peter9228 #27247
Kicsit durva volt:P
Megyek a dombon T-54el, jön velem egy p2, és jön szembe 3 arty:P Fincsi volt:P (Hitbox skin csak a p2-n van, és csak azért, mert megnéztem mennyire előnyös azzal játszani, és még lusta voltam letörölni:D) -
Imation #27246 Nézegetitek a cikket amit az ami td-ről felraktak? Vannak benne érdekes részek, pl: 305 mm frontpáncél a T28 ra?! :-o -
Kicsit régen voltam már itt, valami történés? -
malystryx #27244 Végre kaptam választ a sráctól, akié az a pöpec célkereszt. Ha jól emlékszem Gr0undTr00per a neve, és historical battle-kat játszik.
Többen is kerestétek, hát itt van: (remélem sikerül linkelni)
Leopard 2 reticle... -
Wlanseraf #27243 A tyúxaros életbe:P -
Hibás szöveg a javítónak: "az önjáró tüzérségi lövegeknél a gyakori helyzet változtatás a kúlcsa a túlélésnek -
Volt pár napja egy vita a plusz felfüggesztésről. Pontosan mire gondoltok? Ha jól láttam, akkor két fajtát lehet venni. De csak azt írja, hogy +10 teherbírás. -
Jawohl Herr Obergruppenführer!! -
Hát ha későn jössz akkor is gyere, max neked már csak MS-1 jut, viszont legalább látod élesben hogy miről szól a taktika. -
lammaer #27238 Hát, gondolom ez is egy rejtett paraméter valahol a rendszer mélyén.
T-43-ra nem emlékszem, de pl T-54-ben friss az élmény, hogy teljes gőzzel autoaimmal is rendszeresen el szokam lőni az 1-2-3száz méterre lévő KT-kat :)
Sztem állva és manuálisan nem is lövök T-54ből :) -
lammaer #27237 Mindenki szét van szórva, klánosok általában az adott klán NEM NYILVÁNOS TS szerverén vannak.
Nincs olyan hogy WOT TS szerver, ha platoonba kerülsz vkivel akkor érdemes vele leegyeztetni hogy van e olyan TS szerver amire fel tudtok menni mindketten. -
OFF:
ON.
:D -
Imation #27235 Mind a T20 al mind a T23 al igen csak kerülök minden konfliktust az összes többi med tankkal, nem sok esélyem van szerintem ellenük. Amire való szerintem az a sniperkedés mert arra igen jó az ágyúja (föleg T20 al kaptam sok sniper plecsnit) és a legyengült heavy-k hiénázása. Több esetben volt már hogy mikor láttam hogy sokat kapott az ellen de a társaim még mindig szarakodnak vele akkor egyszerűen berontok a sarok vagy fedezék mögé és kinyírom mert ahhoz még elég fürge. Esetleg csatlakozni a wolfpack hoz mert a tömegben még elmegy.