banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Meg se említsd a hivatalos fórumon ezt az ötletet, tuti hogy megcsinálják a devek. A láthatóságot úgyse tudják, valamit meg kódolni köll.

Amúgy tegnap is azzal fárasztottam a csapatokat ahol játszottam, hogy nézzék meg, nagyon sok esetben a T-54ek az elsők közt halnak meg - főleg ha mondjuk mindkét oldalon van 2-3, és azok ugye egyből mennek a szokott helyekre, megküzdenek egymással és elhullanak viszonylag hamar.

A WOTosok meg ugye nézik a statisztikát:
    - Szergej, há nézd már, hullanak a T54ek mint a legyek, buffolni kell még egy kicsit az armort.
    - Mi legyen szása?
    - Szójjá' már az urálosoknak, nézzék meg nem volt e valami prototipus jobb páncéllal...
    - Ja, most mondja másenka, volt egy T-54BCKKA a tervrajzon, annak adamantium páncélt terveztek, mer valamelyik tervező fiának küldtek amerikából egy X-men képregényt annó.
    - Fasza, akkor szólok Overlordnak hogy a következő patchbe betesszük.
    - És a láthatósággal mi lesz szergej?
    - Á, azt se tudom hol fogjak hozzá, majd legközelebb...