418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    De akinek nem inge nem veszi magára:)
  • Szacsa007
    Persze, hogy szívem joga. Még jó, hogy nem kérek engedélyt. A személyeskedésről annyi, hogy az általánosítás is személyeket érint és sért. Hisz ezért írod le. A véleményed sértő sok játékostársadra. A stílus maga az ember. Mondjuk ennek az írásnak a végén tett megjegyzésed, kifejezésed is sokat elárul erről,rólad. Ha egyszer majd elgondolkozol esetleg rájössz, hogy csak azért kóstolgatlak, mert szerintem ez az alpári 8.keres duma és stílus nem idevaló. Ráadásul sérti az embereket, s bár azok nem szólnak érte, szerintem megér néhány sort, hogy egy kis kultúrát erőltess magadra. Jobban tennéd, mert ez így elég szomorú. Persze Te tudod, hogy mi is vagy igazán, s ebből mit közvetítesz a külvilágnak. Adjunktus....
    Amúgy remélem nem szájkaratézok, hanem egyszer tényleg magadba nézel, s levonod a megfelelő következtetést. S itt a megfelelőn van a hangsúly! Mert ugye, ha valaki odacsinál egy park közepére és ez őt nem érdekli, az nem biztos, hogy helyes...sztem.
  • Plata
    Nekem a Pz3 és a Pz4 a kedvenc tankom,bár már továbbhaladtam de van belőlük 1-1 darab mert nagyon élvezetes játszani velük,szerintem legalábbis.
  • Plata
    Miért a Pershing nem jó?én arra hajtok,de április 12-ig már biztos nem lesz meg.
  • erdos
    Akinek nem inge, szokták mondani. Én is úgy látom hogy a t54 elviszi a top med tulajok 60-70 százalékát, a többin osztozik a másik kettő. A nagy számok és a 10x szorzó miatt tényleg ott van a legtöbb birka. Néha magamat is beleértve, van hogy én is elsőnek halok meg, nem igazán áll rá a kezem, nekem valahogy a HVY ág jön be.
  • Adjunktus
    Te nagyon szeretsz engem kóstolgatni úgy veszem észre.:D
    Nem probléma,szíved joga.Nem megyek bele egy fölösleges,oldalakon át tartó szájkaratéba.
    Te valahogy személyes sértésnek veszel minden T-54-el kapcsolatos megjegyzést.Ez már kóros!
    Nem írtam neveket és nem személyeskedtem.Csak a véleményemet vázoltam,és minden szavát vállalom,mert ez a meggyőzödésem.Azt meg,hogy neked tetszik-e vagy sem,pont leszarom.
    És itt be is fejeztem a témát.:D
  • Szacsa007
    Mindig elgondolkodom, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy embereket osztályba sorolj ismeretlenül. Sztem ehhez nincs jogod, de csak mellékesen én is besoroltalak már egy osztályba....
  • Szacsa007
    Szerények?
  • Adjunktus
    Igen,mert mindenki az elérhető legjobb gépre hajt.Az agyhalott hülyegyerekek meg főleg!"Ráadásul ezzel még rallizni is lehet osztaaa!!"
    Panther II-vel a mazochista Német fanok rohangálnak inkább.Belőlük is van pár.Ők azért értelmesebbek egy fokkal.
    Pershingel meg álltalában csak a "műértő" közönség próbálkozik.
    Kivéve persze Hellt!:D
  • Imation
    Nálam a csúcs az volt aki el halluf nál elbujt a sziklák között olyan mélyre hogy vadászkutyákkal sem lehetett volna megtalálni, aztán mikor a csapatok fele elhullott előbújt hogy arasson. Jellemtelen k*cs*g! :(
  • Tuvok #27384
  • lammaer
    Srácok, most szólnék, friss az élmény: Tuvokkal senki ne menjen platoonba, csak ha minimum jól meglocsolja előtte szenteltvízzel... ez a srác egy rossz Ómen.

Eddig 4-ből 4 csatában ha objecttel mentem, az első lövés amit kaptam MINDIG elvitte az ágyúmat. Panthertől, T34-85-től - mindig 0% damage, és egy akkora célkör mint a fél képernyő...
  • lammaer
    Jó megfigyelés. Cserébe a T54-esek átlag hozzáértése fele a pershingesekének.. félelmetes milyen emberek szaladgálnak T54-el...
  • Szakesz
    Az orosz tankok előnye a kiváló páncélozottság, így T-54-gyel életveszteség nélkül tudod elpusztítani a kis páncélátütéssel rendelkező tankokat, amíg teszem azt egy Pershinggel elvesztesz pár száz HP-t és így 1vs1-ben is hátránnyal indulsz a nagy vasak ellen..., persze ha sikerül 100%-on maradni és így ütközöl meg pl. egy T30-cal, akkor már a Pershinggel lehetsz nyerőbb. Szóval elég összetett.
  • lammaer
    Nem kell sokat variálni, a nagyvasak átviszik a T54-et, annyira nem tápos a páncélja :)
    Nagy tank ellen csak 1vs1-be van esélye, de akkor szinte 100% hogy a t54 nyer. Amúgy nincs titok, lőni kell ai a csövön kifér :)
  • crossy104
    Na kipróbáltam a munkatársam T-55 gyöngyszemét.Marha gyors, fordulékony mint állat.Simán szétkaptam vele egy VK45-öt városi pályán.Nagyon gyorsan tölt, viszont nem annyira sebezhetetlen mint ahogy sokan gondolják.Első csatában kaptam dupla nélkül 1600 xp-t meg 56 ezer pénz, pedig kinyirt egy IS4.Második csatában belém sebzett rendesen egy T32, utána meg egy lövéssel kinyirt egy T-30.Aki szeret rohangálni annak a legjobb döntés.Viszont el kell vele kerülni a tier 9-10 nagyvasakat mert szétkapnak mint a rongyot.Mint ha lassan rájönnének hová kell lőni.
  • Szakesz
    Szerintem teljesen mindegy mit csinálsz, mert Ferdinanddal is amortizáltam le 12%-ra Királytigrist, amíg én 100%-on maradtam, viszont a KT utolsó erejével belém durrantott egyet és kigyulladtam. Pár másodpercen belül vége is volt a csatának..., mondanom se kell, kicsit sem voltam ideges!
  • Met
    Ma megint találkoztam vele :)
  • atee73
    Marha
    majdnem megfulladtam a rohogestol.....ez utos volt koszi
  • RatBaG #27375
    emelek egy mindenféle javítás vagy buff előtti, bugos tigrissel!
    de szép is volt júliusban. ha a réten rejtőzve oldalba fingott egy pocok, máris besárgult vagy 2 modul, elájult a személyzet... i'm lovin' it!
  • zsupeti
    *hadrendbe
  • zsupeti

Akkor már hadrendebe is állítom. :)
  • egonn
    Április 12 : úúújrakezdés!!!!!!
  • Adjunktus
    Fullosról beszéltem.:D Csak azóta már buffolták kicsit
  • lammaer
    ..."fullos Ferdinand"...

Amig nem lett meg a lánc meg a legjobb motor, átéltem én is a kííínt. De utána megdöbbentően agilis lett. Csodálkoztam is.
  • Adjunktus
    Na ja.Nekem még az ólomtehén korszakából volt Ferdim.20 km/h-val "repesztett".Összecsomósodott a mellszőröm a menetszéltől.A fordulékonysága meg olyan menő volt,hogy ha a hátam mögött bukkant fel egy célpont,akkor gyorsabb volt átszerelni a löveget a seggére,mint megfordulni.Akkoriban nem volt olyan nagy élmény,csak messziről.:D
  • lammaer
    Szerintem kijön az éles és nekifekszek ennek a sorozatnak....
  • lammaer
    Mégse, a tigris valami Zetorból készülhetett :)
  • lammaer
    Istenem, de brutálisan néznek ki a német tankok... jó sok furnérlemezt elhasználtak, és mindegyiket T34re rakták... még a tigrist is abból farigcsálták :)
  • lammaer
    Ez persze ne tartson vissza hogy megvedd a JPZIVet. Haladni kell felfelé, erről szól a játék, de nekem a Stug után csak a fullos Ferdinand adott jó játékélményt a német TD ágon.
  • ximix #27364
    Az orosz apuskák jó hazafiakat nevelnek szerintem innen az ihlet
    http://www.youtube.com/watch?v=5LiaubM7L9Q&t=7m34s
  • lammaer
    Sztem nem, a StugIII (tierjében) ütősebb mint a JPZIV. Főleg azért, mert ugyanazt a 10.5-es HEt rá lehet tenni amit JPZIVre.

Jeges (Adjunktus) kivételével sokan esküsznek a kimondottan HE-re kihegyezett ágyúkra alacsony tierben, és ebben a Stug nagyon menő. Kevés tank tudja elmondani magáról hogy nála 4 Tierrel magasabbakat is kényelmesen és biztosan tud sebezni.
  • zsupeti
    Üdv

JagdPz IV szerintetek a maga tierjében ütősebb mint a StuGIII?
    Mert,h ma kifarmoltam rá a suskát+xp is.
  • Eagle16
    OFF:

Ez a Jumbo Sherman nagyon kemény lesz ha berakják, a MoW-ban vagy 4 db Pz. IVG lőtt egyszerre és nem tudták átlőni :D Aztán hülye voltam és támadni próbáltam vele...messziről meg oldalba kapott egy StuG Ausf. G.

Másik kedvencem a 17 fontos ágyú, Tigrist szemből kiszedte viszonylag messziről. (felgyújtottam szemből...hmm, hmm, mintha valahol már láttam volna ilyet :D) Már csak a bónusz küldetések vannak hátra, remélem jó hosszúak lesznek.
  • Adjunktus
    Kiszenvedtem már pár tankot a 0-ról indulva.
    Orosz heavy IS-7,TD Object,medium T-34.
    Német heavy Tiger II,TD JagdTiger,arty Hummel.
    USA heavy T34.
    Ennek tükrében,bátran kijelenthetem,hogy hard wipe után,halvány lila fingom sincs,hogy mivel induljak.
    Hajlok rá,hogy a Németeknek kezdek neki.
    Egyrészt mert mé ne?
    Másrészt mer csak!
    Harmadrészt meg má csak azért is!
    Esetleg teszek kis kiugrót egy Objectért.:D
    Én valahogy bízom benne,hogy megreformálják a Német gépeket és az E szériához is fűzök némi reményt.Dicker Max,Nashorn,Sturer Emil vonalról nem is beszélve!
  • a.carkey
    Most jön belőle a Koreás rész.

• Gunslinger
    Áhh, tényleg. Akkor kis mákkal nem rombolják tovább és így mérséklődik a javítási számla.
  • a.carkey
    Meghalt, mégha van is HPja. (Ls. a post effektet!)
  • Adjunktus
    Nem tudom...
    Összesen hw előttiekkel együtt már 10k csata környékén járok,de ha 10 HE gránátot ellőttem,lehet,hogy sokat mondok.
    Kivéve persze amikor artyztam.
  • Gunslinger
    Nem néha az, inkább gyakran.