A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #27393 Persze, hogy szívem joga. Még jó, hogy nem kérek engedélyt. A személyeskedésről annyi, hogy az általánosítás is személyeket érint és sért. Hisz ezért írod le. A véleményed sértő sok játékostársadra. A stílus maga az ember. Mondjuk ennek az írásnak a végén tett megjegyzésed, kifejezésed is sokat elárul erről,rólad. Ha egyszer majd elgondolkozol esetleg rájössz, hogy csak azért kóstolgatlak, mert szerintem ez az alpári 8.keres duma és stílus nem idevaló. Ráadásul sérti az embereket, s bár azok nem szólnak érte, szerintem megér néhány sort, hogy egy kis kultúrát erőltess magadra. Jobban tennéd, mert ez így elég szomorú. Persze Te tudod, hogy mi is vagy igazán, s ebből mit közvetítesz a külvilágnak. Adjunktus....
Amúgy remélem nem szájkaratézok, hanem egyszer tényleg magadba nézel, s levonod a megfelelő következtetést. S itt a megfelelőn van a hangsúly! Mert ugye, ha valaki odacsinál egy park közepére és ez őt nem érdekli, az nem biztos, hogy helyes...sztem.