418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    Oke rendben igazad van, csak annyit elvárna az ember, hogy 1 év után minden nélkül rugjanak ki., de ez is renben van, tudod mit, nem érdekel nulláról újrakezdem és le vannak szarva. És én leszek az egyi legjobb ennyi.
  • Szakesz
    Úgy csináltok, mintha nem lettetek volna tudatában már a kezdeteknél, mi fog történni, amikor elindul élesben a játék.
  • Mester61
    Sziasztok!

Tudjátok HW 04.12. Bétás kocka vagyok, tavaly júniustól több mint 10.000. játékon vagyok túl. Nem fáj a törlés vagy talán még is. Egy éve játszom az XP 4 milllió 300ezer, az EU ranglistán van olyan csoport ahol a nem egy helyen 79- 80. ik vagyok.Ennyi játék után megérdemelném, hohy legalább ne előről kezdjem, ha előről is legalább kapjak prémium lehetőséget, nagyon gondolkozom rajta hogy kocka ként 50 évesen befejezem. Jelentkeztem a VB- re és el is fogadták a csapatjelentkezését, de nem érzem, hogy becsülnék a régi játékosokat, és ez rendjén is van,ez üzlet, lehet soha többé nem játszom.
  • Gunslinger
    Hehe, előbb egylövéseztem egy JPzIV-et, de úgy hogy nem is láttam a manust, nem tudom hány %-on lehetett és hogy hol találtam el, csak annyit láttam, hogy valaki döntögeti a fákat jó messze, na mondom odadurrantok egyet és kiírta a killt :D
  • ximix #27550
    Ezek a változó értékek miatt nem unjuk annyira még, ha olyan lenne mint az autós kártya akkor 1 hét után mással játszanánk nagy valószínűséggel.
  • Wlanseraf
    2x volt eddig olyan hogy lőttem , bemondta a killt!!!!!!! és nem én kaptam:D na az milyen:P
  • Renegade
    jaja, remek példája annak, hogy ilyen információnak (jobb ,mutatóujj befeszít - közben látom, hogy a tankot kilőtték- parancs visszavon), kell legalább 1 mp és ez bizony sokszor túl késő, vicces érzékelni, hogy bár kiadom az utasítást, de az előző pont "leér" és ellövöm feleslegesen a skulót. :-)

csodás izé az agy :-)
  • lammaer
    A legjob az, amikor pont akkor lövik el amikor éppen betöltött az ágyúd... az sokkal gyakoribb mint statisztikailag el tudnám képzelni :)

A legjobb az, hogy sokszor bár agyilag már realizáltam hogy a célpont felrobbant, az idegpályákon már kiment az ujjaknak a klikkelési parancs, igy ellövöm értelmetlenül a betöltött malacot :)
  • lammaer
    Ammo rack nélkül nehezen tudom elképzelni....

Mindenestre ha vki ilyet tapasztal, lőjön már a meccs végén a stat képről egy screenshotot, ahol látszik hogy hányszor találták el és ki ölte meg.
  • Imation
    Hát igen, naponta előfordul velem hogy lövök 20% százalék körüli ellenre durran is, baromi elégedett vagyok aztán mikor felnézek látom hogy nem kaptam kill-t. Nyilván más is pont akkor lőtt rá csak ezt nem vettem észre.
  • Wlanseraf
    Szerintem megtörténhet, nem ez volt az első eset:) és gyakrabban van hogy nem én lövök ilyet:D
  • lammaer
    Mindenesetre kiváncsiságból feldoptam a developers cornerben, hogy sebezhet e - ammo rack kivételével - egy ágyú nagyobbat mint az elméleti maximuma (average damage + 20 vagy 25%).

Tehát ha mondjuk eltalálják a motort vagy az üzemanyag tartályt, az vajon járhat e plusz azonnali sebzéssel (leégés az más tészta).
  • Wlanseraf
  • lammaer
    Akkor - AD1 - :)
  • Iron Hawk
    A menet végén történt csak ő volt!
  • lammaer
    - AD 1 -

Nemtom miért van mindenki úgy oda az egylövésekért - jó, nem kellemes érzés a f@sznak a rosszabbik oldalán lenni, de ide a rozsdás bökőt hogy mindenki volt már a másik oldalán is, amikor virult a feje hogy oneshottolt valami nagyot, első lövésből felgyújtott egy Ferdinándot szemből, esetleg egy IS7-et hátulról stb stb.

Sztem változatossá teszi az élményt, hogy néha vannak roppant meglepő dolgok :)

- AD 2 -

Amúgy meg, gyakrabban előfordul mint el tudjuk képzelni, hogy az az egy lövés nem egy hanem minimum kettő, egyszerre becsapódó skuló.
    Aki TSel platoonozik, és ráadásul nagyjából még együtt is mozog a többiekkel naponta tapasztalhatja, hogy becéloz vmi nagyot (mondjuk egy 70+ %os Tier9est) rálő és a cucc elfüstöl, jön a kill. Rá egy másodpercre hallja, hogy a csapattársa leszúrja :) kill stealért, mert ő is lőtt rá, el is találta (bemondta a parancsnok a szokásos dumát) de a kill nem az övé lett. Egyszere találták el, és a 2. becsapódás ölte meg.

Nekem ilyen 2-3 óra platoonozás közben simán előfordul naponta többször, már egészen hozzászoktam :)
    És ez csak 3 ember akiről tudom hogy lőtte, mig a csapat 14ből áll.

Abban meg senki nem lehet tutibiztos hogy csak és kizárólag az a tank lőtt rá akit ő látott (mivel ugye ha az látta, akkor az összes másik csapattag is láthatta).
  • Wlanseraf
    ?
  • Iron Hawk
    Szemből?
  • Wlanseraf
  • lammaer
    Megint köcsög voltam? :D
  • Wlanseraf
    Ammorack??? mert én direkt néztem, és nem:)
  • lammaer
    Amúgy meg semmit nem érsz vele, mert ez még nem jelenti azt hogy akkor 390m-en belül mindent látsz. Ugyanis az egyenlet másik oldala az, hogy a célpont mennyire látható, ami függ a célpont tipusától, a legénység camo képzettségétől valamit attól hogy hol van.

Igy jó tudni hogy az adott tankkal ellátsz 390-ig, gyakorlatilag nincs jelentősége, nnél valószinüleg jóval kevesebb lesz az a távolság.
  • Renegade
    jó érzés tudni, hogy akkor is van, aki ostorozza a népet, ha én túl elfoglat vagyok sűrűn lebzselni itt :-)
  • Iron Hawk
    Van hiba bőven!
    Én is fullos IS 4-el nyomtam, full HP-n egy másik IS 4 szemből 1 lövéssel kilőtt!!!
    Szerintetek?
  • Renegade
    mondjuk pont ilyen értékeknél nem kell számolni, de egyébként, ja :-)

390*0,8*1,25=390
  • lammaer
    Megnézni sehol, kiszámolni általános iskolai, azt hiszem alsótagozat :)

És pont 390 :)
  • Rue East
    azt, hogy pontosan mennyi a view range konkrét tanknál, hol lehet megnézni? vagy ki kell számolni?
    mert ugye a garázsban kiírja, hogy 390 méter, de ha pl 80% a legénység és van egy +25%-os optika akkor mennyi?
  • Renegade
    ha meg már fikciók az ajándék tankokról meg a preorderről:

az igazán szép gesztus az lenne, hogy a preordertől aktívált kütyük a hw után is érintetlenek maradnának (legénység + felszerelés)
  • ximix #27526
    Egy tier 8-al a falnak hátal álló játékos mennyire számít rutintalanak 3 támadót felváltva lő mivel hp alapú a játék az igaz de ha ellövik az ágyúd,legénységed vagy a moduljaidat hiába 100% a hp-d.
  • Gunslinger
    Basszus egymás után háromszor berakott ENSK pályára. Igaz, hogy az egyik kedvencem, de azért ne már. :-)
  • Renegade
    na ja, a prémium tankok nagy előnye, hogy az első pillanattól termleik az xp-t is és ha megengedheti magának az ember, hogy t5+ tankoknál rögtön kimaxolja, vagy közel kimaxolja a tankját, akkor az rengeteg előnnyel jár: nincs bénázás, gyorsabb játékmenet (magasabb átl. xp + több pénz), jobb statok.
  • spiczi91
    Vannak ilyen hülye találatok, bár elég ritkák. Egyszer egy Marder2-vel belecsaptam az IS4be vagy 30-40%ot. :D
  • spiczi91
    Majdnem ugyanez mondható el egy Matildáról, annyi hogy itt egy KV már elég.
  • garaib
    Ha mondjuk, veszek két jó prémium tankot T-14, M6A2E1 és mellé veszek aranyat is, akkor szerintem nagyon gyorsan ki lehet velük fejleszteni a Tier 5-6 osztályú tankokat.
    Utána meg már sokkal jobbak a tech. fában található tankok.
  • Wlanseraf
    Valaki elmondhatná hogy egy IS-4 hogy lő 870-et egy lövésből??? erre kurva kiváncsi lennék? természetesen ammorack nélkül:)

2 percel a kezdés után 4 killje van és vezetnek 10:1-re.. de minden rendben:P
  • spiczi91
    A VAlentinnél különösebb változást nem érzek, még mindig legyorsul egy heccer és még mindig csak egy tierrel nagyobbak tudnak kinyírni. Ez ilyen volt. :D
  • Renegade
    na ja, ezért lesz nekem egy szem, nem német járművem, az pedig a KV.
    Igazad van, itt a legnagyobb a tieren belüli aránytalanság. Összesen egy hátránya van: 200K xp kell, hogy elit legyen, addig "csak" a pénzt fossa, átlag játékosnak kell vagy egy hét, amíg az xp-t is kilehet belőle lapátolni.
  • lammaer
    Amúgy a legutolsó patchben hozzányúltak a valentinehoz. Gondolom előnyére változott némiképp, próbálta azóta vki?

- Rebalanced premium vehicles: Valentine and Matilda.
    - Adjusted match-making parameters for Valentine and Matilda.
  • spiczi91
    Igen.
  • Gunslinger
    Mármint mikor eladod 200 ezret kapsz érte?